michael_del_grande-e1699871905307-810x500.jpg

Prenasledovaný správca katolíckej školy Mike Del Grande sa v pondelok postaví pred súd

5
Kultúra života

Postavte sa na stranu správcu Mikea Del Grandeho, ktorý je za život: LifeFunder

Správca školy Michael Del Grande potrebuje vašu podporu!

Jeho deň na súde sa uskutoční budúci týždeň.

V pondelok 23. septembra 2024 sa správca torontskej katolíckej okresnej školskej rady Michael Del Grande postaví pred odvolací súd v Ontáriu v nádeji, že sa mu podarí zvrátiť skoršie rozhodnutie Najvyššieho súdu v jeho neprospech.

Dúfame, že sa na súdnom pojednávaní zúčastní veľa podporovateľov prostredníctvom Zoomu, aby sme Michaelovi a jeho veci vyjadrili morálnu podporu. Podrobnosti o pripojení sa k pojednávaniu prostredníctvom Zoomu nájdete nižšie.

O čom’je súdne pojednávanie?"

Del Grande žiada odvolací súd, aby konštatoval, že TCDSB v roku 2020 konal nezákonne, keď ho odsúdil za “pochybenie správcu.”

Pýtate sa, o aké údajné “pochybenie”išlo?"

No, na niekoľkých zasadnutiach správnej rady TCDSB sa postavil za učenie katolíckej cirkvi”proti transrodovej ideológii a potratom!

Žalostný je, čo? Kto si myslí, že je, katolícky správca alebo čo?

Na jednom stretnutí sa postavil proti tomu, aby sa do kódexu správania rady pridali “rodová identita” a “rodové vyjadrenie”, pričom použil vtipný argument o šikmej ploche, ktorý mal šokovať jeho kolegov, aby si uvedomili, že by bolo nevhodné, aby katolícka rada chránila a vyzdvihovala hriešny životný štýl.

Torontskí katolícki poplatníci na galérii v rokovacej sále vypukli v smiech a potlesk. Protikresťanskej LGBT loby sa to však nezdalo smiešne a po tomto zasadnutí pomstychtivo podala “sťažnosť na nevhodné správanie” kvôli jeho návrhu.

Na nasledujúcom zasadnutí TCDSB správca Del Grande jemne opravil kolegu správcu, jedného zo zvolených študentských správcov, za to, že počas verejnej diskusie správcov zastával pro-potratové názory.

Študentský dôverník, ktorý nemal žiadnu dôveru spochybňovať katolícku doktrínu na verejnosti, a to ani v prítomnosti katolíckeho kňaza zastupujúceho torontskú arcidiecézu, podal na Del Grandeho ďalšiu pomstychtivú “sťažnosť na nevhodné správanie”, v ktorej tvrdil, že “slovne a emocionálne zneužíva.”

Kolegovia z TCDSB viedli v súvislosti s oboma týmito sťažnosťami súdne konanie o nevhodnom správaní. Jeho výsledkom bol verdikt nevinný. Človek by si myslel, že tým to’skončí, však?

No, neskončilo’to.

Mainstreamové médiá vstúpili do hry a žiadali svoju libru mäsa

Mainstreamové médiá spolupracovali s niekoľkými disidentskými správcami TCDSB a s LGBT aktivistami z celej krajiny, dokonca aj s nekatolíkmi, ktorí nežili v Toronte, a žiadali nový súdny proces a nový “verdikt o vine”.

K snahe žiadať nový verdikt o vine sa pridala dokonca aj lesbická bývalá premiérka Ontária Kathleen Wynneová, ktorá nie je katolíčka a v katolíckej rade nemá žiadne postavenie.

Pod tlakom médií väčšina správcov súhlasila s opakovaním procesu napriek tomu, že neexistovali žiadne nové dôkazy – len nový politický tlak! Jediná správkyňa, ktorá predtým hlasovala “nevinná”,  zmenila svoj hlas, čo viedlo k novému, novému verdiktu “vinný”.

Správna rada potom uložila sankcie, ktorých cieľom bolo ponížiť Del Grandeho a vyslať odkaz všetkým ostatným kresťanským správcom v celej krajine: “Neopovážte sa oponovať ideológii LGBT, inak sa to stane aj vám!”

Sankcie by zahŕňali verejné odsúdenie, prinútenie k ústnemu neúprimnému ospravedlneniu aktivistom LGBT a prinútenie podstúpiť poníženie v podobe povinného prevýchovného tábora, aby “napravil” svoje presvedčenie.

Obrana:

Nechcel ohnúť koleno ani trpieť sankcie, Michael sa obrátil na súd TCDSB so žiadosťou o zrušenie rozsudku o vine a súvisiacich sankcií.

Del Grande tvrdil, že opakovaný súdny proces bol nezákonný, pretože článok 11 písm. h) Charty práv a slobôd chráni Kanaďanov pred tým, aby boli dvakrát súdení za ten istý trestný čin. Hovorovo sa to nazýva ochrana pred vystavením “dvojitému nebezpečenstvu.”

Sudca nižšieho súdu menovaný Justinom Trudeauom, ktorý má za sebou ľavicový aktivizmus v nátlakovej skupine podporujúcej potraty a LGBT, sa v smiešne vyargumentovanom rozhodnutí, ktoré jednoducho ignorovalo dôkazy, postavil na stranu TCDSB proti Del Grandeovi.

Mik sa preto odvolal na vyšší súd. To nás privádza k pondelkovému’pojednávaniu, na ktorom dúfame, že nový súdny senát sa bude opierať o zákon, a nie o ideológiu.

Pripojte sa k súdnemu pojednávaniu prostredníctvom Zoomu

CLC vyzýva našich priaznivcov, ktorí môžu, aby sa zúčastnili nadchádzajúceho pojednávania, ktoré podľa našich očakávaní potrvá pol dňa (od 10:00 do 14:00), prostredníctvom Zoomu. Bolo by veľkým zdrojom morálnej podpory pre pána Del Grandeho, ak by sa veľa prorodinných Kanaďanov naladilo a sledovalo konanie.

Dúfajme, že by to’vyslalo odkaz aj sudcom, že Kanaďania sa pozerajú.

Pre upresnenie uvádzame, že verejnosť sa nemôže osobne zúčastniť na súdnom pojednávaní.

Dátum: pondelok 23. septembra 2024

Čas: 10:00 až 14:00

Linka na Zoom: https://ca01web.zoom.us/j/69763808283?pwd=3PVgN0Ep3bc6jXbyAQ3Sj6ghUWXkNx.1

Pasový kód: 503631

Odvolací súd zverejnil nasledujúce oznámenie, ktoré sa vzťahuje na každého, kto sa zúčastní prostredníctvom Zoomu:

Ak súd nedá povolenie, ide o priestupok podľa článku 136 Zákona o súdoch, R.S.O. 1990, c. C.43, ktorý sa trestá pokutou do výšky 25 000 USD alebo odňatím slobody do šiestich mesiacov, alebo oboma spôsobmi, ak sa zaznamená akákoľvek časť pojednávania, a to aj prostredníctvom snímky obrazovky/záznamu a fotografie, ako aj zverejnenie, vysielanie, reprodukcia alebo šírenie akéhokoľvek takéhoto záznamu.

Mgr. Del Grande’ov tím právnikov odvádza vynikajúcu prácu pri obhajobe svojho demokratického práva na slobodu prejavu, a to tak na provinčných súdoch, ako aj na tribunáli Ontárijskej učiteľskej akadémie!

Kvalitná právna obhajoba má však vysokú cenu, a preto pán Del Grande potrebuje aj vašu finančnú pomoc. Zvážte preto, prosím, možnosť prispieť na pokrytie jeho právnych výdavkov. Žiadna suma nie je príliš malá!

Michael má obrovské účty za právne služby, preto vás prosíme o štedrosť. Obhajoba jeho mena, kresťanskej viery a našich demokratických práv je veľmi nákladná hra.

Aby ste mohli prispieť na fond právnej obhajoby Michaela Del Grande’, kliknite na tento odkaz.

Prevzaté so súhlasom Kampane Life Coalition.

Postavte sa za pro-life správcu Mike Del Grande: Fond života