lgbt-flab-810x500.jpg

Katolícka charita vo východnom Washingtone oslavuje pro-LGBT "Coming Out Day

14
Kultúra smrti

Katolícka charita vo východnom Washingtone vyzvala svojich priaznivcov na sociálnych sieťach, aby oslávili pro-LGBT “Národný deň coming outu” napriek jasnému učeniu Cirkvi o nemorálnosti homosexuálneho správania. 

V piatok skupina škandalózne vyzvala svojich priaznivcov na Facebooku, aby sa “priznali” a verejne povedali svetu o svojej sexuálnej orientácii.

Príspevok Catholic Charities of Eastern Washington na Facebooku

V piatok bol Sviatok materstva Panny Márie podľa kalendára na rok 1962. 

“Národný deň coming outu je dňom osláv a podpory. Podeľte sa o svoje príbehy, povzbudenie a posolstvá o spojenectve. Vytvorme’prívetivý priestor pre všetkých,”píše sa v príspevku skupiny. 

Tzv. národný deň coming outu sa začal v USA v 80. rokoch 20. storočia. Niektorí kresťania by ho mohli nazvať “veľkým sviatkom” pre LGBT náboženstvo. V tento deň sú osoby, ktoré trpia príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu, rodovou dysfóriou a inými neprirodzenými sklonmi, povzbudzované, aby o svojich dispozíciách povedali svojim rodinám a priateľom. 

Katolícka cirkev jednoznačne učí, že homosexuálna príťažlivosť je “vnútorne neusporiadaná” a že osoby, ktoré majú tento stav, sú povolané žiť čistým životom, pretože konať na základe neho zapojením sa do sodomie znamená spáchať jeden zo štyroch hriechov, ktoré volajú do neba o pomstu.  

Biskup Joseph Tyson je ordinárom diecézy Yakima, ktorá zastrešuje región východného Washingtonu. Robert McCann je prezidentom & generálnym riaditeľom Katolíckej charity východného Washingtonu. Môžete sa s nimi spojiť elektronicky — len pre úctivé komentáre — kliknutím na tu, resp. na tu