shutterstock_703164724-e1707240940796-810x500.jpg

Národný prieskum ukázal, že 59 % voličov podporuje federálny zákaz zmeny pohlavia detí

7
Kultúra smrti

Päťdesiatdeväť percent registrovaných voličov by podporilo zákaz chirurgickej alebo chemickej “transformácie” neplnoletých na federálnej úrovni, vyplýva z nového celoštátneho prieskumu verejnej mienky, ktorý uskutočnila spoločnosť Noble Predictive Insights.

The New York Post uviedol, že prieskum, ktorý si objednala spoločnosť The Center Square, zistil, že takýto zákaz by podporilo aj 36 percent demokratov a 56 percent nezávislých. Mladší voliči (vo veku 18 - 34 rokov) boli vekovou skupinou s najnižšou podporou zákazu, ale aj tak dosiahla väčšinu 52 percent.

“(O)d mnohých otázok týkajúcich sa práv transsexuálov a študentov alebo mládeže má GOP verejnú mienku na svojej strane,” Noble Predictive Insights’ David Byler povedal: “Existuje dôvod, prečo, keď sa pozriete na reklamy GOP, neustále otĺkajú túto a ďalšie súvisiace otázky. A niektorí prominentní demokrati presadzujú skôr umiernené než ľavicové posolstvá.”

“Republikáni vedia, že transrodové otázky sú pre nich silnou sociálnou témou – a po tom, čo od čias Dobbsovej toľkokrát dostali tvrdý úder v otázke potratov, chcú sa uistiť, že’tlačia späť a nachádzajú sociálne témy, ktoré pre nich fungujú,” pokračoval Byler.

A významné množstvo dôkazov ukazuje, že “potvrdzovanie” zámeny pohlaví nesie so sebou vážne škody, najmä ak sa vykonáva u vnímavých detí, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti na to, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú, alebo úplné vedomosti o dlhodobých účinkoch život meniacich, fyzicky transformujúcich a často nezvratných chirurgických a chemických postupov.

Štúdie zistili, že viac ako 80 percent detí, ktoré zažívajú rodovú dysfóriu, z nej do konca dospievania samy vyrastú, a že ani úplná “zmena pohlavia” chirurgická liečba často nedokáže vyriešiť pohlavne zmätených jedincov’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám – a môže ju dokonca zhoršiť, a to aj tým, že posilňuje ich zmätenosť a zanedbáva skutočné základné príčiny ich duševných problémov.

Mnohí často ignorovaní “detranzitisti,” jedinci, ktorí sa pokúšali žiť pod inou “rodovou identitou” predtým, než prijali svoje pohlavie, svedčia o fyzickej a psychickej ujme, ktorú spôsobuje posilňovanie zámeny pohlavia, ako aj o zaujatosti a nedbanlivosti zdravotníckych zariadení v tejto oblasti, z ktorých mnohé pristupujú k svojej profesii aktivisticky a prípady začínajú s vopred stanoveným záverom, že “prechod” je najlepším riešením.

“Rod potvrdzujúci” lekári boli tiež zachytení na videu, ako priznávajú staromódnejšie motívy takýchto zákrokov, ako napríklad pri 2022 exposéo Vanderbilt University Medical Center’Klinike pre transrodové zdravie, kde dr. Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí.”

Kandidátka demokratov na prezidentku, viceprezidentka Kamala Harrisová, je vedie kampaň na pokračovanie radikálnej pro-LGBT politiky Bidenovej administratívy’konkrétne podporuje takzvaný “zákon o rovnosti”, ktorý by “transrodovým” mužom umožnil prístup k ženám’;súkromné priestory, ako sú kúpeľne, šatne a prístrešky, vyžadovať od zamestnávateľov a škôl, aby používali “preferované zámená, ” umožniť mužom s pohlavným postihnutím súťažiť v ženských športoch a nútiť zdravotníckych pracovníkov, aby umožnili “zmenu pohlavia, ” vrátane detí, varovali konzervatívci.

Jej republikánsky protikandidát, bývalý prezident Donald Trump, má sľuboval, že “zavedie trestný čin pre akéhokoľvek zdravotníckeho pracovníka, ktorý vykoná zákrok na maloletom bez súhlasu rodičov,” spolu s odporom voči financovaniu zákrokov daňovými poplatníkmi, hoci po opakovaní sľubu tento týždeň zatiaľ nevysvetlil, či mal na mysli, že prechody neplnoletých budú povolené, pokiaľ s tým rodičia súhlasia, alebo sa len snažil zdôrazniť podporu demokratov’ ponechaniu rodičov v nevedomosti.