image-1-24-810x500.png

Využíva vláda USA technológiu modifikácie počasia na posilnenie hurikánov?

13
Kultúra smrti

Poznámka od spoluzakladateľa LifeSiteNews Steva Jalsevaca: Ak máte chuť sa tomu všetkému vysmievať, pozrite si dnešný Redacted video segment ďalej v článku. Hovorí sa v ňom o dlhej histórii manipulácie s počasím, o ohromujúcich dôkazoch súvisiacich s dnešnými’hurikánmi a o patente globalistu Billa Gatesa’na modifikáciu sily a smeru hurikánov.

Pustošenie, ktoré spôsobil hurikán Helene na americkom juhu, vyvolalo mnoho nepríjemných otázok, vrátane otázky, či vláda pripravuje “októbrové prekvapenie”, aby pomohla Kamale Harrisovej vyhrať prezidentské voľby.

Ľudia sa nad takýmito vecami zamýšľajú preto, lebo si nemôžu nevšimnúť intenzitu Helene, ktorá je údajne silnejšia ako hurikán Katrina, búrka, ktorá v roku 2005 zničila New Orleans. 

Médiá vtedy pranierovali prezidenta Busha za jeho postup v tejto situácii. Nepovedali nič o tom, ako Kamala Harrisová, ktorá odviedla daleko horšiu prácu ako on, strávila uplynulý týždeň kampani a objaviť sav relácii The View namiesto toho, aby pomohli americkým mužom a ženám, ktorým zničili živobytie. V skutočnosti ju obhajovali svojím správaním.

Helene nie je v súčasnosti jedinou mimoriadne divokou búrkou. Hurikán Milton, ktorý práve teraz naberá na sile v Mexickom zálive a rúti sa na štát Florida, bol označený za jeden z najnebezpečnejších systémov vôbec. Meteorológ T. J. Springer poznamenal, že Milton je teraz jedným z piatich najsilnejších hurikánov v histórii USA.

[Obrázok pravdepodobnosti vetra 34 kt]

Noah Bergren zo stanice Fox 35 Orlando v príspevku X vysvetľuje, že Milton sa “blíži k matematickej hranici toho, čo môže vytvoriť atmosféra Zeme’nad touto oceánskou vodou.” 

V Atlantickom oceáne sa tiež nachádza hurikán Leslie. Našťastie sa neočakáva, že by dosiahol atlantické pobrežie. 

Fenomén troch ultranásilných hurikánov len niekoľko týždňov pred prezidentskými voľbami prinútil niektorých ľudí, ako napríklad miliardára Granta Cardoneho, ktorý podporuje Trumpa, uvažovať, či sa neudeje niečo zlovestné. 

“Myslíte si, že vláda používa technológiu na manipuláciu so vzorcami počasia & búrkami?"” povedal na X. 

Táto otázka nie je hyperbolická. Existuje mnoho dôvodov, prečo by osoba (alebo skupina osôb), ktorá má schopnosť niečo také urobiť, nasmerovala tieto nástroje devastácie na kľúčové volebné štáty, ako sú Florida, Georgia, Severná Karolína a ich susediace štáty.  

Niektoré z týchto dôvodov sú rozoberané v otvorenom rozhovore, ktorý plukovník Douglas MacGregor urobil s Daneom Wigingtonom z Geo-Engineering Watch 

Wigington tvrdí, že je “nepopierateľné”, že tieto hurikány boli zmanipulované pomocou “zón atmosférického tlaku” a iných technológií. Tvrdí, že sú súčasťou “programu na boj s počasím”, s ktorým začala vláda experimentovať v 40. rokoch minulého storočia v rámci Projektu Cirrus. 

V tomto prípade nemožno prehliadnuť ani faktor načasovania. 

Nie je žiadnym tajomstvom, že Trump nemôže vyhrať prezidentské voľby bez Georgie a Severnej Karolíny, ktoré v posledných týždňoch vykazujú trend “naklonený republikánom” namiesto “spoľahlivo republikánsky”, alebo nám to aspoň tvrdia prieskumníci. 

Hurikán Helene spustošil mestá ľudí, ktorí zvyčajne volia republikánov. Ako poznamenal bývalý Obamov poradca David Axelrod v nedávnom podcaste, táto deštrukcia je, aspoň v jeho očiach, pravdepodobnejšia suprimovať ich volebnú účasťmieru ako liberálnych demokratov. 

Toto opäť vyvoláva otázku: Boli tieto búrky vyslané zámerne, aby znížili počet Trumpových hlasov v týchto štátoch?

RELEVANTNÉ: Pozrite si predchádzajúce správy Jamesa Corbetta’o “Weather Warfare.”

Ďalšou možnosťou, ktorú nemožno vylúčiť, je, že tieto hurikány boli použité na priame potrestanie týchto ľudí, ktorých Barack Obama kedysi neslávne znevážil ako “lipnúcich” na svojich “zbraniach a náboženstve.”  

Povedané inak, devastácia spôsobená týmito búrkami môže byť len spôsobom, ako zničiť ich ducha a nakopnúť ich, keď sú na dne, pretože ich krajina je im odňatá a odovzdaná nepriateľským cudzincom, ktorí sa sem valia cez hranice.

Reportér Fox News Peter Doocey trafil klinec po hlavičke, keď položil hovorkyni Bieleho domu Karine Jean-Pierre nasledujúcu otázku, ktorá s tým trochu súvisí:  

“Administratíva má peniaze, ktoré môže poslať do Libanonu bez toho, aby sa k tomu vrátil Kongres, ale Kongres sa musí vrátiť, aby schválil peniaze, ktoré pošle ľuďom v Severnej Karolíne, mám pravdu?” opýtal sa. 

Jean-Pierre o chvíľu neskôr po ich ostrej výmene názorov nahnevane vybehol z miestnosti.

Zachovanie médií’v tomto všetkom bolo tiež dosť výrečné. Zdá sa, že s radosťou uverejňujú články o tom, ako FEMA nemá’dosť peňazí pre ľudí v týchto štátoch (kedy naposledy uverejnili správu o tom, či U.USA majú dosť peňazí na to, aby naďalej posielali “balíky pomoci” do Izraela a na Ukrajinu?" 

Minister dopravy Peter Buttigieg medzitým odkázal obyvateľom, aby sa prestali snažiť pomôcť svojim susedom a nechali to riešiť federálnych úradníkov.  

Jakoby tí, ktorí majú najväčšiu moc, pokiaľ ide o skutočnú pomoc týmto komunitám, chceli, aby vedeli, že ich nenávidia. 

Posledná vec, ktorá stojí za zmienku, je nepopierateľný duchovný aspekt v tomto všetkom.  

V Noemových dňoch, keď bolo ľudstvo nenapraviteľne hriešne, Boh zoslal veľkú potopu. Jednoducho neuverili Noemovi, keď im s istotou povedal, že sa to stane, ak’nenapravia svoje správanie. 

V našej dobe sú štyri hriechy, ktoré volajú do neba po pomste (sodomia, úmyselná vražda (potrat), utláčanie chudobných a vyplácanie nespravodlivých miezd), legalizované nielen na Západe, ale najmä v Spojených štátoch.  

Tieto druhy ničivých udalostí, ktoré buď uskutočňujú zlí ľudia manipulujúci so stvorením a pôsobiaci ako Božie nástroje, alebo sú prirodzeným dôsledkom nášho zlého správania, môžeme očakávať dovtedy, kým nebudeme spoločne konať pokánie za hriechy našej krajiny.  

Katolícka cirkev učí, že anjelom je zverená starostlivosť o Božie’stvorenie — hviezdy, slnko, oheň, vody na zemi atď. Preto má Cirkev modlitby, v ktorých prosí Boha, aby sa zmiloval nad ľudstvom, aby zabránil takým udalostiam, ako sú zemetrasenia, tajfúny a mor. 

Keď v roku 2017 zasiahol Floridu hurikán Irma, bývalý redaktor Jeden Peter Päť Steve Skojec uverejnil článok na túto tému.  

“Obraciame sa na silu príhovornej modlitby, prosíme Boha, jeho anjelov a svätých, aby nás ochránili pred škodlivým počasím a prírodnými silami,” napísal.  

Potom sa podelil o nasledujúcu modlitbu za odvrátenie búrok zo starého rímskeho rituálu. Tú sa oplatí modliť aj dnes, keď sa ľudstvo naďalej nevie odvrátiť od hriechu: 

Bože, ktorý si urazený našimi hriechmi, ale upokojený našimi pokániami, nech sa ti páči vypočuť prosby tvojho ľudu a odvrátiť rany, ktoré si naše previnenia právom zaslúžia.

Prosíme ťa, Pane, aby si odohnal zlých duchov od svojej rodiny a odohnal ničivé búrlivé vetry.

Všemohúci večný Bože, ušetri nás v našej úzkosti a zľutuj sa nad nami v našom ponížení, aby po utíšení bleskov na oblohe a sily búrky bola pre nás aj samotná hrozba búrky príležitosťou obetovať ti chválu.

Pane Ježišu, ktorý si vyslovil slovo príkazu zúriacej búrke vetra a mora a nastal veľký pokoj; vypočuj modlitby svojej rodiny a daj, aby sa týmto znamením svätého kríža zmiernila všetka divokosť živlov.

Všemohúci a milosrdný Bože, ktorý nás uzdravuješ svojím trestom a zachraňuješ svojím odpustením; daj, aby nás, tvojich prívržencov, povzbudilo a potešilo pokojné počasie, po ktorom túžime, a aby sme tak vždy ťažili z tvojej milostivej priazne; skrze Krista, nášho Pána

Amen.

VYHLÁSENIE:

Zákonodarca štátu Tennessee schválil zákaz chemtrails, modifikácie počasia

Manipulácia počasia: Snaha globalistov pomôcť presadiť ich nebezpečnú klimatickú agendu?