Untitled-16-810x500.png

CBC odmieta zdrvujúcu správu Spojeného kráľovstva o transrodovom mrzačení detí

21
Kultúra smrti
  • Globálny dopad Cassovej správy o transrodovej starostlivosti.
  • Belgicko a Holandsko vyzvali na obmedzenie blokátorov puberty.
  • Kanadské médiá ignorujú odsudzujúce zistenia Cassovej správy.
  • Články v CBC obhajujú transrodovú starostlivosť napriek nedostatku dôkazov.

Globálny dopad Cassovej správy o britskej Národnej zdravotnej službe, ktorá odhalila nedostatočné dôkazy v jadre transrodovej starostlivosti, v ktorej sa odsudzujú škody spôsobené tisícom detí a rozbíjajú sa niektoré z najzarytejších mytológií transrodového hnutia, sa stále prejavuje. Najnovšie Belgicko aj Holandsko vyzvali na obmedzenie blokátorov puberty. 

Dňa po zverejnení Cassovho posudku niektoré z&nbspnajväčších kanadských mainstreamových médií, vrátane štátneho vysielania financovaného daňovými poplatníkmi, nevydali na túto tému ani jeden článok (noviny, aby sme boli spravodliví, v krátkom čase uverejnili reportáž alebo preposlali novinové články). A to napriek tomu, že články o transrodovej problematike sú v CBC a ďalších médiách takmer na dennom poriadku. Kanadské progresívne elity sa stále zúfalo držia rozpadajúceho sa naratívu a bolo jasné, že médiá pracujú na príbehoch, ktoré majú za cieľ nosiť vodu transgenderovému hnutiu. 

Čítajte: Transgenderový naratív sa naďalej rozpadá v reálnom čase 

Päť dní po zverejnení Cassovej recenzie CBC konečne zverejnila jediný príbeh (pokračujte vo vyhľadávaní “Cassovej recenzie” na svojej webovej stránke sami) – a to od média, ktoré simply cannot get enough of transgender coverage. Predvídateľne, celý príbeh je groteskným pokusom zakryť odsudzujúce zistenia Cassovej správy a poskytnúť krytie tým, ktorí obhajujú a páchajú lekársky škandál, o ktorom teraz definitívne vieme, že ničí životy tisícov detí. Tu’je, ako CBC uvádza príbeh: 

Toto’je odklon od štandardov starostlivosti, ktoré podporujú mnohé medzinárodné lekárske organizácie vrátane Kanadskej pediatrickej spoločnosti (CPS), American Academy of Pediatrics a World Professional Association for Transgender Health. Hoci niekoľko európskych krajín vrátane Švédska tiež obmedzilo prístup k blokátorom puberty a ďalšej liečbe pre mladých ľudí.

V správe sa cituje systematický prehľad dôkazov zadaný v rámci Cassovho preskúmania, v ktorom sa zistilo, že ‘chýba kvalitný výskum’, že blokátory puberty môžu pomôcť mladým ľuďom s rodovou dysfóriou.

Akkoľvek odborníci v tejto oblasti tvrdia, že by sa malo vykonať viac štúdií, kanadskí lekári, ktorí sa vyjadrili pre CBC News, nesúhlasia so zistením, že neexistuje’dostatok dôkazov o tom, že blokátory puberty môžu pomôcť.

‘V skutočnosti existuje veľa dôkazov, len nie vo forme randomizovaných klinických štúdií,’ povedal Dr. Jake Donaldson, rodinný lekár v Calgary, ktorý lieči transrodových pacientov, vrátane predpisovania blokátorov puberty a hormonálnej terapie v niektorých prípadoch. ‘To by bolo niečo podobné, ako keby sme tehotným ženám povedali, že keďže nám chýbajú randomizované klinické štúdie pre starostlivosť o ľudí v tehotenstve, nebudeme vám poskytovať starostlivosť… Je to úplne neetické.’

Je potrebné poznamenať, že najláskavejší spôsob, ako opísať Donaldsonovo’prirovnanie, je “idiotské,” a žiadny mysliaci človek nemôže brať tento komentár v kontexte zistení Cass Review’vážne. Podobné citáty uvádzame aj od iných trans aktivistov. 

ČÍTAJ: Stúdia Mayo Clinic o poškodení blokátormi puberty zahŕňala ‘transgender’ dvojročné deti 

Ale čo je dôležité, vy’si všimnete, že CBC nevysvetľuje prečo mnohé európske krajiny od týchto “liečebných postupov upúšťajú,” a neuvádza množstvo mimoriadne dôležitých faktov, ako napríklad nedávny škandál WPATH odhaľujúci, že mnohí lekári (práve tí odborníci, ktorých tu citujú) súkromne priznali, že “transgender starostlivosť” poškodzuje deti  že CBC sa týmto príbehom vôbec nezaoberala  a že samotný Cass Review uviedol, že mnohé takzvané “štandardné usmernenia starostlivosti” boli výsledkom toho, že trans-aprobujúce lekárske orgány sa len navzájom odvolávali’na usmernenia, namiesto toho, aby ich založili na skutočných lekárskych dôkazoch.  

Za zvyšok článku o obhajobe CBC vyťahuje všetky svoje štandardné trans aktivistické tézy, vrátane mnohých tých istých téz vyvrátených Cass Review. Jedinými ľuďmi, s ktorými sa v rámci príbehu robia rozhovory, sú lekári, ktorí sa venujú liečbe odsudzovanej v Cass Review; nie je vypočutý ani jeden kritik “transrodovej starostlivosti”. Ak by chceli, CBC mohli zavolať niekoho z NHS alebo možno dokonca doktorku Hilary Cassovú či niektorého z jej kolegov. Z tohto článku je úplne jasné, že sa o to ani nepokúsili. Celý ich prístup k zúčtovaniu, ktoré sa odohráva po celom svete, je jednohlasným odhodlaním zostať na palube transgenderového Titanicu za každú cenu.