Planned-Parenthood-810x500.jpg

Baltimore vynakladá milióny na program "sexuálnej výchovy" na propagáciu potratov a "zmeny pohlavia" u detí

7
Kultúra smrti

Program sexuálnej výchovy financovaný daňovými poplatníkmi, ktorý spolupracuje s baltimorskými mestskými školami a organizáciou Plánované rodičovstvo a ďalšími agentúrami, sa dostal pod paľbu kritiky na základe správy, v ktorej sa podrobne uvádza, že program môže odporúčať neplnoletým osobám interrupcie a transrodové praktiky.

Iniciatíva s názvom U Choose je označovaná ako program “s cieľom drasticky znížiť pôrodnosť a počet pohlavne prenosných chorôb u tínedžerov” prostredníctvom “sexuálnej výchovy” a toho, čo nazýva “reprodukčnými službami priateľskými k mládeži.” Webová stránka U Choose propaguje rôzne “služby” pre mestskú mládež, vrátane odporúčaní na interrupčné zariadenia, ako aj “blokátory puberty” a pro-transgenderovú “starostlivosť” - vrátane toho, ako sa k týmto veciam dostať bez oznámenia rodičov.

PREČÍTAJTE SI: Jeffrey Younger hovorí, že má ‘poslednú šancu’ zastaviť exmanželku pred ‘kastráciou’ syna Jamesa v novembri

112 ľudí sa modlí za Jamesa Youngera.

Podľa WCBM, baltimorské mestské ministerstvo zdravotníctva získalo od roku 2015 na program U Choose 15 miliónov dolárov od amerického ministerstva zdravotníctva. Department of Health and Human Services’ Teen Pregnancy Prevention Program, a federálny program ktorý poskytuje finančné prostriedky univerzitám, zdravotníckym skupinám, vládnym subjektom a miestnym pobočkám plánovaného rodičovstva. U Choose sa predpokladá, že v rokoch 2025 až 2028 dostane ďalších 7,3 milióna dolárov, pričom cieľ je zameraný na “černošskú, hispánsku a bielu mládež vo veku 15-24 rokov.”

Ako Fox 45 News uvádza, U Choose odporúča niekoľko zariadení, vrátane zdravotného strediska Planned Parenthood Baltimore City — ktoré ponúka interrupcie, transrodové hormóny a odporúčania na transrodové operácie — ako aj kliniku pre dospievajúcich na Marylandskej univerzite, ktorá poskytuje hormonálne blokátory, transrodové hormóny a odporúčania na transrodové operácie. Program U Choose sa môže pochváliť, že každoročne osloví viac ako 10 000 mladých ľudí.

Čítajte: Ďalšia žena bola prevezená do nemocnice s ‘nadmerným krvácaním’ po potrate v plánovanom rodičovstve

Hovorkyňa baltimorského mestského ministerstva zdravotníctva spresnila, že úrad nemá’nevykonáva interrupcie, ale uviedla, že “poradenstvo je ponúkané každému, kto hľadá informácie o možnostiach reprodukčného zdravia” a že informácie budú poskytnuté bez ohľadu na pohlavnú identitu.”

“Naším cieľom je zabezpečiť, aby mal každý prístup k zdrojom a podpore, ktorú potrebuje na to, aby mohol robiť informované rozhodnutia o svojom zdraví,” povedala hovorkyňa pre FOX45 News.

Live Action News má dlhý dokumentoval o spojení medzi Planned Parenthood a programami sexuálnej výchovy po celej krajine. Potratový biznis túži presadiť posolstvo o sexualite bez akýchkoľvek záväzkov u neplnoletých s vedomím, že toto posolstvo udržuje tínedžerov, ktorí prechádzajú jeho dverami kvôli antikoncepcii a potratom.

“Tieto programy sú vytvorené, aby učili deti o sexualite s cieľom, aby sa stali sexuálne aktívnymi,” vysvetlila bývalá manažérka školení plánovaného rodičovstva Monica Cline v roku 2021. “Tieto programy sú o sexualizácii detí a vedú ich k potratom. Taká je sexuálna výchova. Komplexná sexuálna výchova je len o zvádzaní detí a o jej využívaní ako marketingového nástroja, ktorý vedie k potratom.”

Vyzvite Walmart, Costco, Kroger a ďalšie veľké reťazce, aby odolali tlaku na výdaj potratových tabletiek