Speváčka Kristína reaguje na Transparency International: “Niekto mi chcel veľmi ublížiť”. Kollár: “Sú to Sorosovi zapredanci”

2,070
Kultúra smrti

Speváčka Kristína Peláková považuje vyjadrenia Transparency International Slovensko za vykonštruované hlúposti

Na sociálnej sieti už zareagovala na vyjadrenia mimovládnej organizácie Transparency International aj samotná speváčka Kristína Peláková. Mimovládka ju totiž verejne kritizuje za to, že prijala ponuku a zaspievala pre Banskobystrický samosprávny kraj počas osláv Dňa učiteľov.

Kristína na svojom profile píše:

“Milí fanúšikovia.
V posledných dňoch sa v médiách uverejnili články, ktoré narážali na moju osobu, preto by som sa k nim chcela oficiálne vyjadriť:

Beriem to tak, že niekto mi chcel veľmi ublížiť. Som z toho veľmi sklamaná, lebo s takouto zlobou som sa dávno nestretla. Ako speváčka sa zo zásady nemiešam do politiky, pretože svojimi postojmi nechcem publikum rozdeľovať. Prosím svojich fanúšikov a celú slovenskú verejnosť, aby ma v tomto zmysle pochopila, pretože si neviem predstaviť, kam naša spoločnosť v takejto atmosfére smeruje. Bola som v dobrej viere podporiť podujatie venované sviatku Dňa učiteľov s odovzdávaním ceny Matej Bela. Vyjadrenia Transparency International Slovensko na moju osobu a spájanie ma s politikou sú mi ľahostajné a považujem ich za vykonštruované hlúposti.”

Vyjadrenie Mariána Kavuliča, managera Kristíny:

Považujeme za slobodné rozhodnutie Kristíny pre koho spieva. Organizátorom podujatia bol Banskobystrický samosprávny kraj. Podsúvanie akýchkoľvek iných súvislostí dôrazne odmietame. Jedno môžeme prehlásiť s určitosťou. Posledné, čím sa budeme riadiť pri rozhodovaní, kde má účinkovať Kristína aj v budúcnosti, sú názory Transparency International Slovensko. Myslím, že takmer jednohlasné rozhorčené komentáre, ktoré odsudzujú TI, jasne ukazujú, čo si všetci myslíme.

K jej reakcii sa pridal aj Boris Kollár a poukázal na prepojenie mimovládnej organizácie s rodinnými príslušníkmi novozvolených pravicových poslancov:

“Kristínka, ja sa ti divím, že sa tým vygrcom zaoberáš. Veď je to mimovládka platená z Ameriky a bude žvástať len to, čo sa jej hodí. Pozri, Beblavého žena je šéfka tuším správnej rady a čuduj sa svete, zrazu Beblavého spolustranník Hrnčiar dostane titul pán “TRANSPARENTNÝ”. Rovnako „transparentné“ mesto Martin a o chvíľku sa prevalí ako Hrnčiar pod cenu nakúpil pozemky od mesta a ako jeho brat má stavebnú megazákazku okolo Martina. Ich hodnotenia majú hodnotu hajzlového papiera, aj to pekne umazaného.”

Ďalej pokračuje, “pozri, ty im vadíš a pustili sa do teba, ale ani gram sa nepustili do tých divadelníkov, čo ich Kotleba zrušil! Tam vykrikovali farizeji, že pomóóóc koniec divadelníctva, fašizmus!!!  Pozri, ani slovo o tom, ako si mohli dovoliť zobrať zákazku od Kotlebu! Sú to zapredanci Sorošovi a píšu len ako sa im hodí. Ten názov by im mali súdne odobrať! Lebo sú to zaprdení manipulátori a rozvracajú našu spoločnosť horkou slinou! Kto im dal právo na pravdu? Nikto! Len sa nazvali TRANSPARENCY a osobujú si právo kárať a hodnotiť ľudí a spoločnosť.

My sme, Kristínka, radi, že ťa máme a sme na teba hrdí, rob nám naďalej svojou hudbou radosť a na psi, ktoré štekajú, kašli … Národ ťa miluje, TA NEEEE?!!!”, ukončil svoju reakciu Kollár.