Screenshot-2024-03-06-at-10.33.29-AM-810x500.png

Nový konzervatívny poslanec sponzoruje petíciu za zastavenie "zmeny pohlavia" detí v Kanade

9
Kultúra života
  • Petícia vyzýva Dolnú snemovňu zastaviť chirurgické a chemické zmeny detí.
  • Petícia upozorňuje na nezvratné poškodenie a bezpečnostné obavy týkajúce sa liečby.
  • Petícia žiada vládu založiť sa na dôkazoch a chrániť deti pred škodlivými zásahmi.
  • Trudeauova vláda podporuje transgender ideológiu a financuje iniciatívy v tomto smere.

Petícia, ktorá má podporu novozvoleného poslanca Konzervatívnej strany a ktorá vyzýva Dolnú snemovňu, aby “zastavila všetky” chirurgické alebo chemické “premeny” detí alebo akúkoľvek “starostlivosť o deti potvrdzujúcu pohlavie”, ktorá spôsobuje “nezvratné” poškodenie, rýchlo naberá na sile.  

Petícia e-5010, ktorú sponzoruje poslanec za Konzervatívnu stranu Kanady (CPC) Jamil Jivani, ktorý nedávno s veľkým náskokom vyhral doplňujúce voľby v Durhame v Ontáriu, hovorí, že “ochrana našej mládeže pred nezvratnými a škodlivými lekárskymi zásahmi by mala byť najvyššou prioritou vlády Kanady.” 

“Sme hlboko znepokojení zväčša neobmedzenými sociálnymi a lekárskymi možnosťami, ktoré sa v Kanade ponúkajú deťom bojujúcim s rodovou ideológiou,” uvádza sa v petícii. 

“Nedávne odhalenia, vrátane zdiskreditovanej povahy Svetovej odbornej asociácie pre transrodové zdravie (WPATH) a zistení Cassovej revízie, ktorú si objednala NHS England, zdôrazňujú značné obavy týkajúce sa bezpečnosti a účinnosti súčasných spôsobov liečby.” 

V petícii sa uvádza, že “ochrana našej mládeže pred nezvratnými a škodlivými lekárskymi zásahmi” by mala byť “najvyššou prioritou kanadskej vlády” a že Dolná snemovňa musí “uprednostniť postupy založené na dôkazoch a prijať rozhodné opatrenia na zaistenie bezpečnosti a blaha všetkých detí a dospievajúcich v Kanade.” 

Petíciu iniciovala Jessica Streetová z Whitby v Ontáriu. Vyzýva v nej vládu premiéra Justina Trudeaua, aby “zastavila všetky fyzické lekárske zákroky pre osoby mladšie ako 18 rokov a starostlivosť o osoby mladšie ako 16 rokov, ktoré potvrdzujú pohlavie.” 

Takisto vyzýva vládu, aby namiesto toho “prijala usmernenia založené na dôkazoch, ktoré uprednostňujú neinvazívne, reverzibilné formy zákrokov, kým osoby nedosiahnu vek, v ktorom môžu poskytnúť informovaný súhlas.” 

Nakoniec petícia žiada, aby sa Trudeauova vláda “odpojila od akéhokoľvek spojenia alebo podpory WPATH a jej odporúčaní, pretože boli do značnej miery zdiskreditované a neprispievajú k ochrane blaha detí a dospievajúcich.” 

Petícia bola spustená 12. júna a zber podpisov sa uzavrie 10. októbra. V čase zverejnenia má necelých 1 500 podpisov.  

Jivani sa verejne vyjadril na podporu rodičovské práva, ako aj boj protitzv. agende rozmanitosti, rovnosti a inklúzie (DEI). 

Kampaň Life Coalition (CLC) udelila Jivanimu “žlté svetlo” hodnotenie, pretože sa rozhodol nevyplniť ich volebný prieskum. Preto nie sú jasné jeho úplné názory na pro-life a pro-family otázky. CLC však poznamenala, že “počas svojej kariéry konzervatívne orientovaného rozhlasového vysielateľa Jamil často vyjadroval názory, ktoré boli sympatické pro-life a pro-family cause.” 

Líder Konzervatívnej strany Pierre Poilievre len nedávno vyjadril podporu zákazu blokátorov puberty pre neplnoleté osoby, ako aj zákazu “prechodu”detí v Alberte. 

V súčasnom stave Trudeauova vláda už zakázala takzvanú “konverznú terapiu” prostredníctvom Zákona C-4, ktorý zakazuje rodičom, poradcom a pastorom pomáhať deťom prijímať ich telá dané Bohom. 

Zákon C-4 trestá každého, kto pomáha deťom alebo iným osobám so zmäteným pohlavím alebo nechcenou príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu, väzením až na päť rokov. V Kanade je nezákonné pokúšať sa zmeniť orientáciu osoby z homosexuálnej na heterosexuálnu, a to aj v prípade, že ide o dospelú osobu, ktorá dobrovoľne hľadá pomoc. 

Chirurgická alebo chemická ‘transformácia’ detí v najmenej jednej kanadskej provincii bude čoskoro zakázaná  

Niektoré provincie, ako napríklad Alberta, prijali opatrenia na zákaz blokátorov puberty, ako aj navždy meniacich telo “hore” alebo “dole” operácií neplnoletých. 

Dňa 31. januára premiérka Alberty Danielle Smithová oznámila najsilnejšiu prorodinnú legislatívu v Kanade, ktorá chráni deti pred život meniacimi tzv. operáciami “zhora a zdola”, ako aj inými formami transgender ideológie. 

Nedávna štúdia, ako reported by LifeSiteNews, prináša jednoznačné dôkazy o tom, že ľudia, ktorí podstúpia takzvanú “operáciu zmeny pohlavia”, sú vystavení vyššiemu riziku samovraždy – a to ohromujúcemu 12-násobku oproti bežnej populácii. 

Trudeauova vláda sa pustila do podporovala transgenderizmus a gender ideológiu, o čom svedčí ich federálna “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov. 

LifeSiteNews nedávno písali o tom, ako známy kanadský psychológ proti prebudeniu dr. Jordan Peterson obvinil Trudeauovu vládu, že súhlasí s “najhorším medicínskym škandálom v histórii” po tom, čo pokračuje v podpore transgender ideológie tým, že nezakázala blokátory puberty pre deti so zámenou pohlaví. 

Ako nedávno reportoval LifeSiteNews, Trudeauova vláda predstavila návrh zákona, ktorý nielenže zosmiešňuje katolícke učenie o manželstve a rodine, ale navrhuje 7. január ako každoročný národný “deň” na zvýšenie “povedomia” o takzvanej “konverznej terapii.”