Knieža varuje: Po ESTRELE prichádza nový nebezpečný dokument do EP - "LUNAČEK"!

4,251
Kultúra smrti

Paul Herzog von Oldenburg je vedúci kancelárie „Federácie Pro Europa Christiana“ (FPEC) v Bruseli. FPEC je asociácia rôznych kresťansky orientovaných organizácií z celej Európy: Deutsche Vereinigung für eine Christliche Kultur - Nemecká asociácia pre kresťanskú kultúru (Nemecko), Stowarzyszenie Kultúry Chrześcijańskiej Piotr Skarga (Poľsko), Tradition Famille Proprieté - Tradícia Rodina Vlastníctvo (Francúzsko), SOS Ragazzi (Taliansko) a ďalšie. Bruselská kancelária zastupuje tieto organizácie pri Inštitúciách Európskej únie. S Paul Herzogom von Oldenburg sa rozprával Mathias von Gersdoff (aktívny pri DVCK e.V.)

"Európsky Parlament je Pandorina skrinka - ľavicovo-utopistických experimentov"

Mathias von Gersdorff: blogger J. C. z Kempachu nedávno napísal, že po „Správe Estrela“ teraz prichádza „Správa Lunacek“, ktorá chce masívne poukazovať na tzv homosexuálnu agendu. „Správa Lunacek“ je produktom „radikálnej a extrémistickej skupiny v Európskom parlamente“ ako povedal Kempach. Je Európsky parlament “Monsterkabinett“?

Paul Herzog von Oldenburg: Vskutku sa toto prirovnanie nedá celkom odmietnuť.  „Správy“ ako aj uznesenia Európskeho parlamentu nemajú žiadne priame legislatívne dôsledky. Preto sú tieto parlamentné nástroje zneužívané ľavicovými skupinami, aby presadzovali ľavicové projekty vo svete, ináč by nemohli byť uznesenia nikdy tak formulované ako je tomu v súčasnosti. Táto situácia samozrejme nie je vôbec nová, ale v poslednej dobe si ju všimla širšia verejnosť, ako to ukázali reakcie proti „Estrele“.

MvG: Ale prečo ľavicoví utopisti vyvíjajú také úsilie, keď uznesenia nie sú záväzné?

PHvO: Dosahujú tým to, čo sa zvyčajne označuje ako „Soft Law“: Uznesenia Európskeho parlamentu, stanoviská Organizácie Spojených národov alebo ich odborných organizácii, štúdie niektorých medzinárodných organizácií, a pod. nie sú záväzné, ale napriek tomu majú váhu vo verejnej diskusii. Ak je takýto dokument  prijatý, pobehujú potom ľavičiarsky lobisti a presadzujú veci ako „právo na potrat“, zákony proti homofóbii, atď.  Kto chce argumentovať proti takémuto dokumentu, musí vykonať oveľa viac presvedčovacieho úsilia.

MvG: Vráťme sa späť k „Lunacek“. Tam sa vymýšľajú trestné činy ako "homofóbne násilie", "homofóbne podnecovanie", "homofóbna propaganda", atď. Nie sú homosexuálne osoby už dnes chránené zákonom rovnako ako všetci ostatní ľudia? Pre bloggera J. C. z Kempachu ide o skutočné privilégium homosexuálov.

PHvO: Jasné, chcú privilégiá, ale ide tam o omnoho viac, najmä o spoločenskú politiku. Oni skutočne chcú zmeniť spoločnosť a jej normy, pobádajú ku skutočnej revolúcii. Rozhodovacie  projekty ako „Estrela“ alebo „Lunacek“ sú niečo ako Brain-Stormingľavicových ideí. Či nakoniec budú skutočne použité, alebo môžu byť niekedy uvedené do praxe, je spočiatku pre revolučných ľavicovo-teoretických revolucionárov à la Edite Estrela zatiaľ vedľajšie. Ide im však o stanovenie plánu a postupu sociálnej revolúcie. Tieto rezolúcie udávajú smer a kľúčové slová - heslá gender revolúcie v celej Európe a dokonca na svete.

MvG: Ale neexistuje žiadny odpor zo strany občianskych alebo liberálnych poslancov?

PHvO: Najväčší odpor zvyčajne prichádza od euroskeptikov, pretože tí v skutočnosti chcú, aby Európsky parlament neexistoval. Občianski politici, ako tí z Európskej ľudovej strany, napríklad ľudovci /kresťanskí demokrati, často nerozpoznajú zámery ľavičiarov a nechávajú sa vodiť za nos. Pre ľavicu je Európsky parlament predovšetkým laboratóriom pre ľavicovo-utopistické experimenty. To je dôvod, prečo Parlament normálnym ľuďom pripadá ako Pandorina skrinka nezrozumiteľných a groteskných politických projektov. Ale presne to ľavičiari chcú, aby to prostí občania často nerozpoznali a proti tomu nereagovali zodpovedajúcim spôsobom. V niektorých katastrofických uzneseniach stačilo pár rozumných viet, aby sa zlomil ich odpor.

MvG: A čo máme robiť?

PHvO: Ak sa „Lunacek“ skutočne dostane do debaty, mohlo by to byť horúce . Koncom mája 2014 máme európske voľby a ako to vyzerá, nebude kampaň prebiehať tak nudne, ako v predchádzajúcich rokoch. Mnohí sú dnes pripravení a nenechajú projekt ako „Lunacek“ prejsť bez následkov. Mnohé z týchto požiadaviek možno ľahko odhaliť ako útok na slobodu náboženského vyznania a slobodu prejavu. Každý trestný čin proti homosexuálom je klasifikovaný ako potenciálne „homofóbny“, akúkoľvek kritika homosexuality alebo politických požiadaviek „Homo-Lobby“ tak isto. Zároveň homosexuáli môžu každého podľa ľubovôle osočovať. A potom ešte tá nehanebne vysoká trestnoprávna ochrana homosexuálov . Lunacek by chcel homosexuálov urobiť privilegovanou kastou a väčšinu spoločnosti jasne diskriminovať . Mnohým pretečú nervy, preto očakávam veľký odpor .

 

--------

Slovenská lavicova europolsankyňa Monika Flašiková-Beňová dala na FB foto s dokumentom LUNAČEK po tom to čo ho podporila vo výbore EP. Dokument bude predložený v novom roku na hlaovanie v EP.