shutterstock_1502520206-810x500.jpg

WHO prijala neplatné zdravotné predpisy, ktoré treba odmietnuť

40
Kultúra smrti
  • WHO porušila vlastné pravidlá pri prijatí dodatkov k IHR.
  • Porušenie článku 55 bráni analýze a pochopeniu dôsledkov dokumentu.
  • Zmeny IHR obsahujú znepokojujúce formulácie týkajúce sa cenzúry.
  • Digitálne preukazy totožnosti sú formou masového dohľadu a totalitnej kontroly.

Občania USA:

Skutočnosť, že Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) prijala dodatky k Medzinárodným zdravotným predpisom (IHR), je desivá z viacerých hľadísk.

Spôsob, akým boli prijaté, hrubo porušuje vlastné pravidlá WHO. Podľa článku 55 Medzinárodných zdravotných predpisov, “text každej navrhovanej zmeny a doplnenia oznámi generálny riaditeľ všetkým zmluvným štátom najmenej štyri mesiace pred zasadnutím Zdravotníckeho zhromaždenia, na ktorom sa navrhuje na posúdenie.”Táto lehota uplynula 27. januára 2024.

V rozpore s touto požiadavkou WHO rokovala o návrhu dodatkov do poslednej chvíle, pričom konečný text zverejnila len niekoľko hodín pred záverečným hlasovaním.

Toto porušenie zabránilo vládam a občianskej spoločnosti, aby mohli tento dokument analyzovať a rozoznať jeho dôsledky.

Zhodenie vlastného pravidla WHO poukazuje na jej nerešpektovanie právneho štátu. Ak je ochotná nerešpektovať takú dôležitú záruku, akou je článok 55, čo jej bráni nerešpektovať akékoľvek iné ustanovenie MZP? Ak je ochotná ignorovať svoje vlastné zákony, prečo by sme mali očakávať, že bude rešpektovať naše?

Z tohto dôvodu, sú zmeny a doplnenia IHR neplatné a mali by byť zamietnuté.

Zmeny a doplnenia, ktoré boli schválené 2. júna, si navyše zachovávajú znepokojujúce formulácie týkajúce sa cenzúry. Tieto ustanovenia boli zakopané v prílohe 1,A.2.c., ktorá vyžaduje, aby zmluvné štáty “rozvíjali, posilňovali a udržiavali základné kapacity… vo vzťahu k… dozoru… a komunikácii o rizikách vrátane riešenia dezinformácií a dezinformácií.”

Požiadavka, aby štáty “riešili” “dezinformácie a dezinformácie”, je plná možností zneužitia. Žiadny z týchto pojmov nie je v dokumente definovaný.  Znamená “riešenie” cenzúru a prípadné potrestanie tých, ktorí ponúkli odlišné názory? Už sme videli, ako boli lekári a vedci, ktorí nesúhlasili s naratívom WHO v rámci Covid 19, cenzurovaní za svoje názory – názory, ktoré sa ukázali ako pravdivé. Niektorým, ktorí ponúkali protokoly, ktoré WHO neodporúčala, dokonca hrozili alebo pozastavili licencie na vykonávanie lekárskej praxe. O čo horšia bude táto cenzúra, ak bude zapracovaná ako požiadavka do Medzinárodných zdravotných predpisov?

Požiadavka “dohľadu” nešpecifikuje, čo sa má sledovať. Zmeny a doplnenia IHR by sa však mali čítať spolu s navrhovanou Zmluvou o pandémii, o ktorej WHO naďalej rokuje. V článku 5 najnovšieho návrhu zmluvy sa stanovuje “prístup jedného zdravia,” ktorý spája a vyvažuje zdravie ľudí, zvierat, rastlín a životného prostredia, čo dáva zámienku na dohľad vo všetkých týchto oblastiach.

Týmto spôsobom sa v článku 4: Predchádzanie pandémiám a dohľad nad verejným zdravím, uvádza:

2 bis. Zmluvné strany uznávajú, že environmentálne, klimatické, sociálne, antropogénne [zmena klímy spôsobená ľuďmi] a ekonomické faktory zvyšujú riziko pandémií a usilujú sa tieto faktory identifikovať a zohľadniť pri tvorbe a realizácii príslušných politík…

Postupom “Jedno zdravie” WHO potvrdzuje svoju právomoc nad všetkými aspektmi života na Zemi, z ktorých všetky budú predmetom dohľadu.

V súvislosti s IHR sa v článku 35 podrobne uvádzajú požiadavky na “zdravotné dokumenty” vrátane tých v digitálnej podobe. Systém digitálnych zdravotných dokumentov je v súlade s digitálnymi dokladmi totožnosti, ktoré opisuje Svetové ekonomické fórum, a podľa môjho názoru je ich predchodcom. Podľa priloženého grafu WEF budú ľudia potrebovať digitálny preukaz totožnosti na:

Prístup k zdravotnému poisteniu a liečbe

Otvárať bankové účty a vykonávať online transakcie

cestovať

Prístup k humanitárnym službám

Nakupovať a vykonávať obchodné transakcie

Účasť na sociálnych sieťach

Platiť dane, voliť, poberať štátne dávky

Vlastniť komunikačné zariadenie [napríklad mobilný telefón alebo počítač]

Inými slovami, jednotlivci budú potrebovať digitálne preukazy totožnosti na prístup k takmer všetkým aspektom civilizovanej spoločnosti. Všetky naše činy, vykonané s použitím Digitálnych preukazov totožnosti, budú sledované a vystopované.  Ak vybočíme z radu, môžeme byť potrestaní napríklad odrezaním od našich bankových účtov a kreditných kariet  podobne ako sa to stalo kanadským kamionistom. Digitálne preukazy totožnosti sú formou masového dohľadu a totalitnej kontroly.

Tieto digitálne preukazy totožnosti v súčasnosti rozvíja Svetová zdravotnícka organizácia v spolupráci s Európskou úniou.

Zmeny a doplnenia IHR spolu s pripravovanou Zmluvou o pandémii zavedú globálny, totalitný policajný štát s bio-technickým dohľadom. Ich prijatie len niekoľko hodín po ich zverejnení je neplatné a musí byť odmietnuté.

Reggie Littlejohn, zakladateľ a prezident, Anti-Globalist International; spolupredseda, Sovereignty Coalition.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť