Screenshot-2023-07-07-09.37.35-810x500.png

Plukovník Macgregor: Ukrajinský "zbytočný" vpád do Ruska "pripravili v NATO

18
Kultúra smrti

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Douglasa Macgregora považujeme za jedného z najinformovanejších, najvyváženejších a najspoľahlivejších komentátorov mnohých súčasných konfliktov. Tento kresťanský vojak je informovaný prostredníctvom siete vyslúžilých a súčasných vojenských a iných kontaktov, ktorí milujú Ameriku a jej ústavu a sú oddaní svetovému mieru. Sú v ostrom kontraste s tými, ktorí ovládajú vládu, armádu a médiá slúžiace záujmom globalistov a spoločne spojeným vojensko-priemyselným komplexom USA a Izraela. Vyzývame vás, aby ste preskúmali jeho rýchlo sa rozvíjajúcu organizáciu Naša krajina, naša voľba a jej plány na obnovenie kontroly nad vládami späť do rúk ľudí.

V novom rozhovore sa americký prezident vo výslužbe J. S. Plukovník armády Douglas Macgregor, jeden zo zakladateľov rýchlo rastúcej organizácie Our Country, Our Choice, vysvetľuje eskaláciu napätia na Ukrajine a v Izraeli ako výsledok zámerných pokusov o destabilizáciu Ruska a celého regiónu Blízkeho východu.

“Akokoľvek to znie väčšine Američanov šialene,” varuje Macgregor, tieto kroky sa podnikajú v čase, keď sú “USA nebezpečne preťažené.”

Doteraz, hovorí, “máme šťastie, že sa nám nestali horšie veci”

Ale ako vysvetľuje Macgregor, to, čo sa stalo v dôsledku konania západných režimov, je také škodlivé a nebezpečné, že obyvateľstvo “západnej pologule” musí uvažovať o odstránení vlastných vlád, aby ich prežilo.

Macgregorovu’videoanalýzu, ktorá bola zverejnená 20. augusta, si môžete pozrieť tu:

Nielenže sú podľa neho obyvatelia Západu vylúčení z rozhodovania, ktoré ničí ich svet, ale v prípade Izraela dokonca ani samotná vláda USA nerozhoduje o americkej zahraničnej politike. To sa podľa neho musí skončiť – skôr, ako sa skončí všetko ostatné.

Globálna(istická) kríza

Krízy, ktorým USA čelia, ich doma – a v zahraničí vyčerpávajú až do krajnosti.

“Všade, kam sa chcete pozrieť – v Európe, na Blízkom východe, v Indopacifiku – sa naše pozície zhoršujú zo dňa na deň,” hovorí.

“Američania nemajú žiadnu kontrolu nad svojou vládou. Sú’vedľajšími pozorovateľmi … sledujú, ako iní ľudia prijímajú politické rozhodnutia, v niektorých prípadoch rozhodnutia o živote a smrti, na Blízkom východe a vo východnej Európe, ako aj tu doma, na hraniciach. Nikdy sa s nimi nekonzultuje. Nikdy sa ich na nič nepýtajú. Len sa im’povie, aby držali hubu.”

Čítajte: EXKLUZÍVNE: Rakúsky novinár vysvetľuje európsky pohľad na rusko-ukrajinskú vojnu

Američania, hovorí Macgregor, to tolerovali kvôli domácej prosperite – ktorá sa teraz vytratila.

Macgregor hovorí, že s klesajúcou životnou úrovňou v dôsledku tohto priemyslu permanentnej vojny a permanentného stavu núdze doma “tieto dni sa skončili.”

Podľa neho o USA.USA, “Svet nás má plné zuby,” hovorí, že práve preto vzniká paralelný systém k tomu, ktorý vedú USA, v bloku BRICS vedenom Čínou a Ruskom.

Ale keď Macgregor prejde k analýze americko-americkéhoizraelskej politiky, hovorí, že nielenže Američania nemajú kontrolu nad svojou vládou, ale ani samotná americká vláda nemá kontrolu nad svojou vlastnou zahraničnou politikou.

“Pravda je taká, že pán Netanjahu, nie pán Biden alebo jeho administratíva, je v rukách toho, čo sa deje na Blízkom východe.”

Šokantné je, že Macgregor, bývalý poradca Trumpovej administratívy, hovorí, že to znamená, že Izrael riadi amerických vojakov a svoju armádu do akcie.

“Keď hovorím ‘na Blízkom východe’, myslím tým, že on riadi, čo budeme alebo nebudeme robiť vojensky – my nie’”, hovorí. “Netanjahu získal kontrolu nad Kongresom a my ho budeme bezpodmienečne podporovať, kým nám to tak či onak nepoškodí.”

“Až keď nám to preukázateľne poškodí – nie spôsobom, ktorý sa dá utajiť.”

To je dôvod, hovorí Macgregor, prečo sa pozornosť USA sústreďuje práve na túto oblasť.amerických politikov, ako je Lindsey Graham, na podporu vojny v Iráne, ktorá nie je v národnom záujme USA.”

“Táto záležitosť obviňovania Iránu alebo kohokoľvek iného na Blízkom východe zo všetkého, čo je zlé, je nielen scestná, ale aj hlúpa. Je to’zlá politika, ale my’sme ju prijali, [pretože] Izraelčania na nej trvali.”

Netanjahu, hovorí Macgregor, nechce mier. Namiesto toho sionistický vodca vidí “príležitosť, ktorá sa naskytne raz za storočie, vyhladiť každého v regióne, kto neskloní kolená pred Izraelom.”

Prechádzajúc na Ukrajinu Macgregor bez okolkov vysvetľuje, prečo všetko, čo nám hovoria o vojne na Ukrajine, je jednoducho nepravdivé.

“Pán Zelenskyj si uvedomuje, že na Západe má do činenia s množstvom hlupákov,” povedal. “Nedozvedáme sa pravdu o Ukrajine – ani o ničom, čo naše vedenie’nechce, aby sme vedeli.”

Macgregor tento názor podporuje odkazom na nedávny vpád Ukrajiny do ruskej oblasti Kursk, predkladaný ako úder proti Putinovi, ktorý by mohol “zmeniť smerovanie vojny” v západných médiách.

“Bol to nápad uvarený v NATO. Nemalo to žiadny zmysel. Horšie ako hazard, bolo to zbytočné cvičenie na zničenie niektorých z najlepších zostávajúcich jednotiek,” hovorí a dodáva, že Briti a Američania “mali veľký podiel na tom, že to presadili.”

Jeho poznámky sú ozvenou vyjadrení bývalého britského prezidenta. premiéra a predchádzajúceho britského ministra zahraničných vecí Davida Camerona, ktorý v máji na kameru vyhlásil, že britská’vojnová politika voči Ukrajine je “pevná” a nezmení sa ani s novou vládou.

Čítajte: UK’s David Cameron tricked by Russian pranksters into admitting he pressures Trump, GOP on Ukraine

Cameron tiež povedal, že útoky na Rusko budú zintenzívnené “počas leta”, aby sa vytvoril dojem, že Ukrajina víťazí.

Macgregor tvrdí, že do bojov boli priamo zapojené jednotky NATO: “Počúvame správy, že až 2 000 z týchto vojakov mohli byť Briti a Američania v ukrajinských uniformách.”

Macgregor hovorí o “omáčaní oviec” vojakov NATO, aby ich prezentovali ako ukrajinských vojakov.

Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov vo vyhlásení, ktoré je súčasťou videa, uviedol, že Zelenskyj by sa “nikdy neodvážil” spustiť kurský vpád do Ruska, “ak by nedostal pokyn od Spojených štátov amerických.”

Upozorňujúc na kolosálne škody, ktoré vojna napáchala za hranicami Ruska aj Ukrajiny, Lavrov pokračoval: “ "Je to obrovská škoda: “Nikto už nepochybuje o tom, … že za výbuchmi Nord Streamu, ktoré Európu pripravili o lacnú ruskú energiu a následne o udržateľný základ ekonomického rozvoja, stoja USA.”

Západné médiá bežne označujú všímanie si očividného za formu zrady. Poukazovať na to, že politika liberálno-globalistických vlád Západu je samovražedná, znamená opakovať “Putinove’body.”

Mediálny mainstream namiesto toho opakuje Zelenského slová. Čo na to Macgregor?"

“Každý, kto verí čomukoľvek, čo hovorí Zelenskyj, potrebuje navštíviť psychiatra. V ničom, čo ten človek hovorí, ani v ničom, čo kedy povedal, nie je pravda.”

Kursk: fiasko západných médií

Macgregor vysvetľuje, ako bol vpád do Kurska nakrátko úspešnou mediálnou udalosťou, vykúpenou za cenu totálnej katastrofy pre pozemné jednotky a ich tanky a obrnené vozidlá, ktoré sú podľa neho teraz obkľúčené a budú “úplne zničené.Upozorňuje, že táto vojensky katastrofálna operácia ešte viac povzbudila ruskú verejnosť. Jeho správa bola vydaná v čase, keď bol na Moskvu začatý masívny útok dronov, čo je ďalšia provokácia smerujúca k plnohodnotnej vojne medzi NATO a Rusmi.

Ruské obyvateľstvo je “rozzúrené a zúrivé,” hovorí Macgregor, “oveľa viac, ako to chápu ľudia na Západe.” Žiadajú od Putina “pochod na Západ” a totálne rozbiť Ukrajinu, hovorí.

Putin je podľa Macgregora proti tejto myšlienke, pričom mu ide len o zabezpečenie etnického ruského obyvateľstva na východe Ukrajiny.

“Prebudili sme šelmu,” hovorí Macgregor a pripomína divákom, že ruská vláda “nechce vládnuť Ukrajincom.” Tiež trvá na tom, že chaotický koniec Zelenského režimu je na dohľad.

Napriek tomu, čo Zelenskyj hovorí na verejnosti, hovorí Macgregor, “v súkromí vieme, že má zbalené kufre.”S domami od Švajčiarska po Floridu bude odchádzať “s vozíkmi plnými americkej hotovosti”, ako to bolo vidieť pri chaotickom sťahovaní z Afganistanu, vysvetľuje Macgregor, predtým ako temne naznačí, že “to môžu byť ukrajinskí vojaci …, ktorí ‘ho vyradia.’”

Čítajte: Palestínci čelia sexuálnemu násiliu a mučeniu v izraelských väzenských táboroch: správa

Majúc na mysli koniec skorumpovaných režimov, Macgregor vyhlásil, že liberálno-globalistické režimy na Západe sú také nebezpečné pre vlastných ľudí, že ich treba nahradiť.

“Myslím si, že je“čas, aby boli vlády v Nemecku a ďalších ‘skorumpovaných’ európskych štátoch ‘odstránené,”povedal.

S poukazom na eskaláciu, ktorú tieto režimy riadia smerom k plnohodnotnému konfliktu s Ruskom, povedal, že ak nebudú odstránené, európske a britské obyvateľstvo “by sa mohlo dostať do ďalšej nehody, ktorá by mohla mať pre Európu katastrofálne následky.”

Západné národy sú podľa neho vedené do Armagedonu elitou, ktorá sa snaží vyprovokovať vojnu, ktorá by mohla vyústiť do jadrovej výmeny.

Macgregorovo’varovanie podporujú aj nezávislé správy o mimoriadnej miere britského zapojenia do vojny na Ukrajine. Novinár Grayzone Kit Klarenberg napísal o Kursku, že je “úplne britskou operáciou”, a uviedol, že Spojené kráľovstvo sa touto operáciou vyhlasuje za “formálneho bojovníka” vo vojne proti Rusku.

V článku s názvom “Británia’inváziou do Kurska vracia úder”, Klarenberg vyčísľuje náklady na túto “jasnú samovražednú misiu”, ktorú videla “Bidenova administratíva distancovalaod akcie” a sabotovalaďalší krok smerom k mieru.

Vyjadrujúc Macgregorovo’varovanie liberálno-globalistickým vládam v celej Európe, tá nemecká teraz dramaticky znížila svoju podporu vojne a uznala, že hrozba plnohodnotného konfliktu s Ruskom vedie obyvateľstvo k tomu, aby sa obrátilo proti režimom podporujúcim eskaláciu na Ukrajine.

Klarenberg tiež poznamenáva, že Wall Street Journal teraz vyhlasuje, žeza bombové útoky na Nord Stream je zodpovedná výlučne Ukrajina – toto rámcovanie pravdepodobne nezlepší vzťahy s Nemcami.

Západné spojenectvo sa štiepi, naznačuje Macgregor, pretože obyvateľstvo sa obracia proti politikom, ktorí ho priviedli na pokraj civilizačného kolapsu.

Boj proti

V službách obnovenia zdravého rozumu v politickom živote Západu Macgregor presadzuje sieť, ktorú prirovnáva k tej, ktorá udržala pri živote americkú revolúciu.

Nová platforma s názvom “Republika,” hovorí Macgregor, bude slúžiť jeho organizácii Naša krajina, naša voľba na poskytovanie skutočných správ a podporu národnej a medzinárodnej spolupráce na Západe – spolu s právnymi a politickými nástrojmi pre predplatiteľov, vrátane kontaktných údajov na amerických a európskych politikov a siete.

“Je to ako výbory korešpondentov počas revolučnej vojny. Všetky revolučné kongresy alebo parlamentné orgány mali výbory a tieto výbory sa navzájom kontaktovali, udržiavali si informácie a boli súčasťou krvi, ktorá udržiavala americkú revolúciu v chode v naozaj ťažkých časoch,” povedal.

Macgregor uvádza “toto sa nezruší.”Jeho prípad na obranu života a západnej civilizácie, ktorú chce brániť ako oddaný kresťanský vojak, sa uskutočňuje nielen slovami, ale aj skutkami

Podľa jeho slov tieto opatrenia pomôžu napraviť zámerné vylúčenie amerických a západných národov z mocenských procesov, ktoré ohrozujú ich samotnú existenciu.

O Macgregorovej’iniciatíve za “zastavenie globalizmu” a “obranu USA pred útokmi na ich hranice, náboženskú slobodu a pred nekonečnými vojnami” môžete priebežne informovať na stránke Naša krajina, naša voľba tu. 

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli