Screen-Shot-2023-06-08-at-4.14.27-PM-810x500.png

Čo by mali vedieť voliči za život a rodinu o nadchádzajúcich voľbách v Novom Brunšviku

9
Kultúra života

Prišla!

Aby sme našim priaznivcom, ktorí sú za život a rodinu, pomohli vo voľbách v New Brunswicku 21. októbra hlasovať s informovaným svedomím, Campaign Life Coalition s potešením predstavuje našu úplne novú príručku pre voličov.

VoteProLifeNewBrunswick.ca je výkonným zdrojom informácií s mnohými praktickými funkciami.

Najdite kandidáta so zelenou farbou podľa poštového smerovacieho čísla

Po jednoduchom zadaní vášho poštového smerovacieho čísla vám naša stránka oznámi, či sme’podporili kandidáta vo vašom kraji, a poskytne vám všetky jeho informácie.

Poznámka: Môžete zistiť, že vo vašom miestnom obvode ešte nie je schválený kandidát, pretože volebná kampaň sa ešte nezačala a v mnohých obvodoch ešte stále prebiehajú nominačné súťaže. Tento vyhľadávací nástroj bude cennejší bližšie k voľbám.

Čítajte: Kampaň Life Coalition distribuuje tisíce pro-rodinných letákov pred voľbami v Novom Brunšviku

Porovnanie politiky strán

Tam’je v týchto voľbách v stávke tak veľa, že je’nevyhnutné, aby každý sociálny konzervatívec a veriaci človek presne pochopil, kde každá strana stojí v kľúčových morálnych otázkach.

VoteProLifeNewBrunswick.ca vám uľahčí zdieľanie týchto informácií s vašimi priateľmi, príbuznými a členmi vašej cirkvi vďaka praktickému porovnávaciemu grafu politiky strán.

Kliknite zde alebo na nižšie uvedenú grafiku a pozrite si ju.

Môžete si dokonca stiahnuť tlačiteľnú verziu PDF porovnávacej tabuľky politiky strany a vytlačiť kópiu pre svojich priateľov.

Hodnotenie lídrov strán

Ďalším cenným zdrojom je hodnotenie CLC’pre všetkých lídrov hlavných strán.

Bodovanie lídrov bolo hodnotené na základe rôznych ukazovateľov vrátane výsledkov hlasovania, politiky a verejných vyhlásení, ktoré si môžete preštudovať zde.

A čo ak vo vašom volebnom obvode nie je’žiadny zelený kandidát?"

Ak sme vo vašom volebnom obvode nepodporili žiadneho kandidáta z dôvodu neodpovede na volebný prieskum CLC’môžete nám pomôcť určiť, ako si stoja, zaslaním nášho dotazník sami.

Alebo im položte otázky, keď zaklopú na vaše dvere! Potom sa s nami podeľte o odpovede, aby sme ich mohli zverejniť na VoteProLifeNewBrunswick.ca.

Prosím, použite túto príručku pre voličov, aby ste sa mohli informovať o svojom hlasovaní!

Ďakujeme vám, že podporujete naše úsilie o obnovenie zdravého rozumu a morálnych hodnôt na všetkých úrovniach vlády!

Pretlačené so súhlasom Kampane Life Coalition.