LSNTV-1920x1080-Sept-18-2024-1-1-810x500.jpg

Doktori Robert a Jill Maloneovci rozoberajú taktiku psychologickej vojny, ktorú používajú globalisti

7
Kultúra smrti

1. septembra sme s mojimi deťmi Isabellou a Robertom navštívili doktora Roberta a Jill Maloneovcov na ich konskej farme pri Madisone vo Virgínii. Návšteva bola spojená s rozhovorom pre LifeSiteNews o ich pripravovanej knihe Psywar:

Samotný rozhovor sa zmenil na hĺbkovú analýzu súčasného stavu vecí na celom svete, pokiaľ ide o propagandu, technologickú kontrolu a cenzúru, transhumanizmus, sledovací kapitalizmus a umelú inteligenciu. Bol to tiež pohľad späť na katastrofálne dôsledky zneužitia COVID-ovej éry, ktoré sa uskutočnilo najmä na politické a iné účely.

Keďže sa Malonesovci stali najprv všeobecne známymi svojou kritikou vládnej reakcie na krízu COVID, prvá časť rozhovoru sa zamerala na spomínanú krízu a ich myšlienky teraz, keď sme od jej začiatku vzdialení takmer päť rokov.

Doktor Robert Malone vysvetlil, že pri pohľade späť “môžeme absolútne vidieť zákonitosti toho, čo sa odohralo a kto z toho mal prospech” V súčasnosti je už “všeobecne známe”, že najmä v rokoch 2021 a 2022 “došlo k najväčšiemu presunu bohatstva smerom nahor, určite v 21. storočí a počas veľkej časti 20. storočia”. Ďalej vysvetlil, že prvkami tohto katastrofálneho vývoja boli aj “zdecimovanie malých podnikov, zdecimovanie náboženských inštitúcií vo všeobecnosti, zatváranie kostolov”, ako aj “rozsiahla strata dôvery v medicínu vo všeobecnosti, nemocnice, verejné zdravotníctvo, vládu” a vo Svetovú zdravotnícku organizáciu a Organizáciu Spojených národov.

Aby sa zistilo, či išlo o plánované sprisahanie, podľa dr. Roberta Maloneho, treba sa pozrieť na “rôzne dokumenty a artefakty spojené so Svetovým ekonomickým fórom a knihou Klausa Schwaba’Veľký reset, ktoré hovoria o využití tejto epidémie infekčnej choroby na presadzovanie politických a organizačných programov”

Okrem toho, pokiaľ ide o tému nových vakcín, “pred touto epidémiou sa hovorilo o skúšobnom testovaní tejto novej technológie vakcín,” vysvetlil. Poukázal tiež na to, že nemocnica Johnsa Hopkinsa rok pred vypuknutím epidémie COVID (ako informoval portál LifeSite zde), zúčastnila konferencie s Billom Gatesom, na ktorej sa diskutovalo o potrebe testovania novej technológie a o tom, “že keď vypukne epidémia, bude to ideálna príležitosť na jej zavedenie, pretože keď sa raz zavedie, potom ju budú môcť používať znova a znova a znova.” Na to Dr. Robert Malone označil COVID za “chorobu príležitostí.”

Dr. Robert Malone sa odvolával aj na článok Jurija Bezmenova, bývalého sovietskeho agenta, ktorý vysvetľoval taktiku “informačného terorizmu” alebo “psychologického bioterorizmu.” Pri čítaní článku Malone vysvetľoval: “Existuje zhoda medzi tým, čo sme videli nasadené pri strachu a iných taktikách, manipulácii s médiami, cenzúre a tak ďalej, [s tým, čo sme videli] odohrávať sa v súvislosti s krízou COVID.”

“Je to”takmer kniha, kapitola a verš,” uzavrel Malone.

Jedným z problémov oficiálnej reakcie na COVID bolo rýchle zavedenie nových mRNA vakcín, proces, ktorý inicioval vtedajší prezident Donald Trump. Zatiaľ čo “úmrtia spojené s infekciou SARS-CoV-2 boli hrubo nafúknuté,” riziká spojené s vakcínou boli potlačené,” tvrdil Dr. Robert Malone. Poukázal tiež na to, že celkový počet nadbytočných úmrtí sa výrazne nezvýšil počas samotnej epidémie COVID, ale až po zavedení vakcín, a dodal, že ako také treba zohľadniť viaceré faktory. Doktor Robert Malone trval na vážnych účinkoch vakcín, ako sú myokarditída, vysoký krvný tlak, autoimunitné problémy, pásový opar a mnohé ďalšie. “V pozadí je oveľa viac chorôb a ochorení, ” vysvetlil.

“Takže si myslím, že napriek všetkej propagande a popieraniu a všetkému ostatnému sú údaje dosť presvedčivé, že ide o mimoriadne toxické produkty,” uzavrel.

Potom sme diskutovali aj o probléme Trumpa, ktorý stále obhajuje svoju úlohu pri zavádzaní mRNA vakcín. Trump síce nie je zodpovedný za programy povinného očkovania, ktoré zaviedol prezident Joseph Biden, ale keď som Trumpovi navrhol, aby si vypočul zistenia Malonesovcov, odpovedali mi, že “sa pred vyše dvoma rokmi zúčastnili na niekoľkých filmových rozhovoroch, aby sa ho pokúsili presvedčiť.”Napriek tomu “je v tom dosť zakopaný”Trump nezmení”svoj názor v tejto veci, zhodli sa Malonesovci, “nestane sa to”.”

V súvislosti s krízou COVID, z ktorej sa vykľulo oveľa viac než len vypuknutie choroby, Malonesovci vysvetlili, že začali skúmať tému “psyops” – psychologických operácií – a “psywar” – psychologických operácií používaných vo vojne, v tomto prípade proti vlastným občanom.

V ďalšej časti rozhovoru, ktorá sa týkala tejto témy, Malones vysvetlil, že táto forma vedenia vojny proti vlastným občanom siaha do obdobia pred desiatkami rokov. Dr. Jill Maloneová napríklad pre LifeSiteNews povedala, že v ich novej knihe je celá kapitola venovaná atentátu na prezidenta Johna F. Kennedyho a jeho abnormalitám. “Bola do toho zapojená vláda,” zdôraznila. “Bol to prevrat, pretože v roku 1963 sa naša vláda podieľala na zabití prezidenta a viac ako 50 rokov to tajila.”Maloneová tento atentát nazvala “psychologickou vojnou proti americkému ľudu.”

Ale ešte pred týmto obdobím sa americká armáda už počas druhej svetovej vojny zaoberala psychologickými operáciami a snažila sa ich využiť v boji proti nepriateľovi. Ale až “moderné informačné technológie” a ich možnosti zmenili psyops na väčší problém, tvrdí doktor Robert Malone. Dotkol sa otázky “sledovacieho kapitalizmu”, ktorý využíva akékoľvek údaje o”používaní internetu alebo smartfónu. “Ste ťažení, akoby ste boli ložiskom uhlia,” uviedol. “A informácie sú z vás abstrahované a tieto informácie, vaše myšlienky, pocity, motivácie, záujmy, vášne – veci, ktoré sú podľa mňa kľúčovými základnými aspektmi vašej duše – sú aktívne ťažené bez vášho súhlasu, sú vám skutočne ukradnuté.”

Pravdu povedané, ohromil nás svojimi slovami: “Kradnú časti našej duše a ”prebaľujú ich.”

Títo sledovací kapitalisti, ako ich nazýva, zhromažďujú naše “metadáta” a vytvárajú “avatary” našich osôb, ktoré potom môžu predávať spoločnostiam na reklamu. Snažia sa však zhromažďovať aj údaje o tom, “kto ste a ako sa budete”správať.” Využívajúc tieto informácie, používajú “moderné technológie psychologickej manipulácie” s cieľom ovplyvniť to, ako sa človek správa, cíti a myslí bez toho, aby si to uvedomoval. “Ani neviete, že ste manipulovaní,” uzavrel. Tu uviedol aj príklad spoločnosti Google a jej manipulácie.

Google AdSense, ako vysvetlil, sa hlási ku GARM (Global Alliance for Responsible Media), ktorá je “dieťaťom” Svetového ekonomického fóra.

Tieto subjekty teda rozhodujú o tom, ktoré webové stránky “by nemali byť povolené.”Google AdSense sa potom riadi radami GARM’o tom, koho pripustiť k reklame na Googli a koho odmietnuť. “Takže je to ako automatizovaný bojkot, ktorý je celý riadený algoritmicky,” povedal Dr. Robert Malone.

Tento vývoj systému dohľadu má kapitalistickú aj socialistickú stránku. Na mysli sa mi vynára systém kreditného hodnotenia v oblasti životného prostredia, sociálnych vecí a správy vecí verejných (ESG), v ktorom sú určité hospodárske činnosti povolené len vtedy, ak je zabezpečený ich súlad. Manželia Maloneovci tu hovorili o systéme ESG širšie.

“Doslova, ak nemáte“takmer dokonalé skóre rozmanitosti, rovnosti a inklúzie, nemôžete zamestnávať na univerzitných kampusoch,” vysvetlil Dr. Robert Malone.

Časťou tohto vývoja svetovej vlády, pred ktorou sa Maloneovci snažia varovať, je aj Agenda 2030, ktorú podpísal prezident Barak Obama a v ktorej sa tvrdí, že “ľudia majú právo žiť a migrovať kdekoľvek na svete.”

“Preto máme otvorené hranice,”uviedol Dr. Robert Malone. Nadchádzajúci Summit pre budúcnosť, ktorý sa má konať koncom tohto mesiaca, podľa manželského páru situáciu ešte zhorší. Cieľom podujatia, ktoré organizuje OSN, je vytvoriť ďalší pakt, ktorý je “záväzkom k multilateralizmu, záväzkom, že OSN bude globálnym lídrom a že musíme mať globálne vedenie. A to sa vracia k novému svetovému poriadku.”

Maloni toho mali na srdci a na čo poukázať. Podstatou je, že dochádza k zlému vývoju, ktorý ohrozuje naše životy a slobodu. Jill Maloneová v súvislosti s týmito technologickými metódami dôrazne varuje rodičov, aby svoje deti držali ďalej od smartfónov. “Veľa propagandy nie je zameranej na nás. Je zameraná na deti,”povedala. Mobily, tablety, “musia sa dostať zo škôl a tamojší výskumníci teraz hovoria, že učenie pomocou počítačov nie je ani zďaleka také dobré ako pero a ceruzka. Tieto údaje už máme k dispozícii.”

Vzhľadom na tieto nebezpečenstvá nás manželia Maloneovci vyzývajú, aby sme budovali dôveryhodné vzťahy a komunity, v ktorých ešte stále môžeme filtrovať pravdu a skutočnosť okrem propagandy a manipulácie. Argumentujú za subsidiaritu, za zdravý zmysel pre nacionalizmus proti globalizmu ako forme decentralizácie, za vypnutie mobilného telefónu’a za trávenie času vonku v prírode. Tieto veci sú protiopatreniami proti “rozhraniu medzi transhumanizmom a umelou inteligenciou”, ktorého cieľom je obísť človeka a pokúsiť sa ho urobiť zbytočným, končiac robotmi a mozgovými čipmi.

Na všetko toto zlo – ktoré vidia aj Maloneovci – možno podľa môjho názoru odpovedať len väčšou vierou v Boha. Musíme ho prosiť, aby nám pomohol a ochránil nás.

Našim čitateľom môžem len odporučiť, aby si tento bohatý rozhovor pozreli v plnom rozsahu. Robert aj Jill Maloneovci sú príkladní ľudia s veľkým intelektom a veľkým srdcom. Dúfam, že budú aj naďalej pomáhať nášmu zmätenému svetu nazrieť cez klamstvá a získať prístup k realite.