tmp_1729111404777-810x500.jpg

Dr. Mark Trozzi: Tyrani z COVID musia čeliť spravodlivosti, inak sme všetci v ohrození

6
Kultúra smrti

Aby ste pomohli Dr. Trozzimu vyhrať jeho precedentný prípad, prispejte prosím tu.

Spoluzakladateľ spoločnosti LifeSite Steve Jalsevac sa nedávno stretol s kanadským obhajcom lekárskej slobody Dr. Markom Trozzim na dvojdielnom rozhovore, v ktorom diskutovali o pretrvávaní smrteľne nebezpečnej lekárskej politiky týkajúcej sa COVID napriek ukončeniu prísnych mandátov, o novej genetickej injekcii zavádzanej v Japonsku, o summite, ktorého sa nedávno v tejto krajine zúčastnil, o väzbách Svetového ekonomického fóra (WEF) na kanadskú vládu, o novinkách v jeho súdnych prípadoch a o ďalších veciach.

COVID stále problém, ak zostanú pri moci zločinci

Jalsevac otvoril 1. časť rozhovoru otázkou Dr. Trozziho o jeho nedávnej ceste do Japonska, kde sa Trozzi zúčastnil na šiestom výročnom Medzinárodnom krízovom summite pred japonským parlamentom. Na podujatí sa diskutovalo o dôležitých pravdách o COVID, ktoré stále neboli’vyriešené, pretože zodpovední neboli’pohnaní k zodpovednosti.

“Zločiny boli spáchané, dôkazy sú veľmi zjavné. Máme veľa mŕtvych, veľa zranených. Ale stále sme’v situácii, keď sú podľa môjho názoru vlády naďalej infiltrované a riadené z veľkej časti ľuďmi, ktorí sú účastníkmi týchto groteskných zločinov,”povedal Trozzi. “A tak v mnohých krajinách, ako je Kanada, vedci, lekári, zdravotné sestry, aktivisti, ale tí akoby robili správne veci a naďalej sa snažili brániť ľudské zdravie a lekárske práva. My’sme stále v prenasledovanej časti tejto misie." ”

Lekár potom zdôraznil, že bežný človek si myslí, že COVID sa skončil, pretože obmedzenia boli zrušené, v poslednom čase neboli nútení maskovať sa alebo dostávať injekcie a sú’šťastní, že môžu ďalej žiť svoj normálny život." “Ale skutočnosť je taká, že nikto zo zločincov ešte nebol stíhaný. Stále’zastávajú vysoké funkcie vo vládach a inštitúciách a zjavne pripravujú pre ľudí ďalšie a horšie veci."”

Úmyselná vražda proti masám

Trozzi zdôraznil, že dôkazy Justin Trudeau a ďalších lídrov’ zločiny poškodzovania más vakcínami COVID sú ohromujúce. Jalsevac im skočil do reči a poznamenal, že ich konanie je vraždou, s čím Trozzi súhlasil. Lekár zašiel o krok ďalej, keď to klasifikoval ako úkladnú vraždu a zdôraznil, že v dokumentoch o mimoriadnom povolení na vývoj vakcín v roku 2020 je mnoho šokujúcich detailov, ktoré okrem iného odhaľujú, že zložky použité vo vakcínach neboli rovnaké ako v bežnej vakcíne a vakcíny boli vytvorené ako genetický experiment.

Trozzi zdôraznil, že lekárske autority zanedbali svoju povinnosť nahliadnuť do týchto dokumentov a zabezpečiť, aby inštitúcie, pre ktoré pracujú, konali eticky.  

A napriek tomu bola väčšina ľudí šokovaná touto myšlienkou a bola vlastne propagandisticky presviedčaná, aby nepočúvala hlasy, ako som ja, Dr. [Rochagné] Killian,a ďalší, ktorí hovorili: ‘Hej, toto je genetický experiment.’ Takže aj keby sa dalo tvrdiť, že [úradníci], ktorí tieto injekcie presadzovali a pomáhali propagovať tieto lekárske zločiny proti ľudskosti, že boli len nedbalí. Nečítali’tie isté veci, ktoré som čítal ja, nečítali’núdzové povolenie. Jednoducho verili verejnému zdravotníctvu’na slovo, a to by bola nedbanlivosť. Ale uplynulo toľko času, nahromadilo sa toľko dôkazov o škodlivosti, či už sú to’údaje z pitiev, údaje o očkovaní, že a potom odhalenie podvodnej prítomnosti neškodných sekvencií DNA v Injekciách spoločnosti Pfizer’. … Myslím si, že akonáhle prekročíte túto hranicu, bude pre týchto ľudí čoraz ťažšie nariadiť nedbanlivosť a stane sa z toho len úmyselný nátlak na lekársky útok spôsobujúci smrť a ublíženie na zdraví.

Japonsko’nebezpečné ‘super injekcie’ a nová technológia genetických injekcií

O niečo neskôr v 1. časti Jalsevac zakrúžil späť na Medzinárodný krízový summit v Japonsku, ktorého sa Trozzi nedávno zúčastnil, a ako sa v tejto krajine postupovalo pri injekciách COVID. Trozzi zdôraznil, že pri pohľade zvonku sa zdá, že Japonsko zvládlo COVID dobre v porovnaní s krajinami ako Kanada, pretože často vidíme správy o členoch ich parlamentu, ktorí sa ospravedlňujú za zranenia spôsobené zásahmi.

Lekár však pripomína poslucháčom, že niekto v Japonsku mohol vidieť správu o kanadskom poslancovi Colinovi Carriem, ktorý celú operáciu COVID odsúdil. “A vy by ste mohli nadobudnúť dojem, že dobre, vyzerá to tak, že Kanada’je na dobrej ceste, ale toto sú bohužiaľ stále [menšiny…”

Trozzi vysvetlil, že údaje z Japonska ukazujú, že v roku 2020, na začiatku pandémie, malo Japonsko menej úmrtí ako zvyčajne, ale v apríli 2021 sa tieto čísla dramaticky zvýšili. “A my vieme prečo,” Jalsevac sa vmiešal.  

“A samozrejme, ľudia môžu hádať, čo sa stalo na začiatku apríla 2021. Vtedy sa začala toxická genetická injekcia pod falošnou zámienkou [bezpečnej a účinnej] vakcíny. Takže odvtedy má Japonsko typicky 25-percentnú nadúmrtnosť. To je dramatické!" povedal Trozzi. Dodal, že Japonci sú tiež ‘super naočkovaní.’ “Mnohí z nich sú už na siedmej injekcii, 80 percent populácie, podľahlo injekčnej kampani, či už podvodom alebo len hrubým násilím, aby si udržali svoj domov alebo videli svoje deti.” 

Ale Trozzi zdôraznil, že to, čo Japonsko skutočne odlišuje od politiky očkovania iných krajín’je ich nedávne schválenie nových genetická injekčná technológia pre COVID, a že summit bol naplánovaný len týždeň pred plánovaným zavedením tejto technológie, aby sa urobil posledný krok k jej zablokovaniu. Lekár dodal, že samit sa tešil veľkej účasti, pričom na jednom z mítingov sa zúčastnilo dokonca 20 000 ľudí, čo je v Japonsku obrovské číslo.

Boj s klokaními súdmi

Jalsevac začal druhú časť rozhovoru otázkou na Trozziho o jeho prebiehajúcich právnych bojoch. Začiatkom tohto roka Trozzimu odobrala lekársku licenciu Kolégium lekárov a chirurgov Ontária (CPSO) kvôli jeho práci na odhalení nebezpečenstiev, ktoré sa skrývajú za príbehom COVID, verejnosti. V súčasnosti sa odvoláva voči tomuto rozhodnutiu. 

Jalsevac poznamenal, že Trozzi doteraz prehral v každom prípade proti nemu, a to napriek množstvu dôkazov, ktoré predložil, a podporným svedectvám niektorých významných lekárov, ako napríklad Dr. Peter McCullough. Lekár vysvetlil, ako boli tieto od začiatku napravené.

Teda, keď kolégium vydá, smernicu voči členovi, napríklad, [povie] ‘Odoberieme vám licenciu.’Ak s tým nesúhlasíte, ak sa chcete’odvolať, tak sa môžete odvolať. A máte právo na vypočutie, ale je to vypočutie, ktoré organizuje CPSO. Takže v mojom prípade mi to CPSO robí za to, že sa snažím brániť ľudí a ísť proti tajnej operácii. Odvolám sa proti tomu a potom sa dostanem na pojednávanie, kde rozhodujú oni proti mne. … Je to’klokaní súd a každý lekár to vie a nikto sa nikdy [neodvolá], pretože viete, že prehráte. Nezáleží na tom, aké sú fakty.

Po tom, ako sa ponoril do toho, aké drahé sú nakoniec tieto fixné pojednávania, vysvetlil, že je odhodlaný pokračovať v boji za svoje obnovenie, pretože sa obáva toho, čo sa stane s krajinou, ak budú odstránení všetci lekári a zdravotné sestry, ktorí sú ochotní spochybniť príbeh COVID.  

“Veľa ľudí mi povedalo, a múdri ľudia povedali, ‘Mark, netráp sa’tým. Jednoducho si nemôžeš’ublížiť, súdy sú pevné.’Ale ja sa pozerám a hovorím, [že] akokoľvek som’mal dosť bolesti a dosť takýchto strát, nie som’po štyroch rokoch dobrovoľnej práce vo vojne za ľudí bez príjmu finančne slobodný. Ale myslím si, že toto je pre mňa posledný pokus, a dúfam, že úspešný, ako to napraviť,” povedal.

Trozzi tiež spresnil, že jeho posledné odvolanie nie je na CPSO, ale na odvolacom súde pre Ontário, čo mu dáva väčšiu šancu, keďže bude stáť pred skutočným súdom.

Svetové ekonomické fórum a kanadská vláda

O niečo neskôr v rozhovore Jalsevac poznamenal, že prenasledovanie odvážnych lekárov sa koordinuje na pokyn kanadskej vlády aj Svetového ekonomického fóra (WEF). Moderátor poznamenal, že podpredsedníčka vlády Chrystia Freelandová je aktívnou členkou WEF. Trozzi zdôraznil, že nielen Freelandová, ale aj polovica Trudeauovho’kabinetu sú členmi WEF. 

“A práve preto [Klaus] Schwab povedal: ‘Prenikáme do vlád, a tak’preberáme moc.’A povedal: ‘Sme’na Trudeaua veľmi hrdí. A to, že viac ako polovica kabinetu Kanady je s nami.’A keď sa pozriete na ich plány v porovnaní s tým, čo považujeme za naše práva, slobody a náš majetok, to’je nepriateľský zahraničný subjekt. Takže máte vládu, ktorá pracuje pre nepriateľský zahraničný subjekt, to’sa nazýva vlastizrada,” povedal Trozzi.

Pozrite si alebo si vypočujte celý rozhovor, aby ste si vypočuli viac od Dr. Marka Trozziho.

PODROBNOSTI:

Dr. Mark Trozzi: Teraz je čas bojovať proti globálnej tyranii

Dr. Trozzi sa odvoláva proti odobratiu lekárskej licencie v ‘existenčnom momente’ pre ontarijské súdy

Dr. Robert a Jill Maloneovci rozoberajú taktiku psychologickej vojny, ktorú používajú globalisti

Aby ste Dr. Trozzimu pomohli vyhrať jeho precedentný prípad, prispievajte prosím tu.