RobertMaloneWhiteCoatSummit-810x500.png

Dr. Robert Malone: COVID "hodil etiku priamo do koša

26
Kultúra smrti

Priekopník technológie mRNA Dr. Robert Malone sa vo štvrtok zúčastnil na summite White Coat Summit, ktorý organizovala organizácia America’s Frontline Doctors, počas ktorého poskytol informácie a analýzy týkajúce sa “dobrých, zlých a škaredých” technológií genetických vakcín.

Malone, prominentný kritik reakcie vlády a zdravotníckeho establišmentu’na vypuknutie epidémie COVID-19, zhrnul zavedenie vakcín COVID na báze mRNA ako “nasadenie génovej terapie s cieľom vyvolať reakciu na vakcínu” a hoci aplikácia technológie génovej terapie (ktorej podmnožinou je technológia mRNA) na vakcíny má veľký potenciál, spôsob, akým orgány postupovali, nebol ničím iným ako katastrofálnym.

Konvenčné klinické skúšky vakcín trvajú v minulosti približne desať rokov, vysvetlil, a môžu stáť 10 000 až 20 000 dolárov na pacienta a vyžadujú si starostlivé monitorovanie desiatok tisíc očkovaných subjektov s cieľom identifikovať nežiaduce reakcie. Navyše sa pre každú vakcínu musia vybudovať samostatné výrobné zariadenia, čo ďalej zvyšuje náklady.

Teoreticky by podľa Maloneho mohlo použitie technológie génovej terapie na vakcíny zmierniť posledné uvedené hľadisko tým, že by sa tie isté výrobné postupy mohli použiť na výrobu rôznych vakcín prostredníctvom vloženia rôznych genetických “užitočných náplní” do štandardného vektora génovej terapie (nosného systému). 

Toto by potenciálne umožnilo aj oveľa rýchlejší vývoj vakcín proti novým chorobám, hneď ako sa identifikuje patogén, sekvenuje sa a identifikujú sa všetky potenciálne imunogénne proteíny v ňom.

V praxi však “spôsob, akým to bolo nasadené, zrejme hodil etiku priamo do koša,” povedal Malone. “Všetko, na čom sme sa dohodli, všetka regulačná logika, ktorá sa budovala desaťročia na celom svete, sa nebrala do úvahy v tomto šialenom zhone, aby sa vyvinulo protiopatrenie na patogén, ktorý bol hrubo prepredaný, ozbrojený a použitý na vyvolanie strachu. Teraz vieme, a vedeli sme to aj vtedy. Nevedeli sme to hneď na začiatku kvôli masívnej propagandistickej kampani.”

“Technológia mRNA, ktorá bola zdokonalená, bola urýchlená,” povedal. “Teraz napríklad vieme, že čistenie DNA z plazmy, ktorá sa používa na výrobu RNA, bolo veľmi zlé. Jednoznačne sme mali v týchto produktoch kontamináciu DNA, ktorá bola falšovaním a mala by negovať používanie týchto produktov u ľudí.”

“Výrobné procesy neboli’vyvinuté a je’veľa informácií, ktoré prichádzajú z USA, z HowBadIsMyBatch.com, z Inštitútu Maxa Plancka v Nemecku, že mnohé z týchto šarží neboli v súlade s reklamou a my’sme nemohli urobiť analýzu uvoľňovania šarží,” pokračoval Malone. “Ale v pozadí toho všetkého je, že tieto výrobky … neposkytujú ochranu pred infekciou, nezabraňujú infekcii, nezabraňujú ochoreniu, nezabraňujú šíreniu, nezabraňujú hospitalizácii, nezabraňujú smrti. A podľa najnovších údajov v prípade týchto hyperimunných, hyperočkovaných osôb v skutočnosti zvyšujú riziko vzniku ochorenia alebo úmrtia, pretože poškodzujú imunitný systém.”

Vakcíny COVID boli vyvinuté a uvoľnené v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operácia Warp Speed v frakcii čas vakcíny zvyčajne trvajú a odvtedy sú intenzívne kontroverzné najmä kvôli značnému množstvu údajov, ktoré ich spájajú s rôznymi škodlivými účinkami.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí súvisiacich s vakcínami (VAERS) k 14. júlu uvádza okrem iných ochorení 35 611 úmrtí, 206 108 hospitalizácií, 20 380 infarktov a 27 307 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Štúdia z apríla 2022 z Izraela uvádza, že samotná infekcia COVID nemôže plne vysvetliť čísla myokarditídy, napriek tomu, že sa všeobecne tvrdí opak.

Obhajcovia lieku Jab rýchlo zdôrazňujú, že hlásenia predložené do VAERS sú nepotvrdené, keďže ich môže predložiť ktokoľvek, ale USA. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) výskumníci zistili “vysokú mieru overenia hlásení o myokarditíde do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

Viac, VAERS nie je jediným zdrojom údajov obsahujúcim červené vlajky. Údaje z databázy Pentagónu’Defense Medical Epidemiology Database (DMED) ukazuje, že v roku 2021 došlo k drastickému nárastu rôznych diagnóz závažných zdravotných problémov oproti predchádzajúcemu päťročnému priemeru, vrátane hypertenzie (2,181 %), neurologických porúch (1 048 %), sklerózy multiplex (680 %), Guillainovho-Barrého syndrómu (551 %), rakoviny prsníka, (487 %), neplodnosti žien (472 %), pľúcnej embólie (468 %), migrény (452 %), poruchy funkcie vaječníkov (437 %), rakoviny semenníkov (369 %) a tachykardie (302 %).

Vlani v septembri Japonská vakcinologická spoločnosť zverejnilarecenzovanú štúdiu, ktorú vykonali vedci zo Stanfordu, UCLA a Marylandskej univerzity, v ktorej sa zistilo, že “štúdia spoločnosti Pfizer vykazovala o 36 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou”, zatiaľ čo “štúdia spoločnosti Moderna vykazovala o 6 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí v skupine s vakcínou,” čo spolu predstavuje “16 % vyššie riziko závažných nežiaducich udalostí u príjemcov mRNA vakcíny.”

V decembri 2022 republikánsky senátor USA prof. Ron Johnson z Wisconsinu usporiadal diskusiu za okrúhlym stolom, počas ktorej právnik pre občianske práva Aaron Siri podrobnepodal údaje zo systému hlásení CDC’V-Safe, ktoré odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7.7 %, uviedlo, že po injekcii COVID potrebovalo lekársku starostlivosť. “Dvadsaťpäť percent z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo bolo hospitalizovaných a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,” dodala Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohlo pracovať alebo chodiť do školy.”

Ďalšia štúdia tímu amerických, britských a kanadských výskumníkov, ktorú v decembri minulého roka uverejnil v časopise Journal of Medical Ethics, zistila, že povinnosť podávania COVID-u študentom vysokých škôl – relatívne zdravú skupinu s relatívne nízkym rizikom nákazy vírusom – spôsobujú oveľa viac škody ako úžitku: “na jednu zabránenú hospitalizáciu v dôsledku COVID-19 očakávame najmenej 18.5 závažných nežiaducich účinkov mRNA vakcín, vrátane 1,5–4,6 prípadov myoperikarditídy spojenej s boosterom u mužov (zvyčajne vyžadujúcich hospitalizáciu).”