1594822729139-810x500.jpeg

Správkyňa Monique LaGrangeová potrebuje vašu podporu po tom, čo bola potrestaná za to, že upozornila na vymývanie mozgov LGBT

41
Kultúra smrti

Poverenkyňa Monique LaGrange, odvážna poverenkyňa Red Deer Catholic Regional Schools (RDCRS), je potrestaná za svoj príspevok na Instagrame z 30. augusta.

V príspevku urobila porovnanie medzi taktikou vymývania mozgov nacistického propagandistického aparátu a taktikou LGBT ideologickej mašinérie ktorá v súčasnosti ovláda mysle a duše školákov.

Osobne si myslím, že jej porovnanie bolo presné. Pozrite si jej príspevok nižšie.

V oboch prípadoch bol a je týmto aparátom štátom riadený vzdelávací systém.

Tažko poprieť, že práve tento systém používali nacisti aj LGBT supremacisti na indoktrináciu ďalšej generácie občanov, aby sa prispôsobili ich presvedčeniu. Trieda bola v oboch prípadoch propagandistickým mechanizmom.

Za svoje odvážne vyslovenie pravdy, splnomocnenkyňu Monique LaGrangeovú však teraz napádajú viaceré organizácie, v ktorých sa to hemží pro-LGBTTIQ2S+ aktivistami.

Iróniou je, že tieto organizácie presadzujúce LGBT demonštrujú presne ten druh nemilosrdného trestania nekonformných ľudí, ktorý je základom všetkých totalitných režimov v histórii.

RELATED: Správkyňa katolíckej školy potrestaná za to, že prirovnala LGBT agendu k nacistickej propagande

Posilňovatelia LGBT ukazujú svoju totalitnú päsť

Poverenkyňa LaGrangeová bola za svoj veľmi rozumný príspevok vyjadrujúci obavy o vnímavé deti potrestaná vylúčená zo svojej funkcie riaditeľky Združenia správcov katolíckych škôl v Alberte.

Vtedy sa jej kolegovia správcovia v správnej rade RDCRS obrátili proti nej a prijali návrh, v ktorom naliehali na&nbspministra školstva Alberty, ctihodného Demetriosa Nicolaidesa, aby ju odvolal zo správnej rady, hoci je demokraticky zvolenou správkyňou.

Poburujúce je, že minister následne médiám povedal, že správna rada má “plnú právomoc” odvolať demokraticky zvoleného správcu!

Veríte tomu, že sa pokúšajú zrušiť výsledky demokratických volieb?"

Nachádzame sa v Kanade alebo v komunistickej Číne?

Predseda Asociácie albertských učiteľov (ktorá dlhodobo podporuje indoktrináciu detí LGBT) Jason Schilling v rozhovore pre televíziu CBC označil príspevok správcu LaGrangea za “odporný, odporný (a) plný nenávisti”.

Možno bol jej príspevok na pána Schillinga príliš vnímavý?

A ako uviedla CBC, Lenny Gallant, prezident militantnej spoločnosti Central Alberta Pride Society propagujúcej LGBT, sa k&nbsppríspevku splnomocnenkyne LaGrangeovej&nbspvyjadril nasledovne:     Či už to tak myslela, alebo nie, berieme to ako nenávisť voči (LGBT) komunite.”

Posolstvo? Ak máš čokoľvek kritické povedať o ideológii LGBT, “nenávidíš” nás a my ťa musíme zničiť.

Aký detinský a aký nebezpečný je takýto postoj, ktorý môže ospravedlniť akékoľvek tvrdé a kruté kroky na potlačenie tých, ktorí sa nepodriadia vládnucej ideológii: tyranii LGBT.

Nebezpečenstvo vymývania mozgov LGBT

Železná päsť ideológie LGBT má jediný cieľ: zmocniť sa školákov a vymazať z ich mysle našu ľudskú prirodzenosť ako sexuálnych bytostí, muža a ženy, ktorá je darom od Boha, ktorým sa odovzdáva samotný život.

Toto je presne to, čo robí vymývanie mozgov.

A keď sa vnímavé mysle týchto detí zmenia na prázdne tabuľky, propagandisti LGBT naplnia ich mladú predstavivosť transhumanistickými, protiživotnými a protirodinnými posolstvami, heslami a praktikami, ktoré sú deštruktívne pre telo, nielen pre dušu.

Napr. najautoritatívnejšia štúdia na svete o zdravotných výsledkoch transsexuálov po operácii, ktorú uskutočnila švédska vláda, zistila že transsexuáli, ktorí podstúpili operáciu na zmenu pohlavia, zaznamenali 19,2-násobne vyššiu mieru samovrážd. Je zrejmé, že “zmena pohlavia” ich urobila nešťastnejšími, nie menej nešťastnými. Znamená to, že keď vzdelávací systém podporuje deti v tom, aby sa identifikovali ako transrodové, v skutočnosti mnohých z nich podnecuje k tomu, aby neskôr v živote spáchali samovraždu.

Aj napriek masívnej osvete o AIDS a takzvanom “bezpečnom sexe” v posledných desaťročiach epidemiologické údaje z Ontária ukazujú že neuveriteľných 62,7 % nových infekcií HIV v roku 2020 sa vyskytlo medzi demografickou skupinou, ktorá tvorí menej ako 2 % populácie, teda medzi mužmi, ktorí majú sex s mužmi. Nemá to nič spoločné s “homofóbiou”, ale so skutočnosťou, že análny sex je najúčinnejšou metódou prenosu vírusu HIV, bez akejkoľvek inej.

Povereníčka LaGrangeová si ctí Božie’stvorenie, rodičov a deti

Povereníčka LaGrangeová v reakcii na útoky proti nej jasne uviedla, prečo uverejnila tento prenikavý príspevok, a povedala, že sa “sústreďuje na indoktrináciu a na to, ako sú deti zraniteľné voči zlým programom (programom pochádzajúcim z organizácií ako Plánované rodičovstvo, OSN alebo SOGI 123), ktoré sa filtrujú prostredníctvom kultúry.”

Takisto zdôraznila, že jej príspevok bol “o ochrane našich detí a zachovaní rodičov ako hlavných vychovávateľov.”

Správne povedané, Monique!

Pomôžte brániť vernú správkyňu Monique LaGrangeovú 

Správkyňu LaGrangeovú môžete pomôcť brániť tak, že sa obrátite na samotného ministra školstva Demetriosa Nicolaidesa a vyzvete ho, aby nevyhovel protidemokratickému návrhu RDCRS, ktorý by ju odvolal.

Dodatočne vás prosíme, aby ste sa obrátili na ostatných členov správnej rady RDCRS a vyzvali ich, aby stiahli svoj Návrh, v ktorom požadujú, aby bola LaGrangeová odvolaná z funkcie správnej rady so súhlasom ministra školstva Alberty&nbsp.

PODNIKNITE AKCIU: TELEFONUJTE A PÍŠTE E-MAILOM DNES!

Dole sú uvedené kontaktné informácie, ktoré budete’potrebovať, aby bol váš hlas vypočutý u’ministra školstva Alberty’a u’kolegov správcov Monique LaGrange’v rade Red Deer Catholic Regional Schools .

Vyzývam vás, aby ste poslali e-mail aj zanechali hlasovú správu, čím zdvojnásobíte svoj vplyv.

MINISTR ŠKOLSTVA:

Hon. Demetrios Nicolaides
780-427-5010
[email protected]

RDCRS TRUSTEES:

Murray Hollman, predseda
403-391-0336
[email protected]

Dorraine Lonsdale, podpredsedníčka
403-844-0263
[email protected]

Sharla Heistad
403-994-3871
[email protected]

Cynthia Leyson
403-848-1232
[email protected]

Mgr. Kim Pasula
403-350-1808
[email protected]

Anne Marie Watson
403-348-1064
[email protected]

Bráňte Monique na zasadnutiach správnej rady

Ak poznáte veriacich katolíckych rodičov v Red Deer, vyzvite ich, aby sa na najbližšom zasadnutí správnej rady delegovali na obranu správcu LaGrangea.

Na väčšiu slávu Božiu

Aj keď sa usilujeme o spravodlivosť v súvislosti s prenasledovaním vernej správkyne katolíckej školy Monique LaGrangeovej, musíme pamätať aj na príkaz, ktorý nám dal náš Pán Ježiš Kristus:

Milujte svojich nepriateľov, žehnajte tým, ktorí vás preklínajú, robte dobre tým, ktorí vás nenávidia, modlite sa za tých, ktorí vás zneužívajú.
– Lukáš 6, 27-28

Všetci máme povinnosť modliť sa za pokánie a obrátenie tých, ktorí dovolili, aby LGBT vymývanie mozgov premohlo ich vernosť Božiemu zákonu. Nikdy nezabudnime milovať hriešnikov, ale nenávidieť hriech.

Tento článok sa prvýkrát objavil na webovej stránke organizácie Campaign Life Coalition. Zverejnený bol so súhlasom.