Bow-falcons-810x500.png

Stredná škola zavolala políciu a zakázala rodičom vstup na futbalové zápasy za tichú podporu len dievčenských tímov

22
Kultúra smrti

Stredná škola v New Hampshire minulý týždeň prerušila dievčenský futbalový zápas a zavolala políciu po tom, čo sa zistilo, že rodičia, ktorí boli znepokojení tým, že v súperovom tíme hrá muž, ktorý sa identifikuje ako žena, nosia ružové náramky ako prostriedok tichého a pokojného protestu.

Dvaja rodičia následne dostali od školského inšpektora oznámenie, v ktorom im zakázal zúčastňovať sa na budúcich zápasoch ich dcér, pričom tvrdil, že rozdávanie ružových náramkov, na ktorých bol jednoduchý nápis: “XX” (odkazujúci na dva chromozómy označujúce ženské pohlavie), malo za následok “zastrašovanie, ohrozovanie, obťažovanie a odrádzanie” chlapca hrajúceho v súperovom dievčenskom tíme.

V príkaze NO TRESPASS od superintendentky Mary Kelleyovej zaslanom rodičovi Anthonymu Footeovi z mesta Bow v štáte New Hampshire sa uvádza, že “pred futbalovým zápasom a počas neho,” priniesol a rozdával rodičom a ostatným účastníkom ružové pásky na rukách na protest proti účasti transrodovej žiačky v druhom tíme.”

“Týmto sa vám zakazuje vstup do budov, na pozemky a na majetok školského obvodu Bow, vrátane, ale nielen, všetkých administratívnych budov školy, parkovísk a športovísk, až do ďalšieho oznámenia,” uvádza sa v stručnom oznámení.

“Máte tiež zakázané zúčastňovať sa na akýchkoľvek športových alebo mimoškolských podujatiach školského obvodu Bow, a to na školských pozemkoch alebo mimo nich.”

“Moja dcéra’hrá tento víkend v domácom zápase a ja’mám zákaz až do 23.,” Foote povedal denníku NHJournal. “Nemôžem’sa pozerať, ako hrá v homecomingu — čo je smiešne.”

Foote pre NHJournal povedal, že ho’nezaujíma, čo chce v živote robiť Parker Tirrell, študent hrajúci v konkurenčnom tíme.

“Čo ma zaujíma, je, že moja dcéra by mohla byť fyzicky zranená, možno nie Parkerom, pretože on’nie je najväčším chlapcom na ihrisku. Ale je tu’šanca, že nabudúce to bude inak,” povedal Foote.

Gov. Chris Sununu podpísal v júli zákon o spravodlivosti v ženských’športoch, čím sa Granitský štát stal 26. štátom, ktorý bráni mužom zúčastňovať sa na dievčenských’ športových podujatiach.

Sudkyňa okresného súdu USA Landya McCaffertyová však zabránila tomu, aby sa zákon začal uplatňovať.

“Sudkyňa Landya McCafferty”rozhodnutím zatiaľ vyriešila otázku povolenia mužom súťažiť za dievčatá …, ale otázka slobody prejavu nie je vyriešená,” poznamenal NHJournal’Michael Graham. “Je“možné, že škola“svojím prístupom k týmto rodičom porušuje ich práva vyplývajúce z prvého dodatku alebo že výklad školského obvodu“čo je ‘rušivé správanie”by súd mohol považovať za príliš extenzívny.

Foote tiež povedal, že sa obáva, že spoločenský tlak môže zabrániť veľkému počtu rodičov vyjadriť svoj názor na otázku súťaženia chlapcov v dievčenských športoch.

“Bow je veľmi modré mesto a ľudia, ktorí ho riadia, budú brániť každú liberálnu záležitosť. Je ťažké vyjadriť svoj názor. Ale povedal by som, že je tu tichá väčšina,”povedal Foote. “Sú tu hasiči, policajti, učitelia z iných miest. Nesúhlasia s tým, ale musia myslieť na svoje financie. Musia chrániť svoje rodiny. Nemôžu’nič povedať.

Obavy rodičov z toho, že ich dcéry môžu zraniť muži hrajúci v športových tímoch, ktoré boli ešte nedávno “iba ženskými”, nie sú vôbec neopodstatnené.

V neďalekom Massachusetts začiatkom tohto roka muž, ktorý si nevšimol pohlavie a hral v dievčenskom basketbalovom tíme na strednej škole, zranil tri hráčky, čo spôsobilo, že zvyšné spoluhráčky sa začali obávať o svoju bezpečnosť.

The Daily Item informoval, že Collegiate Charter School of Lowell ukončila 8. februára zápas proti dievčenskému basketbalovému tímu KIPP Academy už po 16 minútach kvôli tomu, že do tímu KIPP’nastúpil mužský hráč, ktorý údajne meral meter osemdesiat a mal fúzy.

Začiatkom tohto roka LifeSiteNews’ Calvin Freiburger vysvetlil:

Začlenenie osôb s pohlavnou inklúziou do športov opačného pohlavia propagujú ľavičiari ako záležitosť “inklúzie”, ale kritici upozorňujú, že dopriatie “transgender” športovcom podkopáva pôvodný racionálny základ pre to, aby vôbec existovali športy zamerané na pohlavie, čím sa športovkyne pripravujú o uznanie a profesionálne či akademické príležitosti.

Prišli početné vysokopostavené príklady v posledných rokoch muži vyhrávajú ženské’súťaže a výskumy potvrdzujú, že fyziológia dáva mužom výrazné športové výhody, ktoré sa nedajú úplne negovať potlačením hormónov.

V článku z roku 2019, ktorý uverejnil časopis Journal of Medical Ethics, novozélandskí výskumníci zistili, že “zdraví mladí muži (ne)strácajú významnú svalovú hmotu (alebo výkon), keď sa ich cirkulujúce hladiny testosterónu znížili na (pod úroveň smerníc Medzinárodného olympijského výboru) na 20 týždňov” a “nepriame účinky testosterónu” na faktory, ako je štruktúra kostí, objem pľúc a veľkosť srdca “sa hormonálnou terapiou nezmenia;” preto “výhoda pre transrodové ženy (biologických mužov), ktorú poskytujú smernice (Medzinárodného olympijského výboru), je neúnosnou nespravodlivosťou.”