Shutterstock_1572851497-810x500.jpg

Nemocnica v Toronte vyvesila vlajku hrdosti za sochou Najsvätejšieho srdca Ježišovho a označila ju za "hanbu

97
Kultúra smrti
  • Katolícka nemocnica vyvesila vlajku hrdosti nad sochu Ježiša, čo vyvolalo kontroverziu.
  • Obávajúci sa obyvateľ považuje vyvesenie vlajky hrdosti pred katolíckym zariadením za hanbu.
  • Unity Health Toronto vyvesilo vlajku hrdosti napriek tradičnemu zasväteniu mesiaca jún.
  • Spoločnosť Unity Health podporuje LGBT iniciatívy, čo je v rozpore s katolíckym učením.

Po tom, čo jedna z najstarších katolíckych nemocníc v Kanade umiestnila vlajku hrdosti nad a za sochu Najsvätejšieho Srdca Ježišovho, znepokojený miestny obyvateľ povedal, že je hanbou, že vlajka visí pred katolíckym zariadením.

Problém s vlajkou hrdosti sa týka zdravotného centra svätého Jozefa, ktoré v roku 1921 založili sestry sv. Jozefa a je súčasťou Unity Health Toronto.

Na portál LifeSiteNews sa obrátil obyvateľ, ktorý býva neďaleko a požiadal o zachovanie anonymity zo strachu, že sa stane terčom útokov LGBT aktivistov, ktorý poznamenal, že “pride” vlajka bola vyvesená spolu s kanadskou vlajkou a vlajkou Ontária.

“Zdravotné stredisko svätého Jozefa”v Toronte opäť vyvesilo vlajku hrdosti vedľa sochy Najsvätejšieho Srdca Ježišovho a nad ňou,” uviedol znepokojený obyvateľ.

“Podľa môjho názoru je to hanba.”

St. Joseph’s Health Centre v Toronte

LifeSiteNews sa dozvedel, že v minulých rokoch, najmä v roku 2021, boli “vlajky hrdosti” vyvesené na jej nemocniciach “stiahnuté” po tom, čo boli spoločnosti Unity Health podané sťažnosti.

Nemocnica bude ‘oslavovať’ jún s ‘Pride’ vlajkou napriek tomu, že mesiac je zasvätený Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu

Pre katolíkov je mesiac jún zasvätený Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu. Pritom LGBT aktivisti v posledných rokoch označujú jún za “mesiac hrdosti”

LifeSiteNews získal fotografie “hrdosti” vlajky vyvesenej pred zdravotným strediskom minulý týždeň a kontaktoval mediálne oddelenie Unity Health s otázkou, prečo katolícka inštitúcia vyvesila “hrdosť” vlajku pred jednou zo svojich nemocníc.

Komunikačné oddelenie spoločnosti reagovalo pre LifeSiteNews vyhlásením, v ktorom sa uvádza, že “Unity Health Toronto je miestom, kde každý patrí, je vítaný a oslavovaný.”

“Vlajky hrdosti sú v mesiaci jún vyvesené pred pracoviskami našej nemocnice,” uvádza sa vo vyhlásení.

LifeSiteNews následne dostal odkaz na správu od prezidenta a generálneho riaditeľa Unity Health Tima Rutledgea z 31. mája o tom, ako “pracuje na zlepšení skúseností 2SLGBTQ+ ľudí.”

Rutledge uviedol, že vzhľadom na to, že došlo k “znepokojujúcemu nárastu škodlivého násilia a diskriminácie namierenej proti 2SLGBTQ+ osobám,” je “kriticky dôležité, aby Unity Health Toronto pevne dodržiavala svoj záväzok vytvárať bezpečné, inkluzívne a priateľské priestory pre 2SLGBTQ+ zamestnancov, pacientov a členov komunity.”

‘Pride’ vlajka symbolom ‘sexuálneho hedonizmu’

Znepokojený obyvateľ povedal pre LifeSiteNews, že vidieť “Pride” vlajku nad Najsvätejším srdcom Ježišovým je “urážlivé,” pretože predstavuje “sexuálny hedonizmus.”

“Socha Najsvätejšieho Srdca Ježišovho predstavuje čistotu a Božiu”lásku. Vlajka pýchy predstavuje sexuálny hedonizmus, žiadostivosť a duševnú chorobu. Vidieť vlajku hrdosti v blízkosti tejto sochy je urážlivé,” povedal obyvateľ pre LifeSiteNews.

Pri vyhlasovaní sa za katolícke zariadenie, niektoré z nových iniciatív Unity Health’s nábojom LGBT zahŕňajú vybudovanie nového “elektronického záznamového systému (EPR) na zaznamenávanie informácií o sexuálnej orientácii a rodovej identite, vrátane zámen a zvolených mien.”

Tiež Unity Health pripravuje “politiku prechodu na iné pohlavie na pracovisku, ktorá poskytne zoznam podpory ponúkanej Unity Health, ako aj objasní a zlepší proces pre zamestnancov, lekárov a študentov Unity Health, ktorí prechádzajú na iné pohlavie.”

Vyhlásenie spoločnosti Unity Health’o LGBT je zrejme v rozpore s tradičnými názormi týkajúcimi sa pohlavia a sexuality, ako napríklad, že existujú len dve pohlavia a že manželstvo je medzi jedným mužom a jednou ženou, ako učí Katolícka viera.

St. Joseph’s Health Centre Toronto uvádza, že je “katolícka komunitná fakultná nemocnica pridružená k Torontskej univerzite a akreditovaná s príkladným postavením spoločnosťou Accreditation Canada.”

Pokiaľ ide o jej súčasné prepojenie s katolíckou cirkvou v Ontáriu, z vlastného prieskumu LifeSiteNews’vyplýva, že Unity Health uvádza ako jedného zo svojich ex-officio členov predstavenstva “Catherine Pawluchovú ako zástupkyňu torontského arcibiskupa.”

LifeSiteNews sa obrátil na arcidiecézu Toronto s otázkou, prečo sa Unity Health môže nazývať katolíckou zdravotníckou službou, pričom propaguje ideológiu, ktorá je v priamom rozpore s katolíckym učením o sexuálnej morálke. V čase publikovania tejto správy sme nedostali žiadnu odpoveď.

Vzdor “vlajke hrdosti”, ktorá je vyvesená v katolíckych nemocniciach v Toronte’došlo k úspešnému potlačeniu ideológie LGBT, ktorá je vnucovaná katolíckym inštitúciám.

Ako nedávno reported by LifeSiteNews, Dufferin-Peel Catholic District School Board (DPCDSB) hlasovala 6-3 proti návrhu na vyvesenie nevládnych vlajok pre rôzne sekulárne iniciatívy, ako je napríklad vlajka LGBT “Pride”.

Keď ide o “Pride” a mesiac jún, kanadský psychológ Dr. Jordan Peterson nedávno na začiatku “Pride” mesiaca zatracoval premiéra Justina Trudeaua a jeho liberálnu vládu, keď povedal, že podľa jeho názoru ide v skutočnosti o “oslavu príležitostného hedonistického sebestredného sexu” a nie o “oslavu lásky.”

Liberálna federálna vláda sa pustila do podporovala transgenderizmus a gender ideológiu, o čom svedčí ich federálna “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov.

Trudeau nedávno prešiel do LGBT preťaženia po tom, čo predstavil návrh zákona, ktorý nielenže zosmiešňuje katolícke učenie o manželstve a rodine, ale navrhuje 7. január ako každoročný národný “deň” na zvýšenie “povedomia” o takzvanej “konverznej terapii.”

LifeSiteNews nedávno písal o tom, ako Peterson obvinil Trudeauovu vládu, že súhlasí s “najhorším medicínskym škandálom v histórii” po tom, ako pokračuje v podpore transgender ideológie tým, že nezakázala lieky blokujúce pubertu pre deti so zámenou pohlavia.