shutterstock_703164724-e1707240940796-810x500.jpg

Manifest strelca zo školy v Nashville poukazuje na deštruktívnu povahu porna a sexuálneho zmätku

20
Kultúra smrti

10. a 14. júna som informoval o uniknutých častiach takzvaného "manifestu" Audrey Haleovej, strelkyne s transidentifikáciou, ktorá 27. marca 2023 zabila tri 9-ročné deti a troch dospelých v Covenant Christian School v Nashville v štáte Tennessee. Skupiny LGBT hneď po vraždách vyzvali na potlačenie Hale’ových spisov z obavy, že (ďalší) transrodový strelec by mohol povedať niektoré politicky nepohodlné veci. Tlač a polícia zväčša spolupracovali, s výnimkou niekoľkých únikov zo začiatku tohto roka.  

Tieto úniky obsahovali fotografie denníkov Haleovej’v ktorých písala o svojej nenávisti voči kresťanským rodičom, túžbe po liekoch blokujúcich pubertu a vrúcnej nádeji na “vysoký počet mŕtvych”, keď začne strieľať tých “bielych privilegovaných suchárov.” V druhom úniku, vrátane stránok, ktoré zverejnil Matt Walsh z The Daily Wire, Haleová fantazírovala o tom, že má mužské telo a sodomizuje dievčatá, a útočila na kresťanov ako na transfóbnych fanatikov. Niektoré frázy a čísla bolo ťažké rozlúštiť alebo dešifrovať. 

PREČÍTAJTE SI: Celých 90 strán strelca z Nashvillu’‘manifestu’ odhaľuje posadnutosť zámenou pohlaví, samovraždy 

Najnovšie The Tennessee Star zverejnil celý, neredigovaný “manifest” Audrey Haleovej (ktorá sa v celom zápisníku označuje ako “Aiden,” jej transrodová identita). Má asi 90 strán a nie je ani tak “manifestom” ako skôr sériou nesúvislých blábolov, z ktorých väčšina znie, akoby ich písal niekto, koho trápi neopätovaná láska; väčšina z nich je sexuálna a obsesívna. Ak to skombinujeme s Haleovou’rodovou dysfóriou, je jasné, že táto kresťanská školáčka, ktorá sa stala transgenderovou teroristkou, bola hlboko narušenou a nahnevanou osobou. 

Na čítaní celého Haleovho’spisu som strávila nejaký čas a zistila som, že väčšina z nich je nesúvislá. Na jednom mieste píše: “Táto láska sa nikdy neskončí, kým nebudem hore v nebi, kde už nie je bolesť a kde ťa môžem milovať a už ma to nebude bolieť,” zrejme naráža na rozchod. Krátko nato: “Všetko bolí.” Meno “Syd” sa objavuje často; tieto listy sú zrejme určené Hale’ovej priateľke Sydney Simsovej, ktorá zomrela pri autonehode v roku 2022. Hale bol do nej očividne zaľúbený. Komentáre odkazujúce na jej transrodovú identitu sú v celom zápisníku: 

“Som chlapec s vagínou.”

“Audrey nie je moje meno.”

“Strašný pocit vedieť, že nie som nič z pohlavia, s ktorým som sa narodil.”

“Som ten najnešťastnejší chlapec na svete.”

“Žiadnemu dievčaťu nebudem užitočný z lásky, ak nebudem mať to, čo potrebujú: Chlapčenské’telo/mužské pohlavie.”

“Ak mi Boh nechce’dať v nebi chlapčenské telo,” nasleduje rúhavé vyhlásenie.

“Prečo mi nefunguje mozog? Pretože som sa zle narodil!”

“Nenávidím spoločnosť b/c spoločnosť ignoruje, aby ma videla. Ja’som buzerant, mám zomrieť.”

Svoju streľbu v škole zrejme plánovala už nejaký čas. Dňa 16. januára 2023 napísala: “Je mi to tak ľúto, Nikki. Nechcela som’plánovať svoj masaker 17.teho. Budem’strašná s**čka, že som ťa opustila. Ako veľmi ma bolí srdce. Zajtra je môj posledný deň na zemi. Milujem ťa. Je mi to tak ľúto. Audrey (Aiden).”Pod to načmárala: “Ps—Ešte neodchádzam. Nemohla som’to urobiť. Nechcem ti pokaziť deň. Počkám, ako bolo naplánované.” 

O dve strany neskôr: “Paige, jedného dňa budem’zabíjať ľudí. Prosím, nehnevaj sa … ja’sa chystám urobiť niečo zlé. Je’príliš smutné myslieť na to, čo by si mohla cítiť. Je mi to veľmi ľúto. Milujem ťa. Musím jednoducho zomrieť. Myslím si, že Boh do mňa vstúpi v nebi. Ak sa tam dostanem, budem na teba čakať. Aiden.” 

ČÍTAJ: Federálny súd sa postavil na stranu DeSantisa, rozhodol, že Florida môže presadzovať zákaz ‘zmeny pohlavia’ pre deti 

Paige Pattonová bola jednou z Haleových’priateliek. Hale jej v deň streľby napísal správu, že v ten deň zomrie; Pattonová upozornila úrady, ale tie jej’odpovedali až po streľbe.  

“Takže teraz v Amerike robí z človeka zločinca to, že má zbraň alebo je transrodový či nebinárny,” napísal Hale na inej stránke. Na opačnej strane je mrazivá poznámka: “Covenant bol včera zatvorený. Hádam to bolo b/c kvôli počasiu … 2/18/23.” O niekoľko strán ďalej: “O necelých 26 dní ma konečne čaká môj posledný deň, deň smrti. 3/27/23.” 13. marca, po tom, čo som zaplnil niekoľko strán grotesknými, pornografiou očividne inšpirovanými sexuálnymi fantáziami: “Je mi’ľúto, že budú vzaté nevinné životy.” V odkaze na strelcov z Columbine: “Chcem, aby sa môj masaker skončil spôsobom, na ktorý by boli Eric (Harris) + Dylan (Klebold) hrdí.”  

Záverečnú stranu napísala v deň masakru: “Odpusť mi, Bože, tento čin bude neslávny,” napísala. 

Deň smrti! Dnes je ten deň. Konečne prišiel ten deň! Nemôžem’uveriť, že’je tu. Neviem, ako som sa dokázal dostať až sem, ale som tu. Som trochu nervózny, ale aj nadšený. Teším sa už dva týždne. Niekoľkokrát som sa mohol chytiť, najmä v lete 2021. Na ničom z toho teraz nezáleží. Som’takmer hodinu a 7 minút cesty. Nemôžem’uveriť, že to robím, ale som’pripravený … dúfam, že moje obete nie sú. Jediné, čoho sa obávam, je, že ak sa niečo pokazí … Boh nech môj hnev prevezme úzkosť. Môže to trvať maximálne desať minút. Môže to byť 3-7. Pôjde to rýchlo. Dúfam, že budem mať vysoký počet úmrtí. Pripravený zomrieť, haha.

Podpísal sa “Aiden.” 

Krátko po napísaní týchto slov 28-ročná Audrey Haleová vstúpila do kresťanskej školy Covenant s dvoma zbraňami typu AR a ručnou strelnou zbraňou, pričom prestrelila zamknuté bočné dvere, aby sa dostala do školy. Svoju streľbu začala približne o 10:13 hod. a zabila tri 9-ročné deti – Evelyn Dieckhausovú, Hallie Scruggsovú a Williama Kinneyho – a troch dospelých – 61-ročnú zastupujúcu učiteľku Cynthiu Peakovú, 60-ročnú riaditeľku Dr. Katherine Koonceovú a 61-ročného školníka Mikea Hilla. O necelých 15 minút neskôr Halea zastrelili dvaja policajti.