Shutterstock_750661030-810x500.jpg

Kanadskí poštoví zamestnanci boli suspendovaní za odmietnutie doručenia zásielky vyzývajúcej na "zmenu pohlavia" neplnoletých

16
Kultúra života

Najvyššia pro-life skupina v Kanade je rada, že národný poštový doručovateľ doručil niektoré z jej letákov po nedávnom pozastavení činnosti dvom zamestnancom Kanadskej pošty za to, že odmietli doručiť materiály, ktoré vyzývali na zmenu pohlavia neplnoletých.

Dvaja pozastavení zamestnanci Kanadskej pošty boli z Nového Brunswicku a odmietli doručiť pro-life pohľadnice Campaign Life Coalition. Na jednej z pohľadníc bolo napísané, že “žiadne dieťa sa ‘nenarodí v nesprávnom tele” a na ďalšej, že “Boh nerobí chyby”

Podľa Shannon Aitchisonovej, jednej zo suspendovaných poštových doručovateliek, ktorá má transrodové dieťa, dostala päťdňové neplatené voľno za to, že nechcela doručiť pohľadnice. Aitchisonová uviedla, že piati zamestnanci pošty sa rozhodli pohľadnice nedoručovať, pričom najmenej jeden ďalší bol suspendovaný.

Kampaň Life Coalition (CLC) minulý mesiac pohrozila, že podnikne právne kroky proti kanadskej pošte, pretože jej odbory poštových zamestnancov’ tvrdili, že niektorí zamestnanci v oblasti New Brunswick dostali “možnosť” pohľadnice nedoručovať.

Riaditeľ politických operácií CLC Jack Fonseca pre LifeSiteNews povedal, že Kanadská pošta má “zákonnú povinnosť doručovať našu poštu a nediskriminovať nás na základe nášho politického, náboženského alebo morálneho názoru.”

“Náš právny poradca to Kanade Post jasne oznámil. Som rád, že Kanadská pošta ako federálna vládna agentúra berie vážne svoju povinnosť poskytovať služby rovnako všetkým Kanaďanom. To, ako túto povinnosť poskytovať služby splní, závisí od spoločnosti CP. Vládna agentúra jednoducho nemá právo na diskrimináciu z hľadiska pohľadu, čo jej vlastné právne oddelenie jasne uviedlo, ” povedal.

Podľa Kanadskej pošty, ktorá je vládnou korunnou spoločnosťou, pohľadnice CLC’nespĺňali hranicu toho, čo je “nepoštová záležitosť.”

Vylúčený poštový pracovník tvrdil, že pohľadnice CLC’porušujú Chartu proti rasizmu a diskriminácii Kanadskej pošty”. Hovorkyňa Kanadskej pošty Valérie Chartrandová však uviedla, že “interné pravidlá nemôžu nahradiť našu zodpovednosť ako národnej poštovej služby za doručovanie zásielok.”

Chartrandová dodala, že “dôležitá a dlhodobá úloha poštových služieb doručovať zásielky krajiny”by sa nemala chápať ako tolerancia alebo podpora obsahu akýchkoľvek zásielok,” a dodala: “Sme neutrálnou treťou stranou bez ohľadu na naše názory, s obmedzenými regulovanými výnimkami, čo sa môže posielať v Kanade.”

Ak ide o CLC, Fonseca pre LifeSiteNews uviedol, že jeho kampaň na obhajobu rodičovských práv je “dôležitá pre blaho detí z Nového Brunšviku a ich rodičov.”

“Keď sa mama a otec môžu venovať rodičovstvu namiesto prebudených učiteľov, deti sa môžu odkloniť od tejto jedovatej ideológie, ktorá u mnohých vedie k chemickej kastrácii a chirurgickému”nožu,” povedal.

Fonseca poznamenal, že napriek sťažnostiam niektorých “trans aktivistov a liberálnych médií v Novom Brunšviku,” sa mu “ozvalo viac ako 1 000 Novobrunswičanov, ktorí súhlasia s naším posolstvom rodičovských práv a sú za pohľadnice nesmierne vďační, vrátane rodičov, starých rodičov, učiteľov, študentov a dokonca aj tých, ktorí sa identifikujú ako homosexuáli.”

Ako informoval reportér LifeSiteNews, indoktrinácia LGBT zameraná na deti je v Kanade a vo svete na vzostupe, čo viedlo Kanaďanov k protestnému boju.

Niektoré provincie, ako napríklad Alberta, New Brunswick a Saskatchewan v posledných mesiacoch navrhli právne predpisy, ktoré by posilnili rodičovské práva.