Screenshot-2024-09-17-at-9.00.06-AM-810x500.png

Liberáli prepadli panike po tom, ako sa v Novom Brunšviku začali distribuovať pohľadnice odhaľujúce nebezpečenstvá agendy LGBT

28
Kultúra smrti

S blížiacimi sa voľbami sa zdá, že prorodinné pohľadnice distribuované v Novom Brunšviku vyvolali v Liberálnej strane provincie paniku.  

Vo videu zo 14. septembra líderka Liberálnej strany Nového Brunšviku Susan Holtová odsúdila pohľadnice distribuované do poštových schránok v celom proceste, ktoré vysvetľovali nebezpečenstvá LGBT agendy, a tvrdila, že materiál obsahuje “dezinformácie,” len aby skupina, ktorá stojí za letákmi, Campaign Life Coalition (CLC), overila fakty.  

“Vyzývam lídrov naprieč stranami, aby odsúdili dezinformácie, ktoré sa šíria poštovými schránkami a sociálnymi médiami v našej provincii,” napísal Holt. 

“Informácie, ktoré zdieľajú, nie sú pravdivé a sú mimoriadne znepokojujúce,” tvrdí. 

V reakcii CLC zverejnila obrázky jednotlivých pohľadníc spolu s odkazmi na informácie, ktoré pohľadnice obsahovali. 

V letákoch sa upozorňovalo, že propagácia LGBT ideológie v školách vedie k tomu, že deti podstupujú nezvratné zákroky vrátane užívania blokátorov puberty a podrobujú sa mrzačiacim operáciám.   

“Blokátory puberty, vysoké dávky estrogénu a testosterónu sú silné lieky, ktoré môžu spôsobiť nezvratnú neplodnosť, spôsobiť krehkosť kostí, zastaviť rast dieťaťa, zmenšiť objem mozgu, zvýšiť riziko kardiovaskulárnych ochorení, krvných zrazenín a rôznych druhov rakoviny,” vysvetľoval leták.   

“Štúdia z roku 2023 zistila, že stovky kanadských dievčat vo veku 17 rokov a mladších podstúpili za posledných päť rokov dvojitú mastektómiu,” pokračovala s odkazom na online petícia v ktorej boli uvedené zdroje viacerých štúdií odhaľujúcich nebezpečenstvá rodovej “transformácie.” 

CLC tiež poskytla zoznam každého tvrdenia uvedeného na pohľadniciach, po ktorom nasledovali vedecké dôkazy a citácie na podporu ich informácií.  

Dalšie letáky vysvetľovali dôležitosť rodičovského súhlasu a podporovali pevné vzťahy medzi deťmi a rodičmi.   

Ďalší tučne uviedol: “Žiadne dieťa sa ‘nenarodilo v nesprávnom tele.’Boh nerobí’chyby.”  

CLC obhajovala aj svoj ďalší pamflet, ktorý odhalil Holt’liberálov za presadzovanie genderovej ideológie v školách.  

Dalej vysvetľovala, že liberáli z Nového Brunšviku, strana založená na princípoch klasického liberalizmu, sa odklonila od svojich vlastných zásad v prospech radikálnej agendy. 

“Teraz, @susanholt, prosím, priznajte, že naše skutkové tvrdenia sú pravdivé a že vaša politika podpory rodovej ideológie v školách škodí deťom,” napísala CLC.   

Ako LifeSiteNews už skôr informoval, začiatkom septembra CLC distribuovala 620 000 letákov v širších oblastiach Frederictonu, Monctonu a Saint Johnu. Letáky boli doručené len niekoľko týždňov pred voľbami v provincii New Brunswick’naplánovanými na 21. októbra.  

Súčasný progresívno-konzervatívny premiér Blaine Higgs predstavil sériu prorodinných smerníc, ktoré by v prípade prehry v nadchádzajúcich voľbách pravdepodobne zrušil.   

“Liberálna strana Nového Brunšviku, ktorú vedie Susan Holtová, sa zaviazala zrušiť túto zdravo rozumnú školskú smernicu, ak liberáli vytvoria vládu,”povedal pre LifeSiteNews Jack Fonseca z CLC’s.    

“Vráti čas späť v oblasti rodičovských práv a zakáže učiteľom získavať súhlas rodičov pred prechodom detí do školy,” pokračoval. “Neplnoleté deti budú povzbudzované, aby sa v škole vydávali za opačné pohlavie a budú im pomáhať, aby to pred mamou a otcom utajili.”