Stop-the-WHO-Power-Grab-1600x834-1-800x417-1-810x500.jpg

Zastavte preberanie moci WHO!

20
Neutral
  • WHO sa snaží získať globálnu moc
  • Navrhované zmeny ohrozujú naše práva a slobody
  • WHO zlyhala počas pandémie COVID-19
  • Podniknite kroky na obranu svojej slobody

URGENT: Podniknite kroky na obranu svojej slobody

Svetová zdravotnícka organizácia sa pokúša o globálne uchopenie moci.

Svetové zdravotnícke zhromaždenie - “rozhodovací orgán WHO” - sa zíde v Ženeve vo Švajčiarsku od 27. mája do 1. júna, aby prerokovalo a pravdepodobne aj odhlasovalo konečné zmeny a doplnenia Medzinárodných zdravotných predpisov (IHR) a “Dohody WHO o pandémiách.”

Je’nevyhnutné, aby sme si posvietili na ich údajnú “misiu rozhodujúcu pre ľudstvo.” Navrhované zmeny a doplnenia zmluvy WHO a IHR vážne ohrozujú naše práva a slobody, pretože stoja:

ČÍTAJTE: Kenský lekár: Cieľom pandemickej zmluvy WHO je ‘mrzačiť a zabíjať’ a ‘vytvoriť vládu jedného sveta’

Ke zrejmému ohrozeniu národnej autonómie a osobných slobôd treba dodať, že generálny riaditeľ WHO’neposkytol členským štátom znenie novely IHR štyri mesiace vopred, ako sa vyžaduje. Posledné verzie navrhovaných zmien IHR a “Dohody WHO o pandémiách” boli zverejnené len v apríli 2024.

V nedávnom dopise prezidentovi Bidenovi, ktorý podpísalo 49 amerických senátorov, sa uvádza:

Zlyhanie WHO’počas pandémie COVID-19 bolo rovnako totálne ako predvídateľné a spôsobilo našej krajine trvalé škody. Spojené štáty si nemôžu dovoliť ignorovať túto poslednú neschopnosť WHO plniť svoju najzákladnejšiu funkciu a musia trvať na komplexných reformách WHO ešte pred tým, ako začnú uvažovať o dodatkoch k IHR alebo o akejkoľvek novej zmluve súvisiacej s pandémiou, ktorá by zvýšila právomoci WHO.

Čas sa kráti. Všetci musíme povzbudiť našich štátnych a federálnych predstaviteľov, aby sa teraz ozvali a zastavili toto masívne uchopenie moci a odmietli dodatky k IHR, ktoré by zmenili WHO na nevolenú globálnu vládu.

Podniknite kroky!

Vzdor katastrofálnym zlyhaniam WHO’v oblasti verejného zdravia počas pandémie COVID-19, súčasná americká administratíva prejavila silnú vôľu odovzdať WHO niečo, čo možno vnímať len ako moc na úrovni diktátora 

Státni a federálni zákonodarcovia sa musia ozvať a vyjadriť svoj nesúhlas s týmto masívnym uchopením moci, aby nestratili svoje vlastné právomoci na riadenie mimoriadnych situácií v oblasti verejného zdravia. **Globálna medicína jednej veľkosti pre všetkých neumožňuje individuálnu lekársku starostlivosť.

Američania si zaslúžia, aby sa vyjadrili k týmto dôležitým rozhodnutiam v oblasti verejného zdravia, ktoré významne ovplyvnia našu budúcnosť – najmä vo svetle priepastných zlyhaní v oblasti verejného zdravia počas COVID-19.

Čo môžete urobiť:

Zmenu môžete dosiahnuť tým, že túto informáciu rozšírite medzi čo najviac ľudí.

© 2024 Children’s Health Defense, Inc. Táto práca je reprodukovaná a šírená so súhlasom Children’s Health Defense, Inc. Chcete sa dozvedieť viac od organizácie Children’s Health Defense? prihláste sa na odber bezplatných noviniek a aktualizácií od Roberta F. Kennedyho Jr. a organizácie Children’s Health Defense. Váš dar príspevok nám pomôže podporiť naše úsilie.