GettyImages-1236279010-e1702383244279-810x500.jpg

Texaský prokurátor Ken Paxton obvinil lekára z nezákonného predpisovania transgenderových liekov 21 maloletým

13
Kultúra smrti

Modlite sa za to, aby bol James Younger chránený pred transgenderovým zmrzačením

Texaský generálny prokurátor Ken Paxton žaluje lekára za to, že údajne poskytol nezvratné transgenderové lekárske zákroky 21 neplnoletým osobám.

Texaský zákon, ktorý nadobudol účinnosť v septembri 2023, zakazuje experimentálne transrodové lekárske&nbspzásahy pre deti, vrátane takých, ako sú operácie, blokátory puberty a hormonálna substitučná terapia.

Úrad generálneho prokurátora Texasu tvrdí, že získal dôkazy, ktoré odhaľujú, že doktor May Chi Lau nezákonne poskytol 21 maloletým osobám hormóny na zmenu pohlavia s cieľom “transformácie” detí. Podľa Paxtonovej tlačovej správy lekár údajne používal falošné diagnózy a fakturačné kódy, aby tieto nezákonné predpisy zamaskoval.

Úrad generálneho prokurátora na žiadosť denníka The Daily Signal o komentár neodpovedal.

Lau je lekárskou riaditeľkou kliniky pre dospievajúcich a mladých dospelých v Detskom zdravotníckom centre v Dallase. Je tiež docentkou na oddelení pediatrie na University of Texas Southwestern Medical Center.

Paxtonova žaloba, podaná vo štvrtok, je prvým prípadom, keď generálny prokurátor štátu zažaloval jednotlivého lekára kvôli transrodovým zákrokom pre neplnoleté osoby, informovala televízia NBC News.

Čítajte: Rodičia žiadajú Najvyšší súd, aby potvrdil štátne zákazy transgenderového mrzačenia detí

“Texas prijal zákon na ochranu detí pred týmito nebezpečnými, nevedeckými lekárskymi zákrokmi, ktoré majú nezvratné a škodlivé účinky,” uviedol Paxton vo vyhlásení. “Lekári, ktorí budú naďalej poskytovať tieto škodlivé ‘lieky a zákroky na zmenu pohlavia’, budú stíhaní v plnom rozsahu zákona.”

Detské’zdravotnícke centrum Dallas je jedným z 225 nemocníc a zdravotníckych zariadení, ktoré poskytli nezvratné transgenderové zákroky deťom, podľa databázy zdravotníckej organizácie Do No Harm’s.

Detské zdravotnícke centrum Dallas, kde Lau ordinuje, malo 49 pacientov so zmenou pohlavia a vypísalo 361 receptov na hormóny a blokátory puberty predtým, ako bol prijatý texaský zákon zakazujúci transrodové zákroky pre deti.

Lau je špecialistom na dospievajúce lekárstvo, je spoluautora href="https://www.childrens.com/doctor-profile/may-chi-lau" target="_blank" rel="noopener">autor niekoľkých prác o detskej rodovej dysfórii, vrátane “Prechodu z pediatrickej na dospelú starostlivosť o transrodovú mládež: a “Kvalitatívna štúdia perspektív pacientov, rodičov a poskytovateľov zdravotnej starostlivosti”; “Vývoj učebných osnov o transrodovej zdravotnej starostlivosti pre študentov lekárskych asistentov” a “Hormonálna terapia potvrdzujúca pohlavie pri cystickej fibróze:

Lau’v profile na webovej stránke Children’s Medical Center Dallas sa uvádza, že “ju obzvlášť baví” pomáhať pacientom pri “rôznych problémoch dospievajúcich.”

“Dospievajúci majú svojich rodičov, ktorí ich v týchto niekedy ťažkých rokoch usmerňujú, a ako lekárka adolescentnej medicíny, dr. Lau snaží pomáhať rodičom v tomto procese, keď dospievajúci a rodičia čelia najťažším problémom,” jej biografiay hovorí.

Children’s Medical Center Dallas nereagovalo na žiadosť The Daily Signal’o komentár.

Prevzaté so súhlasom The Daily Signal.

Prosíme modlite sa, aby bol James Younger chránený pred transgenderovým zmrzačením