Vaccine_3-810x500.jpg

CDC zverejnila 780 000 nových hlásení o závažných vedľajších účinkoch po očkovaní vakcínou COVID-19

36
Neutral
  • CDC zverejnilo 780 000 správ o nežiaducich účinkoch po očkovaní COVID-19.
  • Nežiaduce účinky zahŕňajú zápal srdca, potraty, záchvaty a Bellovu obrnu.
  • Údaje odhalili, že 7,7 % ľudí po očkovaní potrebovalo lekársku starostlivosť.
  • Existujú obavy z možných alergických reakcií a nedostatočného hlásenia nežiaducich udalostí.

Tento týždeň americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zverejnilo 780 000 predtým nezverejnených správ o širokej škále nežiaducich účinkov po očkovaní vakcínou COVID-19, roky po tom, čo federálna vláda podnikla intenzívnu kampaň na delegitimizáciu takýchto správ ako “škodlivých dezinformácií.”

The Epoch Times uviedol, že správy, ktoré boli predložené agentúre do systému hlásenia V-Safe, tvrdia, že zažili zápal srdca, potraty, záchvaty, bezvedomie, Bellovu obrnu (čiastočné a dočasné ochrnutie tváre) a ďalšie. 

Jeden príjemca injekcie uviedol, že ho sanitka odviezla na pohotovosť pre “stratu vedomia a záchvat bezprostredne po injekcii.” Ďalší uviedol: “24 hodín po injekcii som bol taký unavený, že som nemohol zostať pri vedomí. Mal som aj veľmi silné samovražedné myšlienky. Nulová chuť do jedla.” Ešte viac ľudí vyjadrilo obavy z možných alergických reakcií.

Nové informácie boli zverejnené na základe januárového súdneho príkazu amerického okresného sudcu Matthewa Kacsmaryka. Nasledujú po údajoch spoločnosti V-Safe, ktoré predtým podrobnejšierozpracoval právnik pre občianske práva Aaron Siri v roku 2022 pri okrúhlom stole, ktorý zorganizoval republikánsky senátor USA Ron Johnson z Wisconsinu. Tieto údaje odhalili, že 800 000 z 10 miliónov účastníkov systému’alebo približne 7,7 % uviedlo, že po injekcii COVID potrebovali lekársku starostlivosť. “Dvadsaťpäť percent z týchto ľudí potrebovalo pohotovosť alebo boli hospitalizovaní a ďalších 48 % vyhľadalo urgentnú starostlivosť,” uviedol vtedy Siri. “Taktiež ďalších 25 % okrem 7,7 % uviedlo, že nemohli pracovať alebo chodiť do školy.”

“Keď ľudia po získaní biologického produktu — v tomto prípade ’dýchavičnosť’ a ‘búšenie srdca,’ hlásia stále rovnaké príznaky; čo sú oba príznaky myokarditídy, ktorá bola príčinne spojená s očkovaním mRNA COVID — verejnosť by mala byť varovaná, nie držaná v nevedomosti,” povedala prezidentka Národného informačného centra pre vakcíny Barbara Loe Fisherová pre Epochu o najnovších odhaleniach. “Vyvoláva to otázky, čo ešte vládni zdravotnícki predstavitelia skrývajú.”

Významný súbor dôkazov súvisí s významnými rizikami vakcín COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcia vakcín zvyčajne trvá čas v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operation Warp Speed. Medzi ňou federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí po očkovaní (VAERS) hlásil k 23. februáru okrem iných ochorení aj 37 231 úmrtí, 214 906 hospitalizácií, 21 524 infarktov a 28 214 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Výskumníci CDC zistili “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

V správe z roku 2010predloženej v USA. Department of Health & Human Services’ (HHS’s) Agency for Healthcare Research & Quality (AHRQ) upozornila, že VAERS zachytila “menej ako 1 % nežiaducich udalostí pri očkovaní.” O probléme nedostatočného hlásenia sa Webová stránka VAERS ponúka len to, že “závažnejšie a neočakávané zdravotné udalosti sú pravdepodobnejšienahlásené ako menej závažné” (zvýraznenie doplnené).

V roku 2021 projekt Veritas vniesol svetlo na niektoré dôvody takéhoto nedostatočného nahlasovania pomocou tajného videa z vnútra Phoenix Indian Medical Center, zariadenia prevádzkovaného v rámci programu HHS’Indian Health Service, v ktorom lekárka pohotovosti dr. Maria Gonzalesová lamentuje nad tým, že prípady myokarditídy nie sú hlásené, “pretože ich chcú strčiť pod rohožku” a zdravotná sestra Deanna Parisová potvrdzuje, že vidí “veľa” ľudí, ktorí “ochoreli na vedľajšie účinky” injekcií COVID, ale “nikto” ich nenahlasuje do VAERS, “pretože napísať tú prekliatu vec trvá viac ako pol hodiny.”

Nedávno sa na internete objavila analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine – doteraz najväčšia analýza – “pozorovala významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” vakcín COVID na báze mRNA, ako aj známky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovho” syndrómu a trombózy mozgových žíl” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.”

Na Floride veľká porota, ktorú zriadil republikánsky guvernér Ron DeSantis, v súčasnosti vyšetruje výrobu a zavedenie vakcín COVID. Vo februári zverejnila svoju prvú priebežnú správu o základnom odôvodnení operácie Warp Speed, v ktorej sa uvádza, že uzávery spôsobili viac škody ako úžitku, že masky boli neúčinné pri zastavení prenosu COVID, že COVID bol “štatisticky takmer neškodný” pre deti a väčšinu dospelých a že je “veľmi pravdepodobné”, že počty hospitalizácií v dôsledku COVID boli nadhodnotené. Správa veľkej poroty’o samotných vakcínach je veľmi očakávaná.