doctors-810x500.jpg

Nenarodené dieťa zomrelo, keď chirurgovia vykonali hysterektómiu na žene, ktorá si zmýlila pohlavie

40
Kultúra smrti

Chirurgovia v Austrálii nešťastnou náhodou zabili nenarodené dieťa, keď jeho matke vykonali mrzačiacu transgenderovú operáciu. Znepokojujúci príbeh vrhol svetlo na jeden z najextrémnejších dôsledkov odmietania biologickej reality a vyvolal posmech používateľov sociálnych médií, ktorí médiám vyčítali, že o tehotnej matke hovoria ako o “ňom”

Melbournská televízia 3AW informovala, že Jesse Pohlner, 38-ročná žena, ktorá verí, že je muž, išla v roku 2021 do Kráľovskej ženskej nemocnice v austrálskom Melbourne na plánovanú hysterektómiu.

Nevedno však, že Pohlnerová ani jej chirurgovia nevedeli, že žena, ktorá si myslí, že je pohlavie, bola v tom čase v štvrtom mesiaci’tehotenstva. 

Povedala, že lekári pred vytrhnutím jej ženského pohlavného systému nevykonali žiadne testy, aby zistili, či je tehotná, pretože “sme nemali žiadne príznaky toho, že som tehotná. Myslela som si, že mám reflux a ukázalo sa, že to boli ranné nevoľnosti,” The Daily Mail informoval.

“Nazval by som to nedbalosťou nemocnice. Na vine bola ich politika,” povedal Pohler. “Politika sklamala mojich lekárov. Nemohli’odviesť svoju najlepšiu prácu.”

Daily Mail, ktorého reportáž opakovane označovala Pohlnera ako “on” a “pán Pohlner,” dokonca používala také výrazy ako “jeho maternica a vaječníky,” uviedol, že očakávaná trojhodinová operácia “sa zmenila na deväťhodinovú operáciu a týždeň na jednotke intenzívnej starostlivosti.” 

Ráno po hysterektómii lekári oznámili matke, že čaká nenarodené dieťa a že dieťa je mŕtve.

“Bola to dosť šokujúca správa,” povedal Pohlner.

Aj keď sa náhodný potrat uskutočnil v roku 2021, správa si teraz vyslúžila titulky novín, pretože Pohler sa zasadzuje za povinné testovanie krvi na hCG, ktoré by označilo predtým nepozorované tehotenstvo pred operáciami.

“Nechcem, aby sa to“stalo niekomu inému,” povedala Pohlnerová. “Nechcem, aby sa to stalo pacientovi alebo lekárovi, ktorý by si tým musel prejsť.”

Dejiny Daily Mail uviedli, že oslovili Kráľovskú ženskú nemocnicu“so žiadosťou o komentár a bolo im povedané, že nemocnica “zmenila postup predoperačného tehotenského testu minulý rok.” 

Hovorkyňa nemocnice uviedla, že “nový postup zahŕňa krvný test na vylúčenie tehotenstva,” ale dodala, že “[p]acientky sa môžu z tohto postupu odhlásiť, ak sa tak rozhodnú.’

Užívatelia sociálnych médií, ktorí na príbeh reagovali na internete, rýchlo nadávali médiám za to, že o žene s neznámym pohlavím hovorili ako o “on.”

“’On?!’Iba ženy môžu otehotnieť,”napísal jeden z používateľov Twitter/X. “Prestaňte s týmito nezmyslami.

“Muži nemôžu’mať deti, toto je žena! Vážne, skúste byť vecní,” uviedol ďalší človek.

Tragická strata nenarodeného dieťaťa Pohlnerovej’pritom nie je jediným hrozným výsledkom desivých transrodových zákrokov, o ktorých sa v posledných rokoch píše.

V roku 2017 zomrela 25-ročná žena z Georgie, ktorá sa považovala za muža po tom, ako podstúpila plánovanú hysterektómiu, aby dokončila svoj pokus o “zmenu pohlavia.”Po zákroku dostala septický šok a stratila kyslík v mozgu, čo vyvrcholilo jej smrťou.

V roku 2020 začala mladá Angličanka trpela vaginálnou atrofiou po tom, čo podstúpila množstvo deštruktívnych operácií, aby sa viac podobala mužovi — a jej príbeh nie je ničím výnimočným.

Mnoho mladých žien, ktoré “detransformovali”, má v posledných rokoch bojovali za to, aby ich hlas bolo počuť, aby varovali ostatných pohlavne zmätených jedincov a spoločnosť všeobecne pred pretrvávajúcim a vyčerpávajúcim fyzickým a emocionálnym poškodením, ktoré znášali od chvíle, keď sa rozhodli zmasakrovať svoje telo. 

“Uvedomila som si, že krásu materstva mi ukradli lekári, ktorým ma moja rodina zverila,” povedala detská lekárka Chloe Cole, ktorá sa následne podala žalobu na lekárov, ktorí jej odrezali zdravé prsia, keď mala len 15 rokov. “Uvedomila som si, že chcem byť tým, čím som vždy bola a navždy budem: ženou.” 

Okrem toho, že takzvané “operácie potvrdzujúce pohlavie” vytvárajú falošnú realitu, že sa dá zmeniť’pohlavie, dlhodobé štúdie nepodporujú tvrdenie, že deštruktívne “lieky a operácie potvrdzujúce pohlavie” prospievajú duševnému zdraviu ich príjemcov, čo obhajcovia často tvrdia bez dôkazov. Pokiaľ ide o mladých ľudí, výskumy ukazujú, že približne 80 % detí trpiacich rodovou dysfóriou z nej prirodzene vyrastie do konca dospievania.