FBI potvrdzuje dôkazy o OBROVSKEJ utajenej "Clinton Sex Network"

2,345
Zuzana Smatanová
Kultúra smrti

Aj napriek tomu, že sa Hillary Clintonová a liberálne médiá zo všetkých síl snažia očierniť Donalda Trumpa týždeň pred voľbami, je zrejmé, že sa predovšetkým usilujú odvrátiť pozornosť od faktu, že FBI vyšetruje Hillary tento rok už druhýkrát.

V súvislosti s Clintonovcami viedla FBI k 1. novembru už dve vyšetrovania: „pay-to-play“ schémy Clinton Foundation a utajovanej emailovej korešpondencie Hillary Clintonovej na serveri Anthonyho Weinera.

Zdroje FBI uvádzajú, že z vyšetrovania týchto dvoch záležitostí vyplávala na povrch tretia: vo Washingtone, D.C., funguje rozsiahla reťaz nezákonného obchodovania s deťmi a pedofilným sexom.

Podľa spomínaných zdrojov je do nej zapojených prinajmenšom 6 členov Kongresu a niekoľko vedúcich predstaviteľov federálnych úradov. Na čelnom mieste jej prevádzkovateľov figuruje Clinton Foundation.

Podľa iného zdroja, tentoraz z NYPD (Policajný úrad mesta New York), si vyšetrovatelia povšimli túto reťaz sexuálnych služieb až po zabavení laptopu Anthonyho Weinera.

Laptop Anthonyho Weinera obsahoval detaily ciest, ktoré podnikali Weiner, Bill a Hillary Clintonovci lietadlom usvedčeného pedofila, miliardára Jeffreyho Epsteina, na miesto, známe ako ´Sex Slave Island´(´Ostrov sexuálnych otrokov´).

Spojenie Weiner/Epstein/Clinton si veľmi dobre uvedomujú aj hackeri. Na  archivovaných materiáloch 4chan interný znalec FBI tvrdí, že vyšetrovanie emailového serveru Clintonovej je len odpútaním pozornosti od oveľa obludnejšej záležitosti, týkajúcej sa Clinton Foundation a jej prepojenia s pedofíliou.

Reťazce sexuálnych služieb sú rozšírené v orgánoch štátnej moci po celom svete, pedofília je však preferovaná predovšetkým v Britskom parlamente a v Saudskej Arábii. Práve preto aj HRC a BC tak nesmierne milujú cudzokrajných prispievateľov. Platia totiž rovnako deťmi, ako aj peniazmi. Kopte trochu hlbšie a narazíte na to. Znechutí vás to, zhnusí a zdvihne sa vám z toho žalúdok. 

Vyšetrovanie emailov je jedným z najhorších škandálov, ktoré kedy postihli Clintonovcov, ale určite nepredpokladali, že by sa na verejnosti niekedy objavilo vyšetrovanie, súvisiace s ich prepojením na reťazec sexuálnych služieb. 

Správa Fox News:

„Bývalý prezident Bill Clinton bol oveľa častejším pasažierom tejto smutne známej „sexuálnej“ leteckej linky, než sa uvádzalo doteraz; letové záznamy totiž dokazujú, že bývalý prezident podnikol prinajmenšom 26 letov na palube „Lolita Express“ – pričom jeho Tajná služba podľa všetkého odstránila detaily z minimálne piatich letov.“