Screenshot-2024-04-03-at-4.49.03-PM-810x500.png

Debata Jordana Petersona s ľavicovým komentátorom o vakcíne COVID sa stala virálnou

52
Neutral
  • Jordan Peterson debatoval s Destiny o negatívnych účinkoch mRNA vakcín COVID.
  • Peterson tvrdí, že masové podávanie vakcín spôsobilo nárast úmrtí a zdravotných problémov.
  • Vakcíny neboli účinné pri zabránení prenosu COVID, čo bolo predtým propagované.
  • Štúdie odhaľujú nárast úmrtí po zavedení vakcín COVID a vedú k obavám o bezpečnosť.

Prominentný kanadský psychológ Jordan Peterson’debata o vakcínach COVID s ľavicovým online politickým komentátorom sa stala virálnou na sociálnych sieťach.

Počas epizódy podcastu Dr. Jordan B. Peterson z 21. marca Peterson debatoval s ľavicovým živým vysielateľom Stevenom Bonnellom II, známym ako Destiny, o rôznych otázkach vrátane mRNA vakcín COVID a mandátov.  

“Z mRNA vakcíny je“hlásených viac negatívnych účinkov, ako bolo hlásených z každej jednej vakcíny, ktorá bola kedy vytvorená od úsvitu vekov,” Peterson uviedol počas rozhovoru, čo potvrdzuje aj vlastný systém hlásenia nežiaducich udalostí z vakcín (VAERS) CDC’s.  

Debata sa odvtedy stala virálnou, mnohí si na sociálnych sieťach vystrihli časti debaty, zatiaľ čo influenceri na sociálnych sieťach zverejnili videá, v ktorých reagovali na rozhovor.   

Bonnell počas diskusie tvrdil, že sa nenaplnili žiadne z obáv konzervatívcov týkajúcich sa vakcíny COVID, ako napríklad hromadné úmrtia po zavedení vakcíny.   

Peterson však oponoval Bonnellovmu’tvrdeniu a poukázal na to, že v krajinách, kde sa masovo podávali mRNA vakcíny, prudko stúpol počet úmrtí

“Jednou z relatívne priamych hypotéz [na vysvetlenie nadmernej úmrtnosti je, že je to] dôsledok narušenia systému zdravotnej starostlivosti, zastavenia liečby rakoviny a tak ďalej,” pripustil Peterson. “Nárast depresií, úzkosti, samovrážd a alkoholizmu, ktoré boli dôsledkom výluk, ekonomického rozvratu.”

“Ale ďalšou zjavne do očí bijúcou možnosťou je, že k tomu môže prispieť aj to, že sa do miliárd ľudí vpichla vakcína, ktorá nebola ani zďaleka otestovaná tak dôkladne, ako by mala, než sa ľuďom vnútila,” vyhlásil Peterson.  

Peterson tiež tvrdil, že hoci sa vakcíny v minulosti povinne očkovali, “počas pandémie COVID, takzvanej pandémie, sme to robili v takom rozsahu a v takej miere, že to nemalo obdobu.”  

“A dôsledkom toho bolo, že sme miliardám ľudí aplikovali experimentálnu – nebola to’krvavá vakcína,” povedal.  

Peterson zdôraznil, že mRNA vakcíny boli “radikálne zmenenou formou vakcíny.”  

Vysvetlil, že táto technológia bola “taká nová, že potenciálne nebezpečenstvo jej masového podávania bolo s vysokou pravdepodobnosťou minimálne alebo viac nebezpečné ako to, proti čomu mala chrániť. A to vidíme na nadmernom počte úmrtí.”   

Peterson ďalej uviedol, že vakcíny neboli účinné pri prevencii prenosu COVID, ako to bolo predtým propagované.  

Bonnell v reakcii tvrdil, že úradníci netvrdili, že vakcína úplne zabráni prenosu, ale prezident Spojených štátov Joe Biden to spomenul v jednom prejave.  

Kanaďan Peterson však Bonnellovi pripomenul, že premiér Justin Trudeau zabránil neočkovaným cestovať pod zámienkou, že ide o ochranné opatrenie proti šíreniu COVID. 

“Viete, že náš kanadský premiér zbavil Kanaďanov práva cestovať na približne šesť mesiacov, pretože neočkovaní mali prenášať COVID s väčšou pravdepodobnosťou ako očkovaní?” položil otázku.   

“Takže to nebolo’jedno krvavé vyhlásenie, to bola dôkladná vládna politika v našej krajine,” zdôraznil.   

Bonnell však naďalej popieral nebezpečenstvo vakcíny a tvrdil, že žiadny “dôveryhodný” zdroj alebo “obrovská inštitúcia” neodhalila nebezpečenstvo vakcíny.  

“Čo si myslíte o nadmernom počte úmrtí?"” naliehal Peterson v odpovedi.  

“Ani neviem, či je teraz v Európe 20-percentný nadbytok úmrtí,” odpovedal Bonnell a nárast úmrtí pripísal preťaženému systému zdravotnej starostlivosti, vojne na Ukrajine a “rastu cien energií.” 

“Ale nie je”možné, že niečo z toho môžu byť nezamýšľané dôsledky novej technológie, ktorá sa aplikuje miliardám ľudí?" ”oponoval Peterson.   

Petersonov’argument dobre podporujú nedávne štúdie, ktoré odhaľujú, že od zavedenia vakcín COVID prudko vzrástol počet úmrtí na celom svete.  

Vedľajšie účinky spojené so zavedením experimentálnych očkovacích látok zahŕňajú nárast ochorení srdca, mozgu a krvi, okrem iných problémov. 

Podľa mnohých štúdií a mnohých tisícov vedcov a popredných odborníkov v oblasti zdravotníctva, vrátane nositeľov Nobelovej ceny a medikov, sa potvrdili bezprecedentnú mieru zranení a úmrtí po injekciách COVID a v ich dôsledku.  

Podľa najnovších konzervatívnych odhadov zomrelo na následky podania injekcií viac ako 17 miliónov ľudí na celom svete, čím sa táto medicínska katastrofa spôsobená človekom stala najhoršou v histórii.