„Pro-choice katolíci“ jednoznačne nenávidia Boha

1,672
Kultúra smrti

História Pro-choice katolíkov (Catholics for Choice, angl. skr. CFC) odhaľuje skupinu údajných katolíkov, ktorí nesúhlasia s učením Cirkvi. Robia tak veľmi verejne, a robia to už od roku 1973, kedy bola táto organizácia založená. Ich najnovšie činy nie sú teda až také šokujúce; sú však prinajmenšom znepokojujúce.

Človek by si myslel, že v čase, keď je náboženská sloboda v Amerike v ohrození, tak dokonca aj tí, ktorí využívajú svoju slobodu prejavu na to, aby zosmiešňovali Boha a Jeho moc, sa budú aspoň usilovať o ochranu práv všetkých Američanov a ich nároku na rovnakú slobodu. Koniec koncov, každý, bez ohľadu na náboženské či nenáboženské názory, by mal mať rovnaké práva.

Nepredbiehajme však.

Potratový kartel vôbec nerešpektuje Bohom dané práva; nikdy ich nerešpektoval. Nedávny čin CFC tento môj názor dokonale potvrdzuje. Organizácia vydala ofenzívnu reklamu vo Washington Post Express, s obrázkom tučného katolíckeho biskupa ukazujúceho prstom na čitateľa a so slovami: „Chceme ŤA, aby si nám pomohol diskriminovať“. Cieľom reklamy je prinútiť ľudí k tomu, aby premýšľali o katolíckom učení, pokiaľ ide o diskrimináciu žien, ktoré dajú svoje deti na potrat. Skupina na svojich internetových stránkach narieka, že „takzvaná kampaň biskupov za ,náboženskú slobodu‘ je podvodom, pričom je priamo nebezpečná pre zdravie a slobodu nás, Američanov“.

Inak, menej fanaticky povedané, CFC si žiada prístup k potratom bez obmedzenia a žiada katolícku cirkev, aby mlčala o pravde o odpornom čine zabíjania nevinných detí pred narodením, nehovoriac o zle antikoncepcie a oplodnenia in vitro.

Vysielanie takejto reklamy práve v tomto čase vyzerá ako protiakcia proti kampani Dva týždne za slobodu zo strany Americkej konferencie katolíckych biskupov. Počas tejto každoročnej akcie sa biskupi zameriavajú na rôzne aspekty súčasného ohrozenia náboženskej slobody v Amerike. Témou tohto ročníka bola: „Sloboda vydávať svedectvo“. Kampaň skončila minulý víkend, je však jasné, že jej programy by nemali byť ľahostajné nikomu, kto si váži slobody dané Američanom v rámci ich ústavného dedičstva.

Dnes je táto výzva ešte väčšia než v minulosti; jedovaté útoky na cirkev a jej ľudí totiž v priebehu posledných rokov rastú priam geometrickým radom. V tomto kritickom okamihu v dejinách nášho národa by sa mohlo zdať, že v súčasnosti už nič nie je sväté.

To, že zdravotné sestry svedčia o živo narodených deťoch po potratoch, pro-choice katolíkov a iných pro-potratových fanatikov len povzbudzuje k tomu, aby stupňovali svoje volanie po práve zabíjať a mrzačiť. Tí, ktorí uprednostňujú vykonávanie interrupcie, hovoria, že Katolícka cirkev diskriminuje právo ženy na voľbu. Tí z nás, ktorí trávia svoj život obhajobou práv nenarodených, vedia, že celá agenda za „právo voľby“ sa zakladá na lži a podlej diskriminácii.

Títo ľudia sú odborníkmi v presviedčaní tehotných mamičiek, že ich deti v skutočnosti nie sú ľudským bytosťami, aj keď veda hovorí opak. Keď mamičkám klamú o tom, že nebudú  nesmierne trpieť, že nebudú mať psychické a fyzické vedľajšie účinky z podstúpenia potratu, predstierajú odbornosť. Ak by tieto mamičky počuli pravdu, pokojne by sa potratu mohli vyhnúť.

Podľa môjho názoru je takýto podvod diskrimináciou najhoršieho druhu; je to smrtonosná diskriminácia.

Tým najdôležitejším je však to, že tí, ktorí nenávidia Boha, sa podobajú bezodným jamám odpadkov. Neexistuje nič, čo by neurobili preto, aby jedovato odporovali pravde a tým, ktorí vyznávajú vieru v Boha a v Jeho pravdu.

No ja hovorím: „Len poďte!“ My máme na sebe Božiu výzbroj a neustúpime.