Screenshot-2023-09-20-at-1.42.43-PM-e1695290677166-810x500.png

Maxime Bernier kritizuje CBC za znovuobjavené pro-LGBT video určené deťom

12
Kultúra smrti
  • Maxime Bernier obvinil CBC z vymývania mozgov detí LGBT ideológiou.
  • Kanál CBC Kids vytvára pro-LGBT materiály pre deti, vrátane kontroverzných videí.
  • Spory okolo detského kanálu CBC a LGBT agendy sú dlhodobé a kontroverzné.
  • Federálna vláda podporuje transgenderizmus a gender ideológiu financovaním iniciatív.

Líder Kanadskej ľudovej strany Maxime Bernier obvinil štátom financovanú kanadskú televíznu spoločnosť Canadian Broadcasting Corporation z toho, že vymýva deťom mozgy tým, že vytvára pro-LGBT materiály určené pre deti. 

“@CBCKids vymýva našim deťom mozgy touto nechutnou a nebezpečnou radikálnou rodovou ideológiou a zabezpečuje, že viac z nich bude zmätených, psychicky labilných a samovražedných,” napísal Bernier minulý piatok na X. “CBC je zločinecká organizácia.” 

Bernierove’komentáre sú reakciou na kreslené materiály vytvorené kanálom “CBC Kids News”, vrátane jedného z roku 2019 video, ktoré nedávno opäť získalo popularitu na sociálnych sieťach a v ktorom jedna z postáv tvrdí, že lekári môžu “nesprávne pohlavie” detí odkazom na biológiu. 

Karikatúra sa začína tým, že lekár ukazuje rodičom novorodené dievčatko. Dievčatko menom Ruby potom lekárovi povie: “Woah, poďme’stlačiť brzdy, ľudia.” 

“To, ako vaše telo vyzerá navonok, je len časť príbehu,” tvrdí postava Ruby a hovorí doktorovi, že “pohlavie” ako aj “gender” nie sú to isté, pretože gender je “to, ako sa cítite” a nevypovedá o tom, akého ste pohlavia. 

“Časti tela, s ktorými ste sa narodili, nie“vždy určujú, kto ste, ako sa cítite alebo s čím sa radi hráte,” hovorí dievča. 

Toto video je na kanáli CBC už päť rokov a doteraz má 161 000 pozretí.  

Detský kanál CBC plný pro-LGBT videí  

Pri podrobnejšom pohľade na detský spravodajský kanál CBC nájdete množstvo ďalších videí, ktoré malým deťom podsúvajú rodovú ideológiu. Jedno z videí má názov “Rozbor každého písmena v 2SLGBTQQIPAA+,”, zatiaľ čo ďalšie sa volá “Vysvetlené zámená ako ona/jeho, on/jeho a oni/ich.” 

Kanál CBC Kids na YouTube má tiež viacero videí, ktoré ukazujú deti v interakcii s bábkou s názvom “Gary the Unicorn,” vrátane jedno video s názvom “Učíme sa o zámenách s jednorožcom Garym.” 

Niektoré z týchto videí boli odvysielané aj na pravidelnom televíznom kanáli CBC’počas “Hodiny pre deti”, ktorá sa zvyčajne vysiela v skorých ranných hodinách.  

Spory okolo detského kanálu CBC a jeho presadzovania LGBT agendy nie sú nové a LifeSiteNews o nich informoval už skôr.  

Od nástupu k moci pred takmer desiatimi rokmi sa premiér Justin Trudeau a jeho federálna vláda naplno pustili do podporovania transgenderizmu a gender ideológie, čo možno vidieť na jej federálnej “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov.