Untitled-16-810x500.png

Nový dokumentárny film "Omniwar" odhaľuje šokujúci tajný útok na slobodu a bohatstvo

13
Kultúra smrti

Občania USA: Nie je žiadnou novinkou povedať, že náš svet je v kríze. V novo zverejnenom videu troch kritikov finančného systému a režimu blokovania teraz skupina tvrdí, že táto “omnikríza” nie je len kombináciou cenzúry, sociálneho kolapsu a presunu bohatstva pri prechode k digitálnej tyranii. Tvrdí, že nejde o obyčajný súbor kríz. To, čo sa teraz deje, je “omniwar” - a je to vojna s cieľom nahradiť našu civilizáciu technokratickou tyraniou.

V knihe Omniwar: Catherine Austin Fittsová jednoducho vyhlasuje: “Sme teraz uprostred tretej svetovej vojny.”

Ako môže niekto vysloviť toto obludné tvrdenie?

Po Jamesovi Corbettovi, ktorý vysvetlil, prečo nemôžeme uznať, že sa nachádzame v “piatej generácii” formy vojny, Fitts uvádza: “Prvá svetová vojna bola iná ako druhá svetová vojna. Tretia svetová vojna je skrytá.”

Kým je Catherine Fittsová, že to hovorí – a prečo by sme ju mali počúvať?

Od finančnej korupcie k Deep State

Fittsová je investičná bankárka a bola námestníčkou ministra pre bývanie Spojených štátov amerických za prezidenta Georgea Busha. Jej značné skúsenosti z oblasti vládnych a súkromných financií sa stali podkladom pre jej otvorenú kritiku amerického finančného systému.

Fittsová sa fakticky ujala auditu federálnych výdavkov ako jedna žena a v roku 2015 zistila, že “zmizlo 2,5 bilióna dolárov.” Spolu s ekonómom Markom Skidmorom, ktorý si myslel, že sa musí mýliť, vyšetrovala dôkladnejšie. Namiesto toho, aby dvojica dokázala, že sa Fittsová mýlila, “našla dokumenty, ktoré poukazujú na nezdokumentované úpravy v celkovej výške 21 biliónov dolárov za obdobie rokov 1998 - 2015.”

Jej objav podnietil audit na ministerstve obrany, ako sa píše v správe o jej vyšetrovaní na portáli SubStack zde. Fittsová zhromaždila všetky podporné dôkazy na tejto stránke svojej vlastnej webovej stránky.

Fittsová však naďalej pátrala po miznúcom bohatstve Američanov. Do roku 2017 sa celková suma zvýšila na 40 biliónov dolárov. Fitts tento objav oznámil s varovaním: “Teraz sme v riadenej demolácii americkej ekonomiky.”

Od roku 2022 Fitts zavrel, “Sme vo vojne s hlbokým štátom.”

Jej vyšetrovanie ju viedlo od podozrenia ku kríze a potom k záveru, že náš svet je pohltený skrytou vojnou.

Omniwar a COVID-19

Ako Fittsová hovorí v úvode svojho videa, “Takže náš dnešný termín je omniwar.” Termín “omniwar” je prevzatý z knihy Davida A. Hughesa, hovorí Fittsová. Jedna z jej dvoch spolupracovníčok v prezentácii, Carolyn Bettsová, uvádza, že podľa Hughesa sa táto vojna “začala operacionalizovať s COVID-19.”

Fittsová vysvetľuje finančný rozmer metódy omnivornej vojny:

A tak sme boli svedkami radikálnej prestavby ekonomiky, presunu bohatstva. Z hlavnej ulice na Wall Street. Ale všetko to bolo maskované všetkými tými zložitými zdravotnými ospravedlneniami.

Vojna, ktorá má všetko vziať

Toto je podľa nej pokračovaním “finančného coup d’etat,”, ktorý opísala nezávislým nemeckým médiám vo februári 2023.

Fitts’ odbornosť v oblasti federálnych financií a financií na úrovni Wall Street je presvedčivá. Podvod, z ktorého tu obviňuje, pripomína jej zistenie, že bilióny dolárov môžu jednoducho zmiznúť bez toho, aby si to verejnosť alebo médiá všimli – až kým na to niekto ako Fittsová neupozorní.

Nynie poukazuje na nevyhlásenú vojnu proti nášmu spôsobu života, vedenú podvodom, ktorej víťazstvo má byť navždy zabezpečené za cenu všetkého – od nášho bohatstva až po naše slobody.

“To, čo sledujete pri všetkých týchto veciach, je preberanie. A to je vojna. Jedna skupina berie druhej,” hovorí Fittsová a predostiera argumenty pre novú definíciu systematického presunu bohatstva a moci do rúk technokratickej globálnej elity.

“A je to vojna prostredníctvom skrytosti,” uzatvára.

Čo je ‘omniwar’?

Video sa začína definíciou tejto “omniwar”, ktorú Hughes uvádza vo svojom voľne dostupnom kniha: ‘Covid-19,’ Psychologické operácie a vojna za technokraciu.

V knihe Hughes uvádza, že táto vojna sa začala uzavretím a režimom COVID, podniknutým s cieľom “demoralizovať, oslabovať a dezorientovať verejnosť” s cieľom “oslabiť jej odpor voči prechodu k technokracii.”

Vysvetlil:

V roku 2020 sa začala nevyhlásená globálna triedna vojna, ktorej cieľom je riadená demolácia liberálnej demokracie a zavedenie globálnej technokracie – novej, biodigitálnej formy totalitarizmu, ktorá hrozí viesť k nezvratnému zotročeniu ľudstva.

Hughes tvrdí, že techniky psychologickej prípravy na vojnu a samotná vojna sa za posledné storočie zdokonalili, a uvádza: “Tretia svetová vojna sa vôbec nepodobá na svoje dve predchodkyne a je vedená nadnárodným hlbokým štátom proti obyvateľstvu pomocou nových metód omniwar”

Čo je to “omniwar”? Podľa Hughesa je to “vojna vedená v každej oblasti, ale tajne, aby ju verejnosť ako takú nerozpoznala.”

Kritici práva a vakcín

Teda kto je Carolyn Bettsová, aby varovala pred vojnou, ktorá má nahradiť našu civilizáciu? Je to právnička, ktorá “už viac ako 25 rokov poskytuje právne a finančné poradenské služby obchodným a vládnym klientom,” podľa jej krátkej biografie.

Ale pri bližšom pohľade zistíme, že ide o oddanú kresťanku, ktorá väzňom poskytuje štúdium Biblie. Betts’ skromný opis vylučuje skutočnosť, že je partnerkou vo washingtonskej spoločnosti, právnickej firme, ktorá sa špecializuje na “podnikové financie, cenné papiere a financovanie bývania.”

V minulosti Betts “nastúpila do finančnej poradenskej spoločnosti, ktorá slúžila ako hlavný finančný poradca pre Federálnu správu bývania.”Betts sa zasadzuje za dohľad nad federálnymi výdavkami a nalieha, aby použité peniaze prinášali úžitok komunitám, ktoré tieto výdavky ovplyvňujú.

Betts nedávno zverejnil video príručku o “záberoch pôdy”, ktoré uskutočňujú bankoví a finanční giganti, pričom vidí konsolidáciu bývalých rodinných domov, ako aj poľnohospodárskej pôdy v rukách gigantov ako BlackRock a Vanguard.

Betts a Fitts, obaja Američania, sa pridali k Polly Tommey, britskej filmovej producentke a spoluzakladateľke organizácie Autism Trust, ktorá pôsobí v USA.Veľkej Británii a USA.

Svojho autistického syna Billyho opisuje ako “poškodeného vakcínami” –, čo ju viedlo k natočeniu dvoch filmov o škodlivosti vakcín a k tomu, že sa stala programovou riaditeľkou organizácie Children’s Health Defense (CHD). Je to nezisková organizácia registrovaná v USA, ktorej “poslaním je ukončiť epidémie detského zdravia odstránením vystavenia toxickým látkam” a zároveň sa snaží “pohnať … zodpovedné strany k zodpovednosti.”

Mottom CHD je “Chrániť deti. Odhaľovanie škôd. Seeking Justice.” Prezentácia týchto troch žien v prospech stavu “omniwar”, ktorý nahradí stav našich demokracií, je hosted na webovej stránke CHD.

Základňa v odhaľovaní globalizmu

Táto trojica trpezlivých, inteligentných žien už predtým publikovala presvedčivé správy o financializácii budúcej tyranie. V roku 2022 video z ich dielne vysvetľuje “Úloha digitálnych mien centrálnych bánk v novom svetovom poriadku.”

V ich analýze je oveľa viac než toto kontroverzné konštatovanie zrejmého, ktoré odznelo vo videu a ukazuje nebezpečenstvo pre slobodu sprevádzajúce zrušenie hotovosti.

“Ak máte stopercentný digitálny systém, ktorý môže byť centrálne kontrolovaný … nielenže vaše peniaze môžu byť obmedzené na rôzne geografické oblasti … môže to obmedziť, čo si môžete kúpiť a kedy si to môžete kúpiť.”

Od veľkého resetu – k veľkému odporu

Aký je teda cieľ týchto troch kreditných – a dôveryhodných – žien? V tejto prezentácii ponúkli rozumné a dôkazmi podložené tvrdenia o “omniwar”, ktoré sa pri prvej zmienke zdajú byť obskúrne, ale pri opise sú zrejmé.

Možno to najlepšie vystihla samotná Fittsová vo svojom upozornení z roku 2022 o “bezprávnom, zločineckom kontrolnom syndikáte”, ktorý riadi USA.USA a celý svet do finančného a spoločenského kolapsu:

Ak sa svet čoraz viac prebúdza do vojny proti ľudstvu, ľudia zmenia Veľký reset na Veľký odpor.

Súhrnne povedané, krízy v Cirkvi, v politike, v našich chaotických spoločnostiach spolupracujú so zámorskými konfliktami v nevyhlásenej vojne proti našej civilizácii. Toto rozprávanie dáva tomuto tvrdeniu racionálny základ, ktorý je podložený zdokumentovanými a anekdotickými dôkazmi.

Ak ste začali pochybovať o vlastnom zdravom rozume, keď ste svedkami toho, ako sa okolo vás odohráva šialenstvo, tu je komplexné vysvetlenie jeho metódy. Ak by ste chceli vedieť, ako a kde sa začína odpor voči Veľkému resetu, tieto ženy vám môžu ukázať cestu.

Autor knihy “Covid-19,” Psychologické operácie a vojna za technokraciu” David A. Hughes, je bývalý akademik, ktorý sa presťahoval na SubStack

“Po strate kariéry,” Hughes hovorí, že jeho cieľom je “pokúsiť sa dostať pravdu k širšej verejnosti, pokiaľ ide o určité témy, ktoré sú akademickou obcou potláčané.”

Pripravil príručku “Odpor voči globálnemu technokratickému prevratu” ZDE.

Jeho knihu si môžete stiahnuť zadarmo zde, alebo ho podporiť kúpou na Amazone.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť