POZOR, HOMOSEXUÁLI sa rozhodli ZAÚTOČIŤ na SLOVENSKO! Musíme konať kým je čas!!

1,777
Kultúra smrti

Homosexuáli zoskupení v organizáciách ako Inakosť (prezident Juraj Kolenič) a Museion (prezident Hana Fábry) sa začali mobilizovať.

Vďaka obrovským finančným zdrojom zo zahraničia (od Sorosovho Open Society Fund a Slovensko Českého Ženského fondu a iných) a morálnej podpore od EU (po prijatí Lisabonskej zmluvy) by radi propagovali homosexuálne chovanie aj v uliciach Bratislavy.

Kresťanské krajiny ako Slovensko a Poľsko veľmi hnevajú medzinárodnú homosexuálnu lobby, (Queer a LGBT združenia). Dôvod je jednoduchý. Jedine v našich kresťanských krajinách sa im zatiaľ nepodarilo zorganizovať úspešnú prezentáciu sodomie a zavedenie registrovaných parterstiev či adopcie detí.

Pred pár rokmi sa v Poľsku pokúšali spraviť podobnú akciu. Priviezli niekoľko autobusov plných homosexuálov z Nemecka, aby sa ukazovali v Krakove. Spravili to však na sviatok svätého Stanislava ako provokáciu. Nerátali s tým, že Poliaci sú veľmi výbušný národ a duplom, keď idú v procesii z kostola. Pobúrení veriaci, keď narazili na sodomistov čo im skrížili cestu, dlho neváhali a pustili sa do nich. Naháňali ich nakoniec celým mestom. Tento ich pokus v uliciach Krakova skončil veľkým fiaskom...

U nás sa im toto zverstvo ešte ani raz nepodarilo zorganizovať. Preto sa teraz zamerali na nás. Privezú sem autobusy plné úchylných aktivistov zo zahraničia a budú verejne propagovať sodomiu a všetky zverstvá a vysmievať sa všetkému svätému a čistému. Nesmieme si to nechať páčit. Jedná sa tu o centrálne plánovaný, celoeurópsky útok na kresťanské hodnoty Slovenska.
 

V Bratislave sa uskutoční pochod lesieb a gejov.


BRATISLAVA 15. februára (SITA) - Slovensko sa ako posledné z krajín Európskej únie (EÚ) zapojí do akcie Dúhovy PRIDE, ktorá patrí k najväčším podujatiam gejov, lesieb a bisexuálov. Prvá akcia svojho druhu u nás, Dúhový PRIDE, sa uskutoční v sobotu 22. mája v Bratislave .

Dúhový PRIDE má ambíciu byť najviditeľnejšou a najväčšou akciou gejov, lesieb, bisexuálov, intersexuálov a transgenderov s podporou a osobnou účasťou zahraničných hostí, osobností kultúrneho a spoločenského života a zástupcov a zástupkýň neheterosexuálnych komunít z celej EÚ. Okrem pochodu v centre Bratislavy sa uskutoční aj koncert a viaceré sprievodné akcie. Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa a PR manažérka podujatia Romana Schlesinger, akcia nie je určená len "gejom a lesbám", ale aj väčšinovej spoločnosti a všetkým, ktorým nie sú cudzie hodnoty otvorenej spoločnosti a koncept ľudských práv pre všetkých. "PRIDE je pochodom za skutočné zrovnoprávnenie queer ľudí komplexným spôsobom, ktorý by sprístupnil inštitút manželstva i pre páry rovnakého pohlavia, spolu s možnosťou adopcií a služieb asistovanej reprodukcie," uviedla Schlesinger.

PRIDE (v preklade "hrdosť", pozn. red.) je oslavou autentických identít ľudí bez ohľadu na ich sexuálnu orientáciu či rodovú identitu. Prívlastok dúhový vyjadruje farebnosť, rôznorodosť a rozmanitosť neheterosexuálnych mužov a žien. "PRIDE je oslavou toho, kým sme, našich identít, našej prítomnosti a občianskej participácie v slovenskej spoločnosti," uzavrela Schlesinger.