Doktor vykonávajúci eutanázie získal ocenenie za humanizmus

1,473
Kultúra smrti

Stále hovorím, že humanizmus prerástol do anti-humanizmu.

Názorným príkladom je onkológ William Distelmans, lekár, ktorý je notoricky známy vďaka  vykonávaniu eutanázií. Doktor Distelmans nedávno usmrtil zdravú ženu trpiacu depresiami, Godelieve De Troyerovú, len preto, že chcela umrieť. Jej syn Tom Mortier sa prvýkrát dopočul o tom, že jeho matka chcela zomrieť až vtedy, keď mu zavolali z nemocnice a stroho mu oznámili, aby si prišiel vyzdvihnúť jej telo.

Človek by si myslel, že dokonca aj priaznivci eutanázie, budú proti tomu, aby lekári usmrcovali pacientov, ktorí nespadajú pod ich špecializáciu.

Koniec koncov, cieľom eutanázie nie je liečba, ale zabíjanie. A to je dôvod, prečo zástancovia Jacka Kevorkiana len pokrčili ramenami nad tým, že zabíjal „pacientov,“ aj keď bol patológom a neliečil ľudí už celé desaťročia.

Belgická spoločnosť liberálneho humanizmu nedávno udelila vrahovi Williamovi Distelmansovi Ocenenie liberálnych humanistov. Oznámenie znelo (preklad Google):

Toto ocenenie udeľuje Asociácia liberálneho humanizmu každé dva roky „významnému humanistovi, ktorý vo svojom živote a vo svojej práci preukázal skutočnú a trvalú liberálno humanistickú angažovanosť.“

De Troyerová nebola jediná, ktorá bola usmrtená liberálnym humanistom Distelmansom. Medzi jeho ďalšie humanistické triumfy patrí aj zabitie trasgender osoby nespokojnej s výsledkom operácie zmeny pohlavia a usmrtenie nepočujúcich dvojčiat, ktoré strácali zrak.

Čo bude ďalej? Ocenenie za eutanáziu roka?
Šialenstvo!