shutterstock_289525394-810x500.jpg

Po minuloročnom úspechu sa v Kanade uskutoční druhý školský pochod LGBT "pride

17
Kultúra života
  • Druhý ročník Národného dňa hrdosti sa uskutoční 3. júna.
  • Cieľom bolo vyprázdniť triedy v deň LGBT propagandy v školách.
  • Reakcia rodičov prekonala očakávania, účasť bola vysoká.
  • Modlitby a protesty sú spôsobom, ako bojovať proti LGBT agende v školách.

S potešením vám oznamujem druhý ročník Národného dňa hrdosti, ktorý sa uskutoční 3. júna!

Viac o tom za chvíľu, ale najprv sa chcem podeliť o niekoľko relevantných súvislostí…

V roku 2023, v čase začínajúcej rodičovskej vzbury proti indoktrinácii detí školskou radou s LGBT propagandou, sme spustili vôbec prvý Národný “deň hrdosti” na vlajku ktorý pripadol na prvý júnový deň.

Našou stratégiou bolo spôsobiť, aby sa triedy po celej Kanade výrazne vyprázdnili v deň, keď väčšina školských rád začne mesačnú transrodovú a homosexuálnu indoktrinačnú kampaň.

Dúfali sme, že to vyšle jasný signál učiteľom, riaditeľom a zvoleným správcom, že rodičia majú plné zuby radikálnych sexuálnych programov, ktoré sa vnucujú ich deťom.

Byli by sme’spokojní, keby školy zaznamenali len 10-percentnú absenciu.

Naproti tomu nás ohromila reakcia, ktorú sme skutočne dostali! Ukázalo sa, že účasť rodičov ďaleko prekonala naše najdivokejšie sny!

Tu sú niektoré metriky z minuloročného’National “Pride” Flag Walkout Day:

Čítajte: Úspech kanadského’s first ever LGBT ‘pride’ school walkout signals hope for future

Taký bol náš úvodný National “Pride” Flag Walkout Day. Je zrejmé, že to bol obrovský úspech. Môžeme však druhý ročník podujatia urobiť ešte silnejším?

Môžeme ovplyvniť ešte viac škôl vo väčšom počte miest, obcí a provincií a vyslať tak jednoznačné posolstvo rodičovskej vzbury proti sexuálnej groomingu LGBT?

Pridajte sa 3. júna k protestu proti ‘Pride’ vlajke!

Ako to funguje, je jednoduché…

Krok 1. Zaviažte sa, že sa vaša rodina’zúčastní

Ak máte deti v štátnej alebo katolíckej škole, kde bola vyvesená transrodová/homosexuálna “Pride” vlajka, naplánujte si, že vaše dieťa (deti) zostane v ten deň doma. Ak ste’starý rodič, porozprávajte sa so svojimi dospelými deťmi o účasti vašich vnúčat na tomto podujatí. To isté platí, ak ste teta, strýko alebo krstný rodič.

Krok 2. Potvrďte dátum vztyčovania vlajky

Kontaktujte riaditeľa alebo zástupcu riaditeľa školy a potvrďte, či sa vlajka bude vztyčovať 3. júna alebo 31. mája. Tento bod uvádzam preto, lebo v roku 2024 pripadne 1. jún na víkend. Niektoré školy sa teda môžu rozhodnúť vyvesiť vlajku v prvý júnový školský deň (t. j. v pondelok 3. júna). Iné školy sa môžu rozhodnúť vyvesiť vlajku o deň skôr, v piatok 31. mája. Ak si nie ste istí, ktorý deň bude vlajka vyvesená, môžete svoje dieťa stiahnuť zo školy v oba dni.

Krok 3. Získajte ďalšie rodiny

Podeľte sa o plán s ostatnými rodinami vo vašej škole a vyzvite ich, aby urobili to isté. Snažte sa naverbovať čo najviac rodín, aby bol počet neprítomných žiakov jednoznačne viditeľný. Aby ste si stanovili cieľ, zamerajte sa na 1/3 žiakov!

Tu’je leták, ktorý vám pomôže propagovať Deň vychádzky: Stiahnite si plagát

Krok 4. Prihlásenie a zaznamenanie štatistík

Podpíšte svoj zámer zúčastniť sa zde, aby sme mohli následne vytvoriť správu. Nebudeme’prezrádzať žiadne súkromné údaje. Všetko, čo zverejníme, bude anonymizované. Zadajte svoje štatistiky do nášho formulára kliknutím sem.

Ďalšie akcie… Modlitba na katolíckych biskupských’úradoch

Pre tých z vás, ktorí ste katolíci, ďalším spôsobom, ako môžete bojovať proti škodám homosexuálneho “mesiaca hrdosti”, je pripojiť sa ku Kampani Life Coalition na niekoľkých “modlitbách”, ktoré sme’naplánovali na pondelok 3. júna na školských radách a diecéznych úradoch.

Hamilton

PRAY-IN AT 8 AM
Hamilton-Wentworth Catholic District School Board
90 Mulberry St
Hamilton, ON
L8R 2C8

PRAY-IN AT 12 PM
Diecéza Hamilton
700 King St W.
Hamilton, ON
L8P 1C7

– Stretneme sa na moste pri križovatke ulíc Breadalbrane a Hunt Sts

Toronto

PRAY-IN AT 9 AM
Torontská katolícka okresná školská rada
Katolícke vzdelávacie centrum
80 Sheppard Avenue East
Toronto, ON
M2N 6E8

PRAY-IN AT 12 PM
Arcidiecéza Toronto
1155 Yonge Street
Toronto, ON
M4T 1W2

Ottawa

PRAY-IN AT 12 PM
Ottawská katolícka školská rada
570 West Hunt Club Road
Nepean, ON
K2G 3R4

Niagara

PRAY-IN TBA

Elmvale

PRAY-IN TBA

ČÍTAJTE: Maxime Bernier vyzýva Konzervatívnu stranu na mlčanie o ‘krajnej ľavici’ presadzujúcej LGBT agendu v Kanade

Podobne ako minulý rok, CLC dodá transparenty, ak si ich budete želať. Hodinu strávime tichou a pokojnou modlitbou.

Naša prosba je jednoduchá: Urobte katolícke školy opäť katolíckymi. Modlíme sa za to, aby sa vedenie a správcovia škôl kajali a aby biskupi vykonávali duchovné vedenie uprostred temnoty.

Existujú cirkevní predstavitelia, ktorí sa stavajú proti sekulárnemu preberaniu katolíckych škôl, ale žiaľ, táto opozícia je často príliš tlmená alebo nenápadná.

Potrebujeme, aby každý katolícky biskup jasne a rozhodne povedal: “Žiadna inštitúcia, ktorá si hovorí ‘katolícka’ v mojej diecéze, by nemala oslavovať mesiac hrdosti.”

Poslúchnu tieto inštitúcie takúto smernicu? Možno áno, možno nie. Ale bez ohľadu na to, smernica musí byť vydaná a my sa musíme prestať brodiť v kalných vodách nejednoznačnosti.

Na minuloročných modlitbách sa zúčastnili aj niektorí nekatolíci, pretože toľko Kanaďanov, všetkých vierovyznaní, zúfalo hľadá katolícke inštitúcie, ako sú školy a kostoly, aby sa odvážne a kriticky zapojili do našej kultúry.

Táto kultúra podporuje sexuálne deviácie a je v rozpore s našimi hodnotami. Nemôžeme predstierať, že kresťanstvo a “pýcha” sú zlučiteľné.

Vaše pokorné svedectvo na jednej z týchto modlitebných akcií je jednoduchý, ale účinný spôsob, ako uviesť svoje presvedčenie do praxe.

Ak by ste chceli zorganizovať modlitbu na mieste, ktoré nie je uvedené vyššie, kontaktujte našu riaditeľku pre vzdelávanie a propagáciu Josie Luetke na [email protected]. Môžeme vám poskytnúť inštrukcie, poslať tabuľky a spropagovať modlitebnú akciu všetkým našim priaznivcom vo vašom okolí.

Ak sa nemôžete zúčastniť na žiadnej z týchto modlitebných akcií, stále vás povzbudzujeme, aby ste niekedy v priebehu tohto mesiaca venovali hodinu modlitby za túto vec.

Ako raz povedal britský politik Edmund Burke: “Jediné, čo je potrebné na víťazstvo zla, je, aby dobrí ľudia nerobili nič.”

Ak sa vaša rodina plánuje zúčastniť na druhom ročníku Národného “dňa hrdosti” s vlajkou alebo na Modlitbovom dni biskupského úradu, dajte nám prosím vedieť na vyplnenie tohto formulára tu.

Prevzaté so súhlasom Kampaň Životná koalícia.