Plánované rodičovstvo kradlo časti potratených detí aj bez súhlasu matky

1,113
Kultúra smrti

Napriek tomu, že Plánované rodičovstvo oficiálne odmieta, že by pravidelne „kradlo“ orgány potratených detí bez toho, aby si od matky pýtalo súhlas k takémuto „darcovstvu“, bývalá zamestnankyňa StemExpressu v najnovšom videu, ktoré zverejnilo Centrum pre zdravotný pokrok (Center for Medical Progress), hovorí [niečo iné].

V najnovšom videu CMP zo série „ľudský kapitál“ (Human Capital) vystupuje Holly O'Donnellová, bývalá laborantka, ktorá StemExpressu dodávala krv a tkanivá.

StemExpress je biotechnologická spoločnosť, ktorá od Plánovaného rodičovstva kupovala tkanivá a orgány potratených detí.

Od chvíle zverejnenia tejto série videí predstavitelia Plánovaného rodičovstva uvádzali, že pred tým, než biotechnologickým spoločnostiam naúčtovali „úhradu nákladov“ za uskladnenie „darovaných orgánov a tkanív“, vždy získali súhlas matky – presne tak, ako to požaduje zákon.

Bývalá laborantka O'Donnellová, ktorá pracovala priamo v zariadeniach Plánovaného rodičovstva v Stocktone a vo Fresne, uviedla, že keď Plánované rodičovstvo malo vyhliadky na to, že zarobí peniaze, jednoducho si vzalo vzorky, ktoré chcelo.

„Veru nie, nedialo sa tak vždy,“ povedala O'Donnellová. „Nežiadali si súhlas darcov“ v každom prípade.

„Dajú vám akýsi papier, ktorý v ten deň dávajú všetkým, aj tým, ktorí prídu na ultrazvuk, no i tým, ktorí prichádzajú na potrat – či už lekársky alebo taký, ktorý sa vykonáva vo vysokom štádiu tehotenstva,“ vysvetľuje O'Donnellová.

Dokonca aj pacientky, ktoré sa objednali len na tehotenský test, boli považované za potenciálne „darkyne“, povedala. „Tehotenské testy sú potenciálnymi tehotenstvami, [a] tak i potenciálnymi vzorkami“.

Jej šéfovia sa na takéto konanie pozerali len ako na „využívanie príležitostí“.

Často jej hovorievali, že získavanie tkanív a telesných častí potratených detí „nie je vecou voľby; je to požiadavka“.

„Keď šlo o vyššie štádium tehotenstva a laboranti niečo potrebovali, boli chvíle, keď si jednoducho vzali to, čo chceli. A tieto matky to nevedia. A neexistuje žiadny spôsob, ako by sa to dozvedeli.“

O'Donnellová hovorí, že raz hovorila s pacientkou, ktorá odmietla dať takýto súhlas, no napriek tomu sa jedna jej spolupracovníčka po potrate tejto pacientky objavila s mnohými vzorkami.

„Čo si jej povedala, aby ti dala tú krv?“ spýtala sa O'Donnellová svojej kolegyne. „Ona povedala: ,Nič.‘“

„Tak ty si tam v podstate jednoducho šla, vzala jej krv a teraz jej vezmeš plod bez toho, že by to vedela,“ povedala O'Donnellová.

Povedala, že cítila obrovskú empatiu voči matkám, ktoré týmto spôsobom stratili deti. „Predstavte si, že ste prežili potrat a niekto kradne časti vášho dieťaťa,“ povedala vo videu, ktoré vyšlo ako šieste v sérii CMP po 30-mesačnom vyšetrovaní.

Spochybnila imidž Plánovaného rodičovstva ako súcitného poskytovateľa zdravotnej starostlivosti, ktorý je vyjadrený v ich slogane: „Starostlivosť – nech už je akákoľvek“.

by Mega Games"> Ženy, pre ktoré som pracovala, boli chladné. Bolo im to úplne jedno. Chceli len svoje peniaze. Nezaujímalo ich, že nejaké dievča zvracia do koša,“ hovrí O'Donnellová vo videu.

„Predsa nebudem hovoriť dievčaťu, aby zabila svoje dieťa, a aby som tak ja získala peniaze. No presne toto táto spoločnosť robí,“ povedala. „Ja [by] som im vravievala: ,Uteč.­‘“

O'Donnellová tiež odhalila ďalšie nekalé praktiky, ktoré sa dejú vo vnútri zariadení Plánovaného rodičovstva.

Povedala, že hoci bola jedinou kvalifikovanou laborantkou, vzorky krvi brávali v zariadení aj ostatní zamestnanci StemExpressu.

O potratárovi tohto zariadenia, doktorovi Ronovi Bermanovi, „sa hovorievalo, že to robieva až surovo rýchlo ... Skoro, ako by to robil rád.“

Vydesila ju aj atmosféra vo vnútri potratového zariadenia. Povedala: „Je to tam morbídne,“ povedala. „Môžete počuť krik. Môžete počuť plač... Je to desivé.“

„Skúsenosti, aké zažila Holly O'Donnellová, dokazujú, že Plánované rodičovstvo nie je – vďaka obchodu s potratmi a časťami detí - bezpečným miestom, na ktorom je o tieto zraniteľné by Mega Games"> ženy postarané, ale je to miesto na získavanie zisku z predateľných ľudských „produktov“, povedal vedúci projektu CMP, David Daleiden. „Dotácie daňovníkov idúce na barbarské potratové podnikanie Plánovaného rodičovstva by sa mali okamžite zrušiť a muži zákona a iní volení predstavitelia musia konať rozhodne, aby určili plný rozsah odporných praktík plánovaného rodičovstva a aby isa za to zodpovedali.“