shutterstock_2035493339-e1709900301797-810x500.jpg

Alžírsky násilník na deťoch získal azyl vo Francúzsku po tom, čo tvrdil, že je transsexuál

6
Kultúra smrti

Niektoré správy sa zdajú byť takmer zámerne vytvorené tak, aby vyvolali odpor verejnosti a poukázali na rastúcu priepasť medzi obyčajnými ľuďmi a progresívnym establišmentom. Jedným z takýchto príbehov je nedávny príbeh z Francúzska, o ktorom informovala predovšetkým francúzska tlač.

32-ročný alžírsky migrant, ktorého francúzske médiá identifikovali len ako “Mehdi F.”, bol v roku 2019 odsúdený za znásilnenie dieťaťa mladšieho ako 15 rokov. Súd mu vymeral štvorročný trest odňatia slobody a v roku 2021 príkaz na deportáciu.  

Násilník sa zúfalo snažil zostať vo Francúzsku. V roku 2020 francúzsky Úrad na ochranu utečencov bez štátnej príslušnosti zamietol jeho žiadosť o azyl. Ako informoval Gript, vo francúzskych zákonoch sa uvádza, že aj štatút utečenca môže byť zamietnutý alebo zrušený, ak osoba, ktorá oň žiada, “bola vo Francúzsku odsúdená “buď za trestný čin, alebo za trestný čin, ktorý predstavuje teroristický čin alebo sa trestá desiatimi rokmi odňatia slobody“ a jej prítomnosť predstavuje vážnu hrozbu pre francúzsku spoločnosť.” 

ČÍTAJTE: 7 arizonských školských obvodov odhalených pre ‘prechod’ zmätených detí za chrbtom rodičov’ 

Osúdený násilník sa proti tomuto rozhodnutiu odvolal. Národný azylový súd (CNDA) reagoval zrušením predchádzajúceho rozhodnutia – pretože Mehdi sa teraz identifikuje ako transsexuál a trvá na tom, že ak ho deportujú do Alžírska, bude predmetom transfóbneho prenasledovania. Štátna rada Francúzska mu dala za pravdu. Novopečený transrodový násilník zostane vo Francúzsku kvôli vlastnej bezpečnosti.  

Podľa Mehdiho právničky Isabelle Zribiovej je jej klient “v procese zmeny pohlavia, aby sa stal ženou” a “obáva sa prenasledovania, ak sa vráti do Alžírska kvôli svojej [sic] sexualite a zmene pohlavia.” Ako z odsúdeného násilníka urobiť obeť? Tak, že z muža páchateľa urobíte údajne zraniteľnú ženu. Národný azylový súd zistil, že:  

Dokumenty v spise a vyhlásenia Mehdiho F., najmä spontánne a podložené, umožnili považovať za preukázanú jeho sexuálnu orientáciu a transidentitu, ako aj z nich vyplývajúce prenasledovanie v prípade jeho návratu do Alžírska.

Potenciálne nebezpečenstvo pre francúzske deti tým, že Mehdi zostane voFrancúzsku, zrejme nevadí. Práva transrodových násilníkov prevažujú nad všetkým – a všetkými – ostatnými. Mehdi, samozrejme, teraz preukázal mimoriadnu ochotu spolupracovať, pričom CNDA uviedla, že “vyjadril ľútosť a túžbu po sociálnej a profesionálnej integrácii a že využil psychiatrické sledovanie a asociačnú podporu.”  

Národný azylový súd sa proti rozhodnutiu CNDA odvolal na Najvyšší súd Francúzska, ktorý však rozhodnutie potvrdil, pretože odsúdenie za znásilnenie podľa rozsudku samo o sebe “právne neodôvodňuje rozhodnutie o zamietnutí priznania postavenia utečenca alebo o jeho ukončení.”Ak znásilnenie francúzskeho dieťaťa nie je “právnym odôvodnením” zamietnutia priznania postavenia utečenca, pýtame sa, čo by ho správnesprávne odôvodnilo?  

Ako uviedol Elon Musk v reakcii na túto správu: “Wow.” Ayaan Hirsi Ali tiež podotkla, že sudca zjavne nezohľadnil všetky fakty: “Šialené, naozaj. Ale ako to môže byť pravda, keď Alžírsko počas posledných olympijských hier v Paríži vyslalo do boxu muža, ktorý súťažil so ženou? Sudca je naivný.” 

V tejto chvíli je to, samozrejme, jedno. Odsúdený migrantský násilník využil našu vlastnú šialenosť a civilizačnú dekadenciu, aby si zahral na systém – a vyhral.