Dr-Eithan-Haim-810x500.jpg

Právnik ministerstva spravodlivosti mal počas stíhania texaského oznamovateľa, ktorý odhalil "zmeny pohlavia" detí, pozastavený vodičský preukaz

16
Kultúra smrti

Právna zástupkyňa USA poverená trestným stíhaním oznamovateľa z Texaskej detskej nemocnice (TCH) bola dočasne suspendovaná advokátskou komorou štátu Texas, ale v rozpore so zákonom naďalej pracovala pre prokuratúru, pričom jej licencia na výkon právnickej praxe bola neplatná.

V minulom roku novinár Manhattanského inštitútu a člen predstavenstva New College of Florida Christopher Rufo urobil rozhovor s vtedy anonymným bývalým zamestnancom TCH, ktorý uviedol, že aktivista nemocnice Dr. Richard Roberts neváhal predpisovať hormóny a mastektómie pre deti so zmiešaným pohlavím, ktorých zdravotné záznamy poukazovali na “vážne psychické problémy” vrátane autizmu.

a to aj napriek tomu, že materiály, ktoré odhalil, neboli kartami pacientov a boli redigované, aby sa zachovala anonymita pacientov’. Haimovi hrozí až 10 rokov väzenia.

“Je“mojou povinnosťou ako lekára, ako lekára, aby som to odhalil verejnosti,”povedal vtedy Haim.“Ak to neurobím, toto zneužívanie môže pokračovať. Vedel som, že budúce generácie, napríklad moje deti, mi nikdy nebudú môcť odpustiť, ak budú vedieť, že som mal možnosť niečo urobiť, a ja som sa rozhodol mlčať.”

ČÍTAJTE: Transgenderové hormóny spojené s ‘podstatne’ vyšším rizikom infarktu, mŕtvice: štúdia

National Review informuje, že Tina Ansariová, ktorá viedla Haimovo stíhanie, bola v skutočnosti suspendovaná texaskou advokátskou komorou od 1. septembra do 18. septembra za nezaplatenie poplatkov. Hoci sa tento problém vyriešil a jej spôsobilosť vykonávať právnickú prax v Texase je od 19. septembra opäť aktívna, počas pozastavenia pokračovala v práci na prípade vrátane podpísania a podania spisu z 9. septembra a poskytnutia svojho podpisu pod niekoľko ďalších podaní a oznámení, a to všetko bez toho, aby sa objavila na súde alebo informovala svojich nadriadených.

Toto, NR konštatuje právny analytik Ed Whelan, je porušením Pravidla 3.A Disciplinárneho poriadku Okresného súdu Spojených štátov amerických pre južný obvod Texasu, podľa ktorého každý “právnik, ktorý dostane pozastavenie výkonu funkcie”, musí “okamžite prestať vykonávať prax pred týmto súdom”, ako aj vlastná riadiaca zápisnica ministerstva spravodlivosti, ktorá vyžaduje, aby právnici “podnikli všetky potrebné a vhodné kroky na informovanie súdov a dočasné preradenie zamestnanca z reprezentačných povinností, poradenstva a konzultačnej činnosti.”

“Ansariová zjavne neprestala ‘okamžite vykonávať prax’ pred Južným okresom Texas,” píše Whelan. “Tým, že Ansariová okamžite neinformovala Južný okres Texas o svojom pozastavení (čo by si zrejme vyžadovala jej povinnosť úprimnosti), zabránila aj tomu, aby ju pozastavil.”

V reakcii na to právni zástupcovia Haimovej’podali návrh, aby súd “vydal príkaz na predvedenie pani Ansariovej. Tine Ansariovej za výkon advokácie s pozastaveným právnickým oprávnením,” ako aj “vyčiarknuť zo spisu všetky podania obsahujúce blok s jej podpisom počas doby pozastavenia.”

A veľké množstvo dôkazov dokazuje, že “potvrdenie” zámeny pohlavia nesie so sebou vážne škody, najmä ak sa vykonáva u vnímavých detí, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti na to, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú, alebo úplné vedomosti o dlhodobých účinkoch chirurgických a chemických zákrokov, ktoré menia život, fyzicky ho transformujú a často sú nezvratné.

Štúdie zistili, že viac ako 80 % detí trpiacich rodovou dysfóriou z nej do konca dospievania samy vyrastú a že “transformačné” postupy vrátane “chirurgickej zmeny” nedokážu vyriešiť pohlavne zmätených jedincov’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám – a dokonca ju ešte zhoršujú, a to aj tým, že posilňujú ich zmätenosť a zanedbávajú skutočné základné príčiny ich duševných bojov.

Mnohí často ignorovaní “detranzitanti,” jedinci, ktorí sa pokúšali žiť pod inou “rodovou identitou” predtým, než prijali svoje pohlavie, svedčia o fyzickej a psychickej ujme spôsobenej posilňovaním zámeny pohlavia, ako aj o zaujatosti a nedbanlivosti zdravotníckych zariadení v tejto oblasti, z ktorých mnohí pristupujú k svojej profesii aktivisticky a prípady začínajú s vopred určeným záverom v prospech “prechodu.”

Tzv. lekári potvrdzujúci “pohlavie” boli tiež zachytení na videu, ako priznávajú staromódnejšie motívy takýchto zákrokov, ako napríklad pri 2022 exposéo Vanderbilt University Medical Center’“Klinike pre transrodové zdravie,” kde dr. Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí.”

Texaský úrad generálneho prokurátora Kena Paxtona’povedal, že je vyšetrujeobvinenia, že Roberts a TCH’dr. David Paul predpisovali deťom krížové hormóny, pričom boli zaradení do štátneho programu Medicaid, čo je zjavným porušením štátneho zákona.