Michelle-Efendi-810x500.jpg

Matke hrozí väzenie za pokus o vstup do Massachusettského štátneho domu bez dokladu o postrele COVID

26
Kultúra života

Matke štyroch detí a bývalej liberálke z Massachusetts hrozí až šesť mesiacov väzenia po tom, čo sa nenásilne pokúsila vstúpiť do Massachusettského štátneho domu v Bostone bez očkovacieho pasu.

Michelle Efendiová bola obvinená z výtržníctva, neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok a útoku na súdneho úradníka po tom, ako sa pretlačila okolo muža, o ktorom tvrdila, že je úradníkom, z ktorého útoku je obvinená. Odmietla sa preukázať dokladom o očkovaní proti COVID “a verejne vysvetlila, že očkovanie proti COVID nepodstúpila.

Podľa Efendiovej sa v tom čase práve otváral štátny dom v Massachusetts po tom, čo bol pre verejnosť uzavretý kvôli COVID, a bol posledným štátnym domom v celej krajine, ktorý sa otvoril po vypuknutí COVID.

Minulý mesiac vysvetlila mediálnej osobnosti Dr. Drewovi Pinskemu (známemu ako “Dr. Drew”): “Chcela som sa stretnúť so svojimi volenými predstaviteľmi. Nikto nebral telefón, nikto neodpovedal na e-maily. Nikto nereagoval na obavy, ktoré som mala.” Potom sa podelila o to, že sa zúčastnila na protestoch proti mandátu COVID a na tom, čo prirovnala k “sit-ins” v rozpore so zákonmi o záberoch COVID.

Efendi zdieľal v príspevku na blogu DailyClout že zatiaľ čo ona mala “obávala COVID” v roku 2020 ako “typický massachusettský liberál”; — dokonca svojim miestnym úradníkom povedala, že nerobia dostatočnepre boj s vírusom — do roku 2021 začala “opovrhovať” tvárovými maskami a “obávala sa hroziacich povinností očkovania.”

“Bola som nútená rodiť v maske a bála som sa, že môj manžel bude násilne očkovaný, aby si udržal prácu,” napísala. “Uvedomila som si, že skutočnou hrozbou nie je”COVID, ale vláda.”

Efendiová povedala Dr. Drewovi, ako chodila do múzeí a knižníc a “žiadala, aby ju [obsluhovali] ako všetkých ostatných,” alebo jednoducho vstúpila, bez akéhokoľvek očkovacieho pasu. Prirovnala to k sediacim demonštráciám za občianske práva v 60’rokoch, počas ktorých čierni Američania žiadali o obsluhu v segregovaných priestoroch určených len pre bielych.

PREČÍTAJTE SI: Kardinál Gregory, prečo musia deti brať džoby s prímesou potratov, aby získali katolícke vzdelanie v DC?"

“Sedel som v knižnici v detskej’izbe so svojimi deťmi…a zrazu sa začali hrnúť knihovníci a naliehali, aby som odišiel,” vysvetlil Efendi a dodal, že sa to stalo v roku 2022.

“Oddelené nikdy nie je rovné…Existuje už precedens, že nemožno segregovať priestory,” povedal Efendi Dr. Drewovi.

V súčasnosti, takmer dva roky po incidente z 1. marca 2022, štát Massachusetts odmieta stiahnuť obvinenia voči Efendimu napriek tomu, že už zamietol podobné obvinenia voči klimatickým protestujúcim, ktorí vlani v lete narušili rokovania Štátnej snemovne. Títo demonštranti si zhodili nohavice a po upozornení odmietli odísť. Boli obvinení z vniknutia na štátny pozemok, výtržníctva a neslušného obnažovania.

DailyClout má zverejnilštatistickú analýzu od Efendi’s právneho tímu v snahe dokázať, že okresný prokurátor okresu Suffolk Kevin Hayden “selektívne stíha” protestujúcich proti vakcínam a “nie iný typ protestujúcich.” 

Advokáti majú zostavené údaje, z ktorých vyplýva, že zo 114 zatknutí v okrese Suffolk “od čias Georgea Floyda,” len dve viedli k odsúdeniu. Len sedem zo 41 zatknutí týkajúcich sa obvinení z trestných činov nebolo zrušených. Z toho 73 zatknutí sa týkalo priestupkov, ktoré “všetky skončili zamietnutím.

Efendiová zdieľa aktuálne informácie o svojom prebiehajúcom právnom boji na svojej X stránke, ako aj na svojej zbierke GiveSendGo stránka, z ktorej vyplýva, že stále potrebuje finančné prostriedky na pokrytie svojich právnych nákladov.

ČÍTAJTE: Nová štúdia poukazuje na tichý globálny škandál nadmernej úmrtnosti