Untitled-810x500.png

Ľavicové médiá chcú, aby si Amerika myslela, že staršie babičky, ktoré sú za život, sú "násilníčky

8
Kultúra života
  • John Hinshaw bol odsúdený za záchranu života v zariadení na potraty.
  • Pro-life babičky čelia zdravotným problémom vo väzení za pokojnú záchranu.
  • Médiá klamú a zaujato informujú o pro-life aktivistoch vo väzení.
  • Politici a médiá sa snažia utajiť prenasledovanie pro-life aktivistov.

 Nasleduje článok uväzneného záchrancu Johna Hinshawa, jedného z “D.C. Nine” pro-liferov, ktorý bol stíhaný Bidenovou administratívou a odsúdený sudkyňou Colleen Kollar-Kotellyovou na 21 mesiacov väzenia za pokojnú záchranu za život v zariadení na vykonávanie potratov v neskorom štádiu tehotenstva vo Washingtone.

Verte či nie, je možné sa od srdca zasmiať, aj keď je človek nespravodlivo zatvorený vo federálnej väzbe. Najmä keď máme obmedzený prístup k správam zvonku. Ako zvyčajne, pokrytectvo a slabosti politikov, ako aj skorumpované médiá’s pokusy o utajenie poskytujú zábavu. Humoru napomáha aj hmatateľná frustrácia, ktorú falošné spravodajské médiá prejavujú, keď musia ešte viac klamať a snažiť sa jazdiť na záchranu nášho nového pro-potratového policajného štátu. Keď sa im to podarí, smiech je neustály.

Nedávno došlo k odsúdeniu našich štyroch pro-life babičiek na tresty odňatia slobody na dva-tri&nbsproky. Nedávny seriózny článok v katolíckych médiách zdokumentoval všetky zdravotné problémy, ktorým tieto odvážne dámy čelia a ktoré si zaslúžia, aby sme ich tu spomenuli:

PREČÍTAJTE SI: Väznená pro-liferka držaná v dlhodobej samoväzbe utrpela mŕtvicu

Teraz sa ospravedlňujem za všetky tieto detaily. Prednášanie neduhov, ktoré trápia nás starších (spomínal som už svoje ošúchané koleno? Žartujem), je strašne nudné, ale nebojte sa, pretože prišiel ďalší “spravodajský” článok, ktorý toto rozprávanie oživí.

Osúdenie Paulette”rozzúrilo spravodlivo zmýšľajúcich ľudí a neprestáva rezonovať na internete, vo Fox News a v konzervatívnom rozhlase ani teraz, po niekoľkých týždňoch. Čím sa dostávame bližšie k nášmu potešeniu.

Tu, tu vo väzení, trpíme falošnými správami Associated Press ako jediného “zdroja správ”, ale keďže médiá tak dobre poznám, dokážem pomerne ľahko odhaliť ich lži a zaujatosť. Keďže viem, že ľudia stále hovoria o 75-ročnej žene, ktorú poslali do väzenia s vážnymi zdravotnými problémami, minulý týždeň som na stránke AP videl titulok o “Fake News Stories”. Začalo sa to smiať. Falošné správy AP mi hovoria o “falošných správach”? Veľmi vtipné.

Ale po počiatočnom ignorovaní som tam začal tušiť poklad. Iste, druhá “falošná správa”, od rozčúlenej “reportérky,” Melissy Goldinovej, bola o tom, že ľudia si myslia, že 75-ročná žena bola pred internátom (nie je to jej slovo). Goldinová chce, aby sme vedeli, že babky “vtrhli” do internátu a dopustili sa “násilia”! Podľa tejto reportérky Goldinovej pre AP by sme sa nemali nechať oklamať.

Tieto choré babičky sú všetko iné, len nie to, čím sa zdajú byť. Goldin ich vidí, ako skáču cez vysoké budovy na jeden záťah a zrejme zápasia s policajtmi o zem. Neviete, hovorí Goldin, že tieto babky “napadli” čiastočnú pôrodnicu Cesara Santangela! Keď sa ocitli vo vnútri, môžem sa len domnievať, že ich muskulatúra musela vystrašiť personál pôrodnice, aby ich napadol so zbraňou. Tento útok BY personál na súde priznal a zdôvodnil sudca a Goldin.

To je príliš smiešne! Ako otec štyroch krásnych dcér som si veľmi dobre vedomý toho, čo nazývam “feminizmus strednej školy, ” v ktorom odpor voči rozdielom medzi pohlaviami brzdí vyspelosť dievčat’. Nanešťastie pre tento národ, nežiadame od týchto zakrpatených ľudí, aby dospeli, než im dáme profesionálne pozície. Namiesto toho podnecujeme tento odpor tým, že im dávame “rodové štúdiá” učebné osnovy a filozofické podvody, ako je reťazová, talentovaná huslistka. Vysvetľuje to aj horúčkovitý ohlas “Príbehu služobníčky””. pani Goldinová je celá bez seba v uctievaní ministerstva spravodlivosti, ktoré zatvára väzenské mreže pred týmito nebezpečnými babicami.

Čítajte: Pro-life rescuer Paulette Harlow sentenced to 24 months in DC FACE Act case

No, keď som bola veľmi malá, moji súrodenci a ja sme niekedy vnímali návštevy mojej starej mamy’ako “inváziu” do nášho domu. Mala pre nás určité prísne pravidlá, ktoré sme museli dodržiavať. Ale keď sme vyrástli, pochopili sme, že prišla pomôcť našej rodine, najmä našej matke.

20. októbra 2020 tieto babičky vstúpili do pôrodnice, aby ponúkli pomoc matkám vo vnútri. V ten deň tam boli JEDINÉ, ktoré pomáhali matkám! Poznáme postup – zamestnanci internátu vzali matky, zobrali im peniaze, zničili ich deti počas pôrodu a deti vyhodili do kontajnera. Neexistuje žiadna následná starostlivosť ani poradenstvo, ktoré by matkám pomohlo vyrovnať sa so smútkom. Ani zo strany pôrodnice, ani zo strany ministerstva spravodlivosti, ani zo strany FBI.

Tieto ženy budú smútiť úplne samé. Je to len otázka času. Nejaká pomoc.

Napriek tomu je splenetická reakcia pani Goldin’ovej na oprávnené rozhorčenie normálnych ľudí zábavná a je zdravým ukazovateľom toho, že napriek skazenosti našich inštitúcií títo normálni ľudia stále dokážu vnímať prenasledovanie len ako také.

Možno ste si všimli aj to, že náš generálny prokurátor Merrick Garland sa musel nedávno skĺznuť do štátnych médií The Washington Post, aby sa obhajoval, keďže jeho krivé svedectvo a ďalšie zločiny viedli k tomu, že bol obvinený z pohŕdania Kongresom. Ako zvyčajne mu chýbala odvaha, bez dôkazov tvrdil, že kritika jeho osoby ohrozuje životy agentov FBI!!!? Vtipnejší ako 80 % amerických’komikov!"

Čítajte: Staršia pro-lifer Jean Marshallová odsúdená na 24 mesiacov, napriek zdravotným problémom jej zamietli domáce väzenie

Ale o pani Goldinovú sa nebojte, bude v poriadku aj napriek občasnému peneniu úst. Stále má “Príbeh služobníčky”, ku ktorému sa môže vrátiť domov, a médiá budú naďalej spolupracovať ruka v ruke s našou vládou, aby zabezpečili “bezpečný priestor” prenasledovaním ľudí, ktorí sa pani Goldinovej”nepáčia.

V júli tohto roku budú odsúdení naši bratia a sestry v Tennessee. Pani Goldinová by mala mať veľkú radosť z odsúdenia staršej osoby, ktorá prežila posledné dni koncentračného tábora, do väzenia. Už vidím titulky: “Amerika dokončuje nacistický projekt.”

Vskutku skvelá krajina.