Ken-McCarthy-810x500.png

Svedectvá sestier odhaľujú "dokonalú búrku" nemocničných protokolov COVID, ktoré viedli k úmrtiu pacienta

30
Kultúra smrti

Svedectvá zdravotných sestier odhaľujú, že nemocnice počas epidémie COVID nielenže používali smrtiaci koktail protokolov uľahčujúcich smrť pacientov, ale aj trestali informátorov, vysvetlil nedávno autor a výskumník.

Tvorcovia politiky COVID “vytvorili jednu z najväčších teroristických kampaní v dejinách ľudstva,” povedal Ken McCarthy minulý mesiac Polly Tommeyovej z organizácie Children’s Health Defense, keď sa podelil o najšokujúcejšie zistenia svojich výpovedí z rozhovorov so zdravotnými sestrami, ktoré pracovali počas pandémie COVID.

McCarthy povedal, že keď sa začal rozprávať so zdravotnými sestrami o ich skúsenostiach, uvedomil si, že zneužívanie nemocníc z čias COVID, o ktorom vedel, že sa deje v New Yorku, sa v skutočnosti dialo v celej krajine vďaka “zhora riadeným” protokolom Národného inštitútu zdravia (NIH).

Tieto protokoly, povedal McCarthy, boli “filtrované” cez finančných riaditeľov (CFO) nemocníc, pretože boli “silne” finančne motivovaní. A podľa všetkého, čo sa dozvedel od zdravotných sestier, boli nebezpečné a dokonca smrteľné pre pacientov označených ako COVID.

McCarthy pokračoval ďalej a vymenoval niekoľko motivovaných nemocničných protokolov COVID, ktoré týmto pacientom spôsobovali škody, počnúc odmietaním protizápalových liekov, ako je ibuprofén, ako aj inhalačných steroidov. 

“To”je normálny spôsob liečby respiračnej tiesne. Zmiernite zápal a podávajte ľuďom steroidy. Ak by ste mali pozitívnu diagnózu COVID, tieto základné liečebné postupy by vám nedali. Je to ako keby sa hasič objavil pri požiari a povedal, nech to ešte chvíľu horí, než niečo urobíme,” McCarthy sa podelil o svoje skúsenosti.

Ďalším škodlivým postupom, ktorý nemocnice používali na “pacientoch s COVID”, bolo pripnutie masiek BiPAP, čo je forma neinvazívnej ventilácie, ktorá pri nesprávnom podávaní spôsobovala mnohým pacientom záchvaty paniky.

“Keď niekoho takýmto spôsobom liečite, musíte ho varovať … Je to“ako keby ste jazdili rýchlosťou 80 míľ za hodinu a potom by jeden z vašich pasažierov vystrčil hlavu z okna. Vietor sa takou rýchlosťou rúti dolu. Nepripravili’pacientov, neupokojili’pacientov. Jednoducho im tú vec prilepili a nechali ich na pokoji,” vysvetlil McCarthy a dodal, že to “pochopiteľne” vyvolávalo záchvaty paniky, pri ktorých im ponúkali sedatíva.

Tieto sedatíva uvoľňovali ich svaly vrátane bránice, čím oslabovali ich dýchanie.

K tomu všetkému boli nemocnice finančne odmeňované za to, že pacientom s COVID podávali “neúspešný liek” Remdesivir, ktorého používanie, ako McCarthy poznamenal, bolo v Afrike, kde sa používal pri ebole, zastavené, pretože spôsoboval zlyhanie orgánov.

Liek bol tiež vyradený z klinickej štúdie na ebolu v roku 2018 po tom, ako sa zistilo, že má najvyššiu úmrtnosť zo štyroch testovaných liekov, uviedol dr. Bryan Ardis podelil v roku 2021rozhovore. Okrem toho, podľaprávnika Thomasa Renza, 25,9 % osôb, ktorým bol predpísaný liek Remdesivir na COVID-19, je v databáze Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) zaznamenaných ako zomrelí. Miera úmrtnosti pacientov s COVID, ktorým bol predpísaný Remdesivir, je trpasličia v porovnaní s mierou úmrtnosti pacientov s COVID, ktorým bol predpísaný Ivermektín, ktorú databáza CMS zaznamenáva na úrovni 7,2 %.

Smrteľným klincom týchto protokolov bola invazívna intubácia, teda používanie ventilátorov, ktoré boli tiež finančne motivované.

McCarthy povedal Tommeymu, že takáto intubácia je pre “keď ste’vyčerpali všetky ostatné možnosti” pre pacienta, pretože je to “nebezpečný postup.”

“Medzi ľuďmi v nemocnici sa jej hovorí záhradná hadica. Je’veľká. Potom musíte niekomu podať vyživovaciu hadičku … Môžete spôsobiť odreniny, môžete spôsobiť krvácanie, infekcie.”

McCarthy sa navyše dozvedel, že intubovaným pacientom sa zvyčajne podáva päť až 15 rôznych liekov vrátane analgetík, ako je fentanyl potrebný na silné bolesti pri invazívnej intubácii, paralytických látok a liekov “ktoré vás jednoducho uspia.”

Vysvetlil, že za normálnych okolností má respiračný terapeut dohliadať na štyroch alebo piatich intubovaných pacientov, zatiaľ čo počas COVID bol zvyčajne len jeden takýto terapeut “na celé oddelenie ľudí.”

“Recept na katastrofu. A skutočne došlo ku katastrofe,”povedal McCarthy. 

“Teraz je tu’skutočne hrozivá vec. Ak ste (pacienta) udržiavali 90 hodín alebo dlhšie, získali ste ďalší bonus,” pokračoval.

“Každý respiračný terapeut vám povie, že hneď ako niekoho intubujete, do 24 hodín ho’testujete, aby ste zistili, hej, zotavil sa tento človek natoľko, že ho môžeme odpojiť od intubácie? Pretože každý deň, keď ste na intubácii, ste bližšie k smrti. To je jednoducho fakt.

“Takže akou šialenosťou motivovali nemocnice, aby držali ľudí 90 hodín na prístrojoch?" povedal McCarthy a dodal: "Rád by som vedel, kto bol v tej miestnosti a plánoval tieto protokoly.”

Autor zdôraznil, že nemocnice v súčasnosti fungujú ako korporácie, a nie ako charitatívne inštitúcie, ako to bolo kedysi — to znamená, že sú to “ľudia s nízkym ziskom.” Takže keď dostanú peňažné bonusy za uzákonenie určitých protokolov, jednoducho usmernia celý svoj personál, aby ich vykonával.

McCarthy uviedol, že v záujme utajenia týchto smrtiacich protokolov nemocnice podľa výpovedí zdravotných sestier trestali informátorov.

Skupina, ktorá “bola doslova napojená na OSN,” Team Halo, ktorá, ako McCarthy poznamenal, sa venovala boju proti “antivaxerom,” “metamorfovala” počas vypuknutia COVID na skupinu, ktorá išla po sestrách informátorkách.

“Rozdávali sestrám” adresy a telefónne čísla. Povzbudzovali neprispôsobivých ľudí, aby sa objavili pred ich dverami a vyhrážali sa im,” povedal McCarthy a rozprával, ako sa jednej whistleblowerskej zdravotnej sestre, ktorá žije “v nevadskom zapadákove”, objavili ľudia “pred jej dverami” po tom, čo bola doxxed. 

“Mali aj ľudí, ktorí podávali sťažnosti na zdravotné sestry na ošetrovateľské rady. Mnohým z nich napadli ich ošetrovateľské licencie,” McCarthy dodal.

“A práve títo grázli išli von a terorizovali tieto sestry. Takže nielenže boli sestry zneužívané v práci — všetky boli prepustené. Každý, kto sa ozval a neprestal sa ozývať, bol vyhodený. Potom ich tiež vypátrali a potrestali. Prešli si peklom,”povedal McCarthy. 

McCarthy’o svojich zisteniach vydal knihu, “Čo videli sestry,” sa v súčasnosti predáva na Amazone a získal v priemere plný počet päťhviezdičkových hodnotení.