Scott-Wiener-810x500.png

Riley Gainesová dokonale reagovala na výrok homosexuálnej demokratky o jej nesúhlase s pro-LGBT návrhom zákona

26
Kultúra smrti
  • Scott Wiener chce zakázať informovanie rodičov o rodovej dysfórii detí v škole.
  • Wiener označil prorodinných aktivistov za pravicových bláznov a odmietol ich názory.
  • Kalifornský senát schválil zákon AB 1955, ktorý obmedzuje rodičovské práva.
  • Jim Patterson označil opatrenie za zlé a zdôraznil, že štát nevlastní deti.

Bezdetný židovský zákonodarca Scott Wiener z Kalifornie je rozzúrený, že prorodinní aktivisti sú proti jeho podpore zákonov, ktoré by zakazovali učiteľom informovať rodičov o tom, že ich deti v škole prejavujú známky rodovej dysfórie. 

Ve videu na TikToku zverejnenom vo štvrtok 54-ročný demokratický senátor štátu Wiener tvrdil, že hovorí v mene “LGBTQ detí”, keď športovú aktivistku Riley Gainesovú a ďalších nazval “šialenými pravicovými bláznami.” 

Wiener vo svojich poznámkach uviedol, že nie je vhodné, aby školské obvody požadovali od učiteľov, aby “okamžite zavolali rodičom dieťaťa”, pretože by to mohlo viesť k fyzickému napadnutiu alebo vyhodeniu z rodičovského domu. 

“Jediná osoba, ktorej je jedno, kedy, či a ako sa priznajú svojim rodičom, je to dieťa. Nikomu inému’do toho nič nie je,” tvrdil a zároveň tvrdil, že “pravicoví trollovia” sa mu “vyhrážajú” na sociálnych sieťach.  

Gained odpovedal na X, pričom uviedol: “absolútna komédia.” 


“Ak sú toto kvalifikácie, potom som’hrdo pravicový blázon,” dodala. 

X užívateľ Libs z TikToku, ktorý bol vo videu Wienerovej’tiež vyvolaný, reagoval otázkou, “groomer in chief hovorí čo?” 

Viener’sa vyjadril v súvislosti s nedávno prijatým AB 1955, zákonom, ktorý podľa Kalifornskej rady pre rodinu stavia “Vláda postavila múr medzi rodiča a dieťa.”  

Návrh zákona schválil kalifornský senát 29 hlasmi demokratov za a ôsmimi hlasmi republikánov proti začiatkom tohto mesiaca. 

Gaines zákon odsúdil v príspevku X, v ktorom Wienerovi odpovedal, že “život meniace a trvalé rozhodnutia, ktoré robí vaše dospievajúce dieťa, nie sú”vašou záležitosťou.” 


Na tlačovej konferencii pred budovou kalifornského Kapitolu v Sacramente minulý týždeň poslanec za GOP Jim Patterson označil opatrenie za “zlo” a zároveň pripomenul, že “štát nevlastní naše deti.” 


Wiener zastupuje v kalifornskom senáte obvod 11. Bol zvolený v roku 2016 a v roku 2020 získal druhé funkčné obdobie. V roku 2017 bol spoluautor zákona, ktorý dekriminalizoval vedomé vystavenie inej osoby vírusu HIV bez jej vedomia. Predtým pôsobil v ultraprogresívnej správnej rade San Francisca.  

V posledných mesiacoch Winer upozorňoval na Gainesov’ aktivizmus, aby propagoval svoje pro-LGBT posolstvo. V marci označil Gainesa za “celebritu príčiny”, pričom tvrdil, že mužom s pohlavným zmätkom by malo byť umožnené súťažiť proti ženám.  


Na čo Gaines odpovedal tým, že ho charakterizoval ako “mizogýnneho marxistu.”  

Gaines sa v súčasnosti zúčastňuje na turné Our Bodies, Our Sports busompo USA.USA. Cieľom iniciatívy je zvýšiť povedomie o snahách Bidenovej administratívy’o prepracovanieHlavu IX, aby sa umožnilo mužom, ktorí sú pohlavne znevýhodnení, športovať proti ženám. Turné dorazí do Washingtonu v nedeľu 23. júna, v deň 52. výročia prijatia hlavy IX. Jej záverečné podujatie sa uskutoční 28. júna v Nashville v štáte Tennessee.