Screenshot-2024-09-20-at-12.18.39-PM-810x500.png

Tisíce Kanaďanov vyšli do ulíc na druhý ročník pochodu Million Person March

2
Kultúra života

Tisíce prorodinne orientovaných Kanaďanov sa dnes ráno zhromaždili súčasne vo viacerých mestách, vrátane hlavného mesta krajiny Ottawy, na druhom ročníku pochodu Million Person March na protest proti indoktrinácii LGBT v školách. 

Pochod Million Person March sa začal o 8:00 miestneho času vo viac ako 50 kanadských mestách a obciach a podľa správ bola účasť najmä v Ottawe veľmi silná.  

Na podujatiach, vrátane hlavného podujatia v Ottawe, sa objavili hlásenia okontraprotestujúcich, kde došlo k konfrontácii medzi ľavicovými, pro-LGBT aktivistami a niektorými účastníkmi pochodu. Objavila sa aj ďalšia správa o “radikálnych trans aktivistoch”, ktorí sa snažili vyrušiť účastníkov pochodu v Ottawe.

Vcelku sa však zdá, že väčšina pochodov prebehla pokojne. 

Fotografie zdieľané onlineKampaňou za život (Campaign Life Coalition - CLC) ukázali rodičov, ktorí vyšli do ulíc, aby vyjadrili svoju podporu rodičovským právam, ako aj protest proti LGBT agende, ktorá sa vkráda do národného’školského systému. 

CLC informoval, že na zhromaždení v Mississauge rečník Ghada Melek podčiarkol, že New Brunswick, Saskatchewan a Alberta prijali opatrenia na ochranu študentov a rodičovských práv. 

“Kedy sa k nim pridá aj Ontário a bude brániť indoktrinácii LGBTQ? @fordnation, budete počúvať ľudí?"” povedala. 

Pred pochodom v Ottawe vystúpili na pódium mnohí rečníci, aby sa vyjadrili na obranu detí.  

“Oni [LGBT aktivisti] nie sú spolurodičmi vašich detí,” povedal riaditeľ politických operácií CLC’Jack Fonseca.  

“Nemajú právo vnucovať im svoje osobné presvedčenie. Ako sa opovažujú zasahovať do našich detí a požadovať stále väčšiu kontrolu nad tým, čo sa naše deti učia a čomu veria.”  

Hlavným organizátorom podujatia’je moslimský prorodinný aktivista Kamel El-Cheikh, ktorého organizácia Hands Off Our Kids podujatie organizuje.  

Organizátori podujatia dúfali vdobrú účasť a povzbudzovali Kanaďanov, aby solidárne pochodovali za “ochranu detí” pred “sexuálnou indoktrináciou” a postavili sa za rodičovské práva. 

“Odmietame sa prizerať, ako vláda a školský systém umožňujú šírenie sexuálne explicitného obsahu a rodovej ideológie v našich triedach,” povedal Ruky preč od našich detí.

Hands Off Our Kids spolupracuje s ďalšími prorodinnými skupinami vrátane CLC, Mama Bears, Veterans for Freedom a nedávno aj s Canadians for Truth.  

Hlavným posolstvom skupiny’podľa jej webovej stránky je, že “rodičia sú zodpovední za morálku a výchovu svojich detí’a nie politici, a preto je našou povinnosťou ozvať sa a nechať zaznieť náš hlas, keď hovoríme, Ruky preč od našich detí.’”   

Piatkový Million Person March bol druhým veľkým protestom skupiny’v tomto roku. Ako  informoval LifeSiteNews, v júni tohto roku boli učitelia a zamestnanci základnej školy v Ottawe v Ontáriu zmätení, keď na slávnostnom vztýčení vlajky LGBT“hrdosti”chýbalo 591 zo 738 žiakov.  

Ako informoval LifeSiteNews, indoktrinácia LGBT zameraná na deti je v Kanade a vo svete na vzostupe.