Screen-Shot-2024-06-21-at-11.26.44-AM-810x500.png

Katolíci organizujú ružencové zhromaždenie na odpor proti "hrdosti" LGBT, ďakujú biskupovi Stricklandovi za odpor proti "mníškam

26
Kultúra života
  • Katolíci sa zhromaždili na verejnej modlitbe ruženca v Filadelfii.
  • Uctili Najsvätejšie Srdce Ježišovo a poďakovali biskupovi Stricklandovi.
  • Biskup Strickland bránil vieru proti LGBT agende a svätokrádeži.
  • Verejné modlitby ruženca a zadosťučinenie za zlo vo svete.

Pomôžte sponzorovať billboardy Kristus je kráľ po celej Amerike:

Katolíci sa 16. júna zhromaždili na ružencovom zhromaždení vo Filadelfii, aby si uctili Najsvätejšie Srdce Ježišovo a verejne poďakovali biskupovi Josephovi Stricklandovi za jeho odpor voči LGBT agende. 

Katolíci sa 16. júna zhromaždili na verejnej modlitbe ruženca na Independence Mall vo Filadelfii v rámci modlitebných zhromaždení po celých Spojených štátoch, aby sa počas mesiaca jún poklonili Najsvätejšiemu Srdcu Ježišovmu.   

“Našou túžbou bolo uľaviť zranenému srdcu nášho Pána, ale tiež najmä v Deň otcov osobitne poďakovať biskupovi Stricklandovi za jeho hrdinské úsilie, ktoré sa uskutočnilo pred rokom na deň v Los Angeles,” povedal pre LifeSiteNews kapitán zhromaždenia Leo Fitzsimmons.  

Vlani v júni biskup Joseph Strickland z Tyleru v Texase viedol modlitebné zhromaždenie a procesiu pred štadiónom Dodgers’ Los Angeles, kde protestoval a robil nápravu za oslavu Dodgers’ “Sestry večného odpustu.” 

Leo Fitzsimmons
Leo Fitzsimmons

The “Sisters,” skupina drag queens, ktoré samy seba označujú ako “rád queer a trans mníšok,” používajú svoju homosexuálnu úchylku na zosmiešňovanie Katolíckej cirkvi a rehoľných sestier a rúhajú sa svätej Eucharistii a omši. 

“Bol som s biskupom Stricklandom v Baltimore, keď sa mu jeho spolubratia vyhýbali,” vysvetlil Fitzsimmons, pričom mal na mysli reakcie, ktoré biskup Strickland zažíval za to, že bránil katolícku vieru tým, že sa postavil na odpor voči LGBT agende.  

Podľa Fitzsimmonsa sa na ružencovom zhromaždení zúčastnilo 14 veriacich katolíkov, pričom mnohí okoloidúci vyjadrili podujatiu podporu. Účastníci držali vlajky Najsvätejšieho Srdca Ježišovho a Nepoškvrneného Srdca Panny Márie a zároveň sa modlili ruženec.  

“Aby sme si boli istí, verejná modlitba, najmä ruženec, je to, čo’je potrebné pre našu dobu,” vyhlásil. “Musíme zaujať priestor na verejnom priestranstve na počesť nášho Pána a Panny Márie bez strachu, ale s veľkou dôverou a odvahou.”  

Jeden z účastníkov zhromaždenia pre LifeSiteNews povedal, že zhromaždenie bolo “skvelou príležitosťou svedčiť o viere, v ktorej naša požehnaná krajina prežívala niektoré zo svojich ‘pôrodných bolestí,’ priniesť taký veľký národ založený na kresťanských princípoch – a spojiť sa s oddanými katolíkmi, aby sa pomodlili ruženec a verejne ponúkli zadosťučinenie za mnohé svätokrádežné činy duchovných, vládnych úradníkov a občanov.” 

Leo Fitzsimmons

Fitzsimmons prezradil, že’plánuje ďalšie zhromaždenia, a povedal: “I’I’dúfam, že s milosťou Panny Márie to bude platforma pre ďalšie väčšie podujatie v júli so špeciálnym hosťom a tiež ohlásim národnú ružencovú kampaň v každom štátnom kapitole 22. augusta na sviatok Nepoškvrneného srdca Panny Márie. “ 

Zaiste, mnohí katolíci na celom svete sa začínajú verejne modliť ruženec a vyzývajú svojich spolubratov katolíkov, aby urobili to isté a zastavili šírenie zla vo svete.   

Začiatkom tohto mesiaca biskup Strickland viedol viac ako 200 veriacich katolíkov v procesii ulicami mesta Tyler v Texase s relikviami troch eucharistických svätcov.  

Tradícia, rodina, majetok (TFP) v spolupráci s America Needs Fatima, budú tento mesiac organizovať verejné ružencové zhromaždenia, ktoré budú viesť rôzni katolíci po celých Spojených štátoch, aby obetovali nápravu za rúhavé “pride”-tématické omše.  

Od 24. júna do 2. júla sa katolíci na celom svete zúčastnia ajna deväťdňovej ružencovej novéne, v ktorej budú prosiť Nepoškvrnené Srdce Panny Márie o odvrátenie tretej svetovej vojny a obnovenie mieru.   

Pomôžte sponzorovať billboardy Kristus je kráľ po celej Amerike: LifeFunder