shutterstock_1446627572-810x500.jpg

Vláda Trudeaua poskytla 440-tisíc dolárov skupine "proti nenávisti", ktorá je známa odsudzovaním Kanaďanov za život a rodinu

13
Kultúra smrti
  • Trudeauova vláda poskytla 440 000 dolárov CAHN na boj proti nenávisti.
  • CAHN útočí na pro-life a pro-rodinné organizácie a propaguje LGBT agendu.
  • CAHN označuje tých, ktorí sú proti pro-potratovému a LGBT príbehu, za nenávistníkov.
  • CAHN neodsúdila nedávne vypaľovanie kostolov v Kanade a ignoruje skutočnú nenávisť.

Liberálna vláda premiéra Justina Trudeaua poskytla 440 000 dolárov kanadskej sieti proti nenávisti, ktorá sa zameriava na pro-life a pro-rodinné organizácie.

V tlačovej správe z 18. júna oznámila sieť proti nenávisti voči životu a rodine Canadian Anti-Hate Network (CAHN), že od Trudeauovej vlády dostala grant vo výške 440 000 dolárov na “organizovanie proti nenávisti.”

“Tento projekt je financovaný na dva roky, do 30. novembra 2025, v celkovej výške 440 000 dolárov,”vysvetľuje sa v tlačovej správe. “Hľadáme ďalšie finančné prostriedky, aby sme mohli pridať ďalšieho člena tímu a rozšíriť komunikačnú kampaň na územie Kanady s posilňujúcim posolstvom, že existujú veci, ktoré môžete urobiť už dnes, aby ste pomohli chrániť svojich susedov pred krajne pravicovými hnutiami a nenávisťou, ktorú šíria.”

Kým sa CAHN propaguje ako organizácia zameraná na zastavenie nenávisti voči menšinovým skupinám, otvorene búši do pro-life a pro-family organizácií a zároveň propaguje agendu LGBT.

V článku z 5. júna CAHN slamoval pro-life a pro-family skupinu Campaign Life Coalition (CLC) za organizovanie školskej prechádzky na protest proti propagácii LGBT životného štýlu deťom v školách.

“Skupina proti potratom organizuje školské vychádzky na protest proti hrdosti 2SLGBTQ+,” znel titulok.

“Campaign Life Coalition má silný vplyv v kanadskom krajne pravicovom sociálno-konzervatívnom ekosystéme,” pokračoval.

“Od svojho založenia v roku 1987 sa podieľala na vzniku a/alebo inkubácii troch médií, The Interim, Catholic Insight a LifeSiteNews; jednej politickej strany (Family Coalition Party of Ontario); a mnohých ďalších protipotratových, proti LGBTQ zameraných neziskových korporácií, vrátane REAL Women of Canada, Life Ethics Educational Association, Prolife Movement of Canada a Women for Women’s Health,” dodával článok.

CLC’Pete Baklinski podotkol, že CAHN považuje Kanaďana, ktorý sa stavia proti pro-potratovému a LGBT príbehu, za “nenávistníka.”

“Takže ak ste proti ‘homosexuálnym manželstvám,’ ste hater,” napísal na X, predtým známom ako Twitter. “Ak ste proti tomu, aby sa transgender ideológia vnucovala deťom, ste hater. Ak ste proti potratom, ste hater.”

“Inými slovami, ak presadzujete kresťanské hodnoty, ste hater,” vyhlásil.

“Zdá sa, že táto organizácia nemá nič iné ako zlobu voči kanadským pro-life a pro-family organizáciám,” pokračoval.“Ich neustály prúd hitov je toho dostatočným dôkazom.”

Ak Baklinski upozornil, CAHN neodsúdila nedávne vypaľovanie kostolov po celej Kanade, pričom najnovšie došlo začiatkom tohto mesiaca v Toronte.

Do dnešného dňa bolo v Kanade vypálených a zdevastovaných viac ako 100 kostolov, odkedy mainstreamové médiá a liberálni politici rozšírili nepravdivé tvrdenie o objavení neoznačených hrobov v rezidenčných školách pre deti pôvodných obyvateľov.

“Príznačné je, že od tejto organizácie nebudete počuť ani slovo o 100 kresťanských/katolíckych kostoloch, ktoré boli za posledné tri roky zničené alebo vypálené do základov,” vyhlásil Baklinski.

“Skutočne, Kanadská sieť proti nenávisti neexistuje preto, aby bojovala proti skutočnej nenávisti,” prezradil. “Existuje preto, aby bola železnou palicou, ktorou sa dá oháňať proti tým, ktorí sa odvážia oponovať dnešným”ľavicovým ideológiám.

“A aké prekvapenie, že Trudeauovi liberáli prostredníctvom federálneho grantového programu financujú túto skupinu. Táto skupina sa dokonale zhoduje s cieľmi ‘zmeny’, ktorú Trudeau sľúbil priniesť Kanade, keď bol prvýkrát zvolený,” uzavrel.