Screenshot-2023-09-08-at-15.29.45-e1694183452870-810x500.png

Charlie Kirk pečie skupinu žien GOP za debakel s členstvom "transgender

36
Kultúra smrti

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND

Populárny konzervatívny líder a zakladateľ organizácie Turning Point USA Charlie Kirk v utorok vo svojom každodennom video vysielaní povedal, že ukameňovanie národnej republikánskej skupiny žien v súvislosti s opatrením na obmedzenie členstva na biologické ženy, o ktorom exkluzívne informoval portál WND, je veľmi znepokojujúce.

Lídri Národnej federácie republikánskych žien alebo NFRW čelia občianskej vzbure štátnych líderiek, ktoré nechcú, aby sa biologické “trans ženy” stali líderkami a hlasujúcimi členkami organizácie.

Čítajte: Fínsky politik sa vracia na súd vo veci ‘zločinu z nenávisti’ za zdieľanie biblických veršov o homosexualite

“Dúfam, že hlavná ženská’organizácia na strane republikánov dokáže definovať, čo je to žena,” povedal Kirk na svojom vlastnom “Charlie Kirk Show.”

Mimochodom, zo žien, ktoré sa uchádzajú o zvolenie za prezidentku na favorizovanej “oficiálnej kandidátnej listine” NFRW, patrí Vanessa LaFranco k tým, ktoré povzbudila nominácia biologického muža Pam Danielsovej na ocenenie “Žena roka”, ktoré udeľuje Federácia republikánskych žien v New Jersey (NJFRW), štátna pobočka NFRW”v štáte Garden. Daniels’na stránke LinkedIn uvádza, že stále sedí v správnej rade NJFRW’

Medzičasom kľúčová štátna líderka v kampani za to, aby NFRW prijala požiadavku členstva pre skutočné ženy, dostala od svojho štátneho klubu pokyn, aby sa prestala vyjadrovať na verejnosti a údajne aj pre médiá, dozvedela sa WND.

Kirk povedal, že dúfa, že tento príbeh nie je pravdivý, “a ja’som tu urobil nezávislý prieskum, ale je to’veľmi znepokojujúce na základe toho, čo vidím.”

“Je tu’kontroverzia, ktorá’sa tu objavila v súvislosti s NFRW. Podľa WND.com, a ja som si to overil u niekoľkých zdrojov, Národná federácia republikánskych žien odmietla prijať uznesenie, že biologickí muži, ktorí si myslia, že&nbspsú ženy, nesmú vstupovať do NFRW, povedal.

(V skutočnosti by sa akékoľvek hlasovanie v tejto veci uskutočnilo koncom mesiaca: zástancovia navrhovanej zmeny stanov dúfajú, že sa bude posudzovať na nadchádzajúcom kongrese NFRW’v Oklahoma City, ktorý sa začne 28. septembra. Národné vedenie však údajne odmieta ich snahu, aby sa o nej na zjazde vôbec uvažovalo a hlasovalo."

Čítajte: Obchodovanie so sexom, mučenie tohto-násťročného dievčaťa je zatracujúcou obžalobou školskej transgender politiky

Kirk sa zaoberal komentármi súčasnej a odchádzajúcej prezidentky NFRW Eileen Sobjack – v poznámke adresovanej vedúcim predstaviteľom štátu, ktorá unikla do WND – v ktorej vyjadrila obavy zo žaloby, ak by organizácia odmietla členstvo “trans ženám.”

Sobjacková uviedla, že “riešenie tejto otázky by nás ukončilo. Nedovolím, aby táto otázka bola naším koncom,”v spomienke uniknutej do WND, na ktorú Laura Carlson, vedúca kampane za ženy, odpovedala, že ona a vedúci predstavitelia spriaznených štátnych skupín zaplatia za obranu NFRW proti akejkoľvek právnej výzve LGBT-aktivistov.

“Národná republikánska ženská organizácia sa bojí žalôb, povedal Kirk.  Je to obrovské sklamanie. Dúfam, že’v tomto príbehu je viac.”

Pokračoval apelom na svojich divákov: “Ak je niekto z vás členom NFRW alebo niektorej zo štátnych pobočiek, ktoré robia“objektívne, skvelú prácu, koncom tohto mesiaca majú [NFRW] v Oklahoma City dvojročný [zjazd] “majú návrh stanov, proti ktorému sa presadzuje.”

“Hovoria, nie, je to príliš kontroverzné, nechceme súdne spory, ”povedal Kirk. “Ak NFRW, Národná federácia republikánskych žien, nedokáže’definovať, čo je to žena, máme’vážne problémy.”

Na záver dodal: “Dúfam, že v tejto veci konáte, ak poznáte niekoho z vedenia NFRW… dúfam, že hlavná ženská’organizácia na strane republikánov dokáže definovať, čo je to žena.”

Pretlačené so súhlasom WND News Center.