Untitled-29-810x500.png

Amerika čelí morálnemu a sociálnemu kolapsu. Demokrati a republikáni nerobia nič, aby to napravili

9
Kultúra smrti

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu pred financovaním vojen na Ukrajine a v Izraeli

Národné zjazdy republikánov a demokratov, ktoré sú vždy plné lesku a málo podstatné, sa skončili. Je načase prekonať slogany a venovať sa realite.

V Spojených štátoch vzrástli ceny potravín za tri roky o 21 percent. Tridsaťročné hypotekárne úročenie bolo 3,7 percenta, teraz je 7 percent. Nájomné prudko stúpa, počet neplatičov pôžičiek na autá sa zvyšuje a minulý rok bolo nahlásených najmenej 150 000 prípadov nezvestnosti amerických detí, čo sa stáva mimoriadnou situáciou v oblasti obchodovania s deťmi.

PREČÍTAJTE SI: Ako atentáty na Kennedyho odštartovali sionistickú okupáciu Ameriky

Milióny Američanov si myslia, že naša spoločnosť zažíva morálny kolaps. Rozvody sú veľmi rozšírené, osamelí rodičia majú problémy s výchovou detí, drogy sú rozšírené, počet samovrážd je vysoký a právny štát sa rúca v celej krajine.

Je naozaj prekvapením, že Američania pochybujú o svojich inštitúciách, súdoch, dokonca aj o vedení vlastných ozbrojených síl? Američania sa cítia odtrhnutí od svojej kolektívnej, národnej identity. Zahanbení do izolácie a nenávisti k sebe samým pod ťaživou váhou masmédií, popkultúry a oficiálneho klamstva sa Američania cítia bezmocní zastaviť svoj voľný pád do nihilizmu – viery v nič, nie v spravodlivosť alebo krásu, žiadny božský vplyv, jednoducho nič.

Američania majú pocit, že ich vlasť sa mení na pustatinu. Čoraz viac Američanov si myslí, že zdaňovanie bez zastúpenia je normou vo všetkých 50 štátoch, nielen vo Washingtone. hlasovanie za jednu alebo druhú z veľkých strán, demokratov alebo republikánov, len málo pomáha zastaviť upadanie národa’do chaosu.

Čo si myslí washingtonská’vládnuca politická trieda takzvaných demokratov a republikánov, ďalej len Uniparty?

Pravdu povedané, Uniparty to nezaujíma. Zatiaľ čo americké mzdy klesali a pracovné miesta sa míňali, washingtonská vládnuca politická trieda bohatla na dôverných dohodách a kamarátstve. Od januára 2021 zvýšilo 750 amerických miliardárov’svoje bohatstvo o 1,5 bilióna dolárov. Rovnako ako politické osobnosti, ktoré miliardári vyberajú do vedenia vlády, vrátane 5 000 politických nominantov, nemajú “kožu v hre”

Jednotka oslavuje brakové, degenerované podujatia, ako je otvárací ceremoniál olympijských hier v Paríži. Američanov, ktorí namietajú proti degradácii kresťanstva a západných hodnôt a presvedčenia, odmietajú ako fanatikov, extrémistov alebo bielych kresťanských nacionalistov.

Američania chcú vedieť, čo sa deje s ich krajinou. Američania chcú vedieť, prečo žijú vo svete, kde škaredí predstierajú, že sú krásni, a krásnym sa vymývajú mozgy, aby si mysleli, že sú škaredí.

Čiastočnou odpoveďou je, že politika identity už nie je len stratégiou kampane. Teraz je realitou, trvalou súčasťou americkej politickej krajiny.

Prečo by sa inak generál C. Q. Brown, predseda Zboru náčelníkov štábov, sťažoval, že v amerických ozbrojených silách je príliš veľa bielych pilotov? Každý, kto si myslí, že federálne programy na podporu rozmanitosti, inklúzie a rovnosti sú úprimné a znamenajú niečo iné ako nenávisť voči našej krajine a generáciám Američanov, ktorí za ňu bojovali a umierali, je mimoriadne naivný. Je to’ako keby ste tvrdili, že Ku Klux Klan bol v 60. rokoch minulého storočia za občianske práva.

Vďaka otvoreným hraniciam systém “jeden hlas, jeden hlas” nahrádza “jeden občan, jeden hlas.”Vďaka tomuto systému inštitucionalizovaného podvodu môžu Američania očakávať, že 5. novembra sa objaví nová úroda nelegálnych zahraničných “voličov”, zmes budúcich závislých osôb, porušovateľov zákona a nízkokvalifikovaných pracovníkov, ktorí budú hlasovať a rozhodovať o budúcnosti Ameriky”. To sú tiež masy cudzincov bez väzieb na našu spoločnosť, ktorých chce vládnuca trieda obsadiť do našich ozbrojených síl.

Prečo by Uniparty spôsobila Američanom tieto škody? Uniparty vie, že bez spoločnej identity alebo príbuznosti demokraciu nahradí kmeňová anarchia, spoločenský stav, ktorý vedie k nihilizmu, zneužívaniu drog, kriminalite a ešte horším veciam.

Čítajte: Tucker Carlson, ďalší reagujú na akceptačný prejav Kamaly Harrisovej’: ‘Klamárka na najhlbšej úrovni’

Cieľ je bolestne zrejmý. Je ním odnárodnenie Spojených štátov, zásadné zničenie národnej identity a sociálnej súdržnosti, ktorá ju podporuje. Tento proces zahŕňa premenu Američanov na amorfnú masu usadených spotrebiteľov. Transformácia amerických ozbrojených síl na žoldnierske vojenské formácie obsadené nelegálnymi migrantmi je nesmierne dôležitým krokom smerom k denacionalizácii.

Napokon, predtým ako Američania získali nezávislosť, ich národná identita spočívala na pleciach kontinentálnej armády. Ak generál Washington dokázal udržať Kontinentálnu armádu pohromade napriek hrozivej presile, naša krajina a jej riadiaci orgán – Kongres – existovali. Kontinentálna armáda bola, a dnes’ozbrojené sily stále sú, zásobárňou americkej národnej identity.

Jednotka tieto obvinenia odmieta. Namiesto toho nám Uniparty hovorí, aké máme šťastie, že môžeme privítať desiatky miliónov cudzincov v našej krajine, kde obohatia našu kultúru, spoločnosť a spôsob života. Naozaj, koľko “R” je v “tučnej šanci?"

Medzi tým Uniparty podporuje sexualizáciu detí v našich verejných školských systémoch. Prirodzene, Uniparty sa tvári, že sa stará o pracujúceho muža alebo ženu, a sľubuje každému všetko zadarmo na neurčito – vysokú školu bez školného, bezplatnú zdravotnú starostlivosť, bezplatné bývanie, všetko zadarmo. Uniparty dáva neplatiacim, nelegálnym prisťahovalcom prístup do nášho systému zdravotnej starostlivosti.

Ako bude Uniparty za tieto veci platiť, je otázka, na ktorú nikto neodpovedá. Obsluha štátneho dlhu na ročnej báze už zahŕňa sumu väčšiu ako rozpočet na obranu. Sú si toho prezidentskí kandidáti vedomí? Záleží im na tom? Pre stranu Uniparty nie je žiadna z týchto obáv dôležitá. Každodenný život Uniparty je o vlastnom obohatení, zmyselnom potešení a spoločenskej prestíži. Heslom Uniparty je: “Keď sú pochybnosti, vytlačte viac peňazí.”

Menej znepokojujúce je nadšenie Uniparty’pre vojnu. V skutočnosti Uniparty vidí vo vojne obrovský prínos, dokonca až do takej miery, že odovzdá kontrolu nad ozbrojenými silami USA do rúk cudzej mocnosti, aby ich použila vo veľkej vojne, ktorá bude eskalovať a zapojí do nej aj ďalšie mocnosti s jadrovými zbraňami.

Čítajte: Tim Walz hovorí, že podporuje ‘slobodu,’ ale jeho drsný záznam COVID hovorí niečo iné

Ale Američania nie sú hlúpi. Američania vedia, že otvorené hranice nie sú čistým prínosom, a vedia, že moderná vojna nie je hra alebo udalosť, ktorá sa odohráva len na cudzom území. Nová, vznikajúca konštelácia potenciálnych protivníkov vo východnej Európe a na Blízkom východe už nie je voľným súborom nešťastných protivníkov bez armád, vzdušných síl, námorníctva, protivzdušnej obrany alebo vytrvalého sledovania od morského dna až po vesmír.

Prezident Abraham Lincoln mal pravdu: “Ak je naším údelom deštrukcia, musíme byť sami jej pôvodcom a dokonávateľom. Ako národ slobodných ľudí musíme prežiť všetky časy, alebo zomrieť samovraždou.” Nastal čas, aby Američania zastavili ničenie. Otázkou je, či Američania zostanú divákmi, alebo zasiahnu, aby republiku zachránili.

Preložené so súhlasom plukovníka Douglasa Macgregora.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli