Screenshot-2024-09-24-at-12.11.36-PM-810x500.png

Protestujúci obklopili Združenie učiteľov Alberty, aby sa postavili proti indoktrinácii LGBT

12
Kultúra života

Viac ako 100 prorodinne orientovaných Kanaďanov sa minulý týždeň zhromaždilo v centre Edmontonu pred budovou Albertskej asociácie učiteľov v rámci celonárodného pochodu Million Person March proti indoktrinácii LGBT.  

Asociáciu učiteľov Alberty v Edmontone 20. septembra obklopili prorodinní demonštranti, ktorí požadovali, aby sa učitelia držali učebných osnov Alberty a nevnucovali svojim žiakom radikálnu LGBT agendu.  

“Ide o zdravé hranice pre deti. Ide o to, kedy dieťa vystaviť zrelým konceptom?" povedala organizátorka podujatia Benita Pedersenová pre Global News.   

“Myslíme si, že zrelé koncepty by sa mali jednotlivcom sprostredkovať, keď sú dostatočne starí na to, aby ich zvládli,  dodala. “Ak zdieľate zrelé koncepty s dieťaťom, ktoré”je príliš malé, je to indoktrinácia a to”je neprijateľné.”  

Pedersonová vysvetlila, že hoci schválené učebné osnovy v Alberte nie sú problematické, niektorí učitelia si robia nárok na to, aby svojim žiakom vnucovali LGBT agendu.  

“Keď si prezerám aspekty učebných osnov v Alberte, v skutočnosti nemám’až také veľké obavy. To, s čím mám obavy, sú veci, ktoré učitelia pridávajú,” vysvetlila.  

Video záznam z protestu uploaded na Facebooku Pedersonovej’ukazujú prorodinných demonštrantov, ktorí držia nápisy “Nechajte naše deti na pokoji”, zatiaľ čo iní držia kanadské vlajky.  

Na podujatí odzneli aj prejavy a bol pripravený stôl, kde mohli ľudia podpísať petície na podporu rodičovských práv, ktoré budú zaslané vláde Alberta a Kanady. Na prorodinných Kanaďanov narazila menšia skupina asi 65 LGBT protiprotestujúcich, ktorí púšťali hlasnú hudbu, čo sa zdalo byť pokusom o narušenie podujatia.   

Edmontonský protest bol len jedným z mnohých, ktoré sa minulý piatok konali v Kanade, keď tisíce Kanaďanov vyšlido ulíc, aby sa zúčastnili na druhom pochode Milión ľudí za deti. 

Na pochode sa zúčastnili aj niektoré hlásenia o kontraprotestoch na podujatiach vrátane hlavného podujatia v Ottawe, kde došlo k konfrontácii medzi ľavicovými, pro-LGBT aktivistami a niektorými účastníkmi pochodu. V Ottawe sa objavila ďalšia správa o “radikálnych trans aktivistoch”, ktorí sa pokúšali naštvať účastníkov pochodu.  

Udalosť zorganizovali moslimskí prorodinní aktivisti Kamel El-Cheikh  

“Odmietame sa prizerať, ako vláda a školský systém umožňujú šírenie sexuálne explicitného obsahu a rodovej ideológie v našich triedach,” on povedal. 

Organizácia El-Cheikh’Ruky preč od našich detí spolupracuje s ďalšími prorodinnými skupinami vrátane CLC, Mama Bears, Veterans for Freedom a nedávno aj s Kanadou za pravdu.   

Hlavným posolstvom skupiny’podľa jej webovej stránky je, že “za morálku a výchovu svojich detí’sú zodpovední rodičia, nie politici, a preto je našou povinnosťou ozvať sa a nechať sa počuť, keď hovoríme, HANDS OFF OUR KIDS.’”