DoD-pride-810x500.png

Navy SEALs sa vysmievali za propagáciu "hrdosti" LGBT na sociálnych sieťach: "Naši nepriatelia sa nám smejú

21
Kultúra smrti
  • Národné jednotky Navy SEALs a ministerstvo obrany propagujú mesiac hrdosti.
  • Armáda chváli LGBTQ+ životný štýl a porovnáva ho s cnosťami.
  • Reakcie na dúhové príspevky boli prevažne negatívne a kritické.
  • Pro-LGBT gafy ministerstva obrany vyvolali vlnu kritiky a posmeškov.

Národné jednotky Navy SEALs - známe ako jedna z najelitnejších a najrešpektovanejších bojových jednotiek armády - a ministerstvo obrany sú na sociálnych sieťach kritizované za propagáciu dúhovo sfarbených príspevkov na sociálnych sieťach propagujúcich mesiac hrdosti.

Aj keď sa zdá, že mnohé národné a nadnárodné korporácie zmiernili svoje každoročné fanfáry v rámci mesiaca hrdosti, USA. armáda sa pustila do vychvaľovania “lesbického, homosexuálneho, bisexuálneho, transrodového a queer” životného štýlu, pričom ho prirovnala k cnostným cnostiam “Dôstojnosť, služba, úcta, rovnosť hrdosti”

Po svojom nehoráznom príspevku na Facebooku Veliteľstvo špeciálnych bojových síl námorníctva Spojených štátov amerických - pod ktoré patria jednotky SEALs - rýchlo obmedzilo reakcie, nepochybne v rámci kontroly škôd.

Posolstvo dostalo 370 posmešných “Smiech” reakcií, 350 “Nahnevaných” reakcií a menej ako 200 pozitívnych reakcií.

“Je to facka do tváre každého operátora špeciálnych vojenských jednotiek, ktorý nasadzuje svoje životy za náš národ,” povedal John Jeacopello v reakcii na fiasko na Facebooku.

“Poznám veľa súčasných a bývalých príslušníkov SEAL, ktorí sú tým znechutení,” Luke Pierson povedal: “Prosím, oľutujte toto zhýralé správanie a držte sa toho, v čom ste’dobrí!”

“Človeče, toto prebudené svinstvo... je ako rakovina a treba sa ním zaoberať a riešiť ho ako hrozbu pre národnú bezpečnosť,” povedal Owen Merton. “Zašlo to príliš ďaleko.”

“Som rád, že som odišiel skôr, ako ma toto svinstvo ovládlo,” napísal Arcides Cruz.

“Jednou z najväčších obáv veteránov a príslušníkov aktívnej služby je veksláctvo, ktoré nakazilo takmer všetky zložky služby,” konzervatívny komentátor Todd Starnes písal.

“Namiesto toho, aby vychovával zarytých obrancov slobody, woke Pentagón vychováva armádu bojovníkov za sociálnu spravodlivosť,” dodal Starnes. “Naši nepriatelia sa nám smejú, Amerika.”

Ale nebolo to’len veliteľstvo špeciálnych bojových síl amerického námorníctva, ktoré robilo obrovské pro-LGBT gafy.

O niekoľko hodín neskôr ministerstvo obrany zverejnilo pro-Pride správu na X, ktorá priniesla cunami kritiky a posmeškov.

“Mesiac hrdosti je časom, keď sa môžeme spojiť a uctiť si prínos príslušníkov LGBTQ+ služieb,” napísalo ministerstvo obrany. “Sme odhodlaní zabezpečiť a podporovať atmosféru dôstojnosti a rešpektu pre všetkých civilných a vojenských zamestnancov.”

Posolstvo malo obrovský pomer, vyvolalo 7 000 prevažne negatívnych komentárov a len 1 500 “lajkov.”


“Naši dedovia šturmovali pláže Normandie,” napísal používateľ X, “Donut Operator,”, ktorého odpoveď získala viac ako 12 000 “lajkov,” osemkrát viac lajkov, ako získalo ministerstvo obrany.

“Aj ministerstvo obrany: Prečo sa naše náborové čísla rúcajú?"” poznamenal Jeremy Carl z Claremontského inštitútu’bývalý asistent ministra vnútra USA.

“Ak sa niekto čuduje, prečo to stále zverejňujú napriek tomu, že to všetci nenávidíme, tak preto, že je to taktika ponižovania režimu,” Pete D’Abrosca navrhol. “Vedia, že s tým nemôžeme’nič urobiť, tak nám’hádžu polená pod nohy.”


X používateľ Savannah povedal, “Váš účet je hanbou našej krajiny. Vymažte ho.”