LGBT_for_Trump_flag-810x500.jpg

Trump zavolal na stretnutie homosexuálnej skupiny Log Cabin Republicans

33
Kultúra smrti
  • Trump podporuje LGBT politiku a homosexuálne manželstvá.
  • Log Cabin Republicans podporujú LGBT agendu a adopciu detí homosexuálmi.
  • Deti majú právo na matku a otca, ktorí sú nenahraditeľní.
  • Propagácia homosexuálnych manželstiev vedie k rozkladu spoločnosti a rodiny.

Bývalý prezident Donald Trump v sobotu zavolal na stretnutie homosexuálnej skupiny Log Cabin Republicans.

Konto X tejto skupiny oslavujúcej sodomiu zverejnilo fotografiu niektorých jej členov zhromaždených počas hovoru, ktorí sa usmievali a nahrávali hovor alebo sa fotografovali telefónmi.

Posolstvo vyvolalo drvivú kritiku používateľov X, pričom konto “Blue Collar Catholicism” poznamenalo: “Na sodomii nie je’nič konzervatívne.”

Trump bol počas celého svojho prezidentovania aj po ňom pevným zástancom homosexuality, pričom usporiadal vo svojom floridskom domove Mar-a-Lago gala na oslavu tzv;Respect for Marriage Act”, ktorý kodifikoval “homosexuálne manželstvá” do federálneho zákona v roku 2022 a neskôr usporiadanie “svadby” dvoch mužov v Mar-a-Lago vo februári.

Tiež prijal tvrdenie bývalého úradujúceho riaditeľa Národnej spravodajskej služby (DNI) a sebaidentifikovaného homosexuála Richarda Grenella, že je “najpro-gay prezidentom v americkej histórii.”

Republikáni z Log Cabin podporujú radikálnu politiku LGBT vrátane adopciu detí homosexuálmi, nariadenie, že “LGBT páry” môžu adoptovať “v akomkoľvek programe sponzorovanom federálnymi, štátnymi a miestnymi vládami,” a celoštátny zákaz na “konverznú terapiu” pre neplnoleté osoby. 

Jich podpora adopcie “LGBT pármi” zdôrazňuje skutočnosť, že uznanie homosexuálneho tzv. manželstva” nielenže odporuje pravde a prirodzenému zákonu, keďže dvaja ľudia rovnakého pohlavia nemôžu byť spojení v manželstve a splodiť deti – ale snaží sa nanovo definovať rodinu.

Katy Faustová, ktorú vychovávala jej lesbická matka a jej matka’partnerka a ktorá neskôr založila skupinu za práva detí Them Before Us, zdôrazňuje že deti majú právo na matku aj otca, ktorí sú nenahraditeľní a obaja sú kriticky dôležití pre plný rozkvet dieťaťa’. 

Pedro Gonzalez kritizoval Trumpovu’podporu LGBT ideológie a Log Cabin Republicans na X, vyhlásil, že “účelom Log Cabin Republicans je posunúť GOP ďalej doľava v otázke sexuálnej revolúcie” a “ohúriť sociálne konzervatívnu ľudovú scénu LGBT nezmyslami— a Trump vystupuje ako ich nástroj.”

“Ak chcete obhajovať Trumpa, musíte prijať ľavicový”morálny rámec a jazyk” a on”vedie ľudí z ľavicového útesu,” dodal.

LifeSite’Doug Mainwaring varoval v súvislosti s propagáciou homosexuálnych “manželstiev”: “Osobná autonómia je v rámci možností dobrá vec, dôležitá súčasť ľudskej dôstojnosti a šťastia, ale lipnutie na osobnej autonómii, aby sa ospravedlnilo pokračovanie správania a politiky, ktoré v konečnom dôsledku rozkladajú spoločnosť tým, že rozvracajú štruktúru manželstva a rodinného života – a ktoré viedli k nedefinovaniu muža a ženy, manžela a manželky, chlapca a dievčaťa, syna a dcéry – znamená kolaborovať s objektívnym zlom.”

“Toto posolstvo mnohí z nás nechcú počuť. Je to však posolstvo, ktoré musíme počuť. Dúfajme, že o ňom’každý z nás môže začať uvažovať a potom ho prijať. Závisí od toho budúcnosť našej krajiny a západného sveta.”