Shutterstock_1990368419-810x500.jpg

Kanadské mesto bude hlasovať o nariadení o verejnom priestore, ktoré zahŕňa zákaz vlajok "Pride" a prechodov pre chodcov

11
Kultúra smrti

Kanadské mesto usporiada záväzný plebiscit o novom nariadení, ktoré by v skutočnosti zakázalo dúhové vlajky a prechody v meste po tom, čo sa petícia v tomto smere stretla s pozitívnou odozvou.

V júni skupina obyvateľov mesta Barrhead v provincii Alberta spustila petíciu za odstránenie všetkých dúhových prechodov a vlajok LGBT z mestského majetku. V júli bola predložená mestskej’rade, pričom ju podpísalo 10 percent občanov.

Naďalej mesto uvádza, že jeho zákon o neutrálnom priestore by v skutočnosti zakazoval akékoľvek “dekorácie” alebo vzory na priechodoch, ktoré nie sú v štandardnej schéme. Taktiež by povolil vyvesiť iba oficiálne vlajky na všetkých budovách vo vlastníctve mesta.

Podľa tohto nariadenia, k dispozícii na čítanie online, sa uvádza, že nebude “žiadne zachovanie existujúcich priechodov alebo vlajok, ktoré sú v rozpore s novým predpisom,” čo znamená, že mesto’by muselo odstrániť existujúce priechody pre hrdých a zdravotne postihnutých.

Plebiscit sa bude konať 2. decembra.

Začiatkom tohto roka ako informoval portál LifeSiteNews, obyvatelia mesta Westlock v provincii Alberta prijali nariadenie, ktoré zakazuje všetky mimovládne vlajky na obecných budovách a nariaďuje, aby boli priechody pre chodcov natreté len štandardným, bielo pruhovaným vzorom.

Indoktrinácia LGBT v kanadských mestách a obciach prostredníctvom “mesiaca hrdosti” a vlajok a priechodov ako pozoroval publicista LifeSiteNews Jonathon Van Maren, je “Nie je to ‘oslava Pride’ – je to potvrdenie vlastníctva, vyhlásenie dominancie nad našimi verejnými priestormi.”

“To celkom pekne vystihuje situáciu, ktorá sa teraz odohráva v Severnej Amerike. Zmyslom dúhových priechodov nie je’oslava’ – ale’kolonizácia, pričom sa tvrdo trestajú tí, ktorí sa odvážia vyjadriť svoj nesúhlas alebo nepohodlie,” napísal.

Barrhead a Westlock nie sú jediné kanadské mestá, ktoré bojujú proti indoktrinácii LGBT. Emo, malé mestečko v Ontáriu, dostalo príkaz predstúpiť pred tribunál pre ľudské práva za to, že odmietlo návrh na vyhlásenie júna 2020 za “mesiac hrdosti” a vyvesenie vlajky LGBT “Pride”.