Dr.-Wahome-810x500.png

Kenský lekár odsudzuje WHO za sterilizáciu afrických žien vakcínami

37
Kultúra smrti
  • WHO je nedôveryhodná organizácia, ktorá spôsobila neplodnosť u afrických žien.
  • WHO presadzuje očkovanie proti tetanu s prímesou lieku proti plodnosti.
  • WHO odmieta prírodné liečby malárie a presadzuje neotestované biologické zásahy.
  • Dr. Ngare varoval africké krajiny pred rizikom očkovacích programov a kritizoval WHO.

Kenský lekár pred ugandským prezidentom odsúdil Svetovú zdravotnícku organizáciu (WHO) za to, že je nedôveryhodná, čo dokazujú jej africké očkovacie kampane vrátane očkovania proti tetanu, ktoré spôsobilo neplodnosť u žien.

Dr. Wahome Ngare, riaditeľ Kenského fóra kresťanských odborníkov (KCPF), v prejave zverejnenom v utorok na internete, keď WHO rokovala o zmenách a doplneniach Medzinárodných zdravotných predpisov (IHR), varoval prezidenta Yoweriho Museveniho, že tento masívne vplyvný svetový zdravotnícky orgán v poslednom čase pracuje proti záujmom Afričanov.

Ako žiarivý príklad uviedol, ako WHO v rokoch 2014 a 2015 viedla kampaň za odstránenie tetanu v Afrike a presadzovala vakcínu, ktorá podľa Dr. Ngareho spôsobila, že ženy “boli neplodné.” Vysvetlil, že vakcína kombinovala vírus tetanu s látkou, ktorá vytvára protilátky proti hormónu potrebnému na udržanie tehotenstva, nazývanému ľudský choriový gonadotropín (hCG).

“Keď žene vpichneme túto vakcínu, vytvorí si protilátky proti tomuto hormónu, a preto sa stane neplodnou,” uviedol Dr. Ngare. Bol publikovaný článok publikovanýv časopise Vaccine Weekly, ktorý opakuje tvrdenie kenského lekára’a tvrdí, že “podobné vakcíny proti tetanu s prímesou hCG” (na tvorbu protilátok proti prirodzenému hormónu) “boli odhalené na Filipínach a v Nikarague.” 

Abstrakt článku’poukazuje na to, že bývalý prezident Human Life International (HLI) “požiadal Kongres, aby prešetril správy o ženách v niektorých rozvojových krajinách, ktoré nevedomky dostali vakcínu proti tetanu s prímesou lieku proti plodnosti.”

Dr. Ngare uviedol, že on a ďalší lekári v Afrike zaznamenali čoraz viac prípadov mladých párov, ktoré sa zdajú byť z lekárskeho hľadiska “normálne”, ale nemôžu počať deti, ako aj párov, ktoré prichádzajú až o “tri, štyri alebo päť” detí predtým, ako matka dokáže donosiť dieťa.

Dalej tvrdil, že ďalším dôvodom, prečo WHO nemožno dôverovať, je to, že navrhla očkovanie afrických detí proti malárii napriek tomu, že ide o “liečiteľnú chorobu.”

Upozornil, že Veľká Británia “bola schopná maláriu zlikvidovať v roku 1921,” a USA odstránili túto chorobu v roku 1951, ale WHO zrejme ešte neprišla na to, ako zbaviť africký kontinent malárie. Dr. Ngare tvrdil, že v skutočnosti existuje prírodná liečba malárie, ktorá sa nachádza v stromoch používaných na výrobu chinínu, ktorý je známy pri liečbe malárie. Ďalej existuje rastlina, známa ako Artemisia annua alebo sladký palina, pestovaná v Afrike, ktorá tiež lieči maláriu.

“Jeden z našich lekárov v Kongu napísal prácu, v ktorej preukázal, ako dobre funguje Artemisia čaj a porovnal ho s konvenčnou medicínou a dokonca preukázal, že funguje lepšie ako konvenčná medicína. A o dva roky neskôr bol jeho článok stiahnutý. Bola stiahnutá. Nepotrebujeme vakcínu pre naše deti na liečbu malárie,” povedal Dr. Ngare Musevenimu. 

WHO naďalej presadzuje v Afrike nové, neotestované biologické zásahy, ako sú geneticky modifikované (GMO) komáre, ktoré dr. Ngare poznamenal “sterilizujú” prírodné komáre a majú neznámy potenciál poškodenia ľudí — akoby’nestačilo“spôsobiť chudobu zavádzaním patentovaných GMO semien, vyjadril lekár poľutovanie.

Dr. Ngare už predtým poradil africkým krajinám, aby “kolektívne považovali všetky očkovacie programy za riziko národnej bezpečnosti,” pričom uviedol: “Ak nedokážete určiť, čo je vo vakcíne, ktorá sa podáva vašim ľuďom, možno otvárate dvere na zničenie africkej populácie.”

SZO je v poslednom čase pod ostrou paľbou kritiky politikov a aktivistov z celého sveta za jej návrh “pandemickej dohody” a dodatkov k Medzinárodným zdravotným predpisom (IHR), na ktorých WHO tento týždeň nezískala konsenzus svojich členských štátov. Skromnejší “konsenzuálny balík zmien a doplnení (IHR)” bude predložený tento týždeň, a The New York Times informoval, že vyjednávači plánujú požiadať o viac času na dosiahnutie dohody. 

Generálny riaditeľ WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus tiež naznačil, že úsilie dospieť k dohode o návrhoch bude pokračovať.

“Všetci si želáme, aby sme boli schopní dosiahnuť konsenzus o dohode včas pred týmto zdravotníckym zhromaždením a prekročili cieľovú čiaru,”povedal Tedros, informovalThe Straits Times. “Ale zostávam presvedčený, že sa vám to stále podarí, pretože kde je vôľa, tam je aj cesta.”